čaute. tak možno poradíte aj mne.
Chcel by som mobil (teraz mám nokia N97 ale kazí sa).
Aby mal GPS (chcem si tam dať garmin turisticke mapy) a wifi.
a aby to bola dotykovka no a cena do 150€.
Ja si dako neviem vybrať je strašne veľa mobilov.
Mobil budem použivať všade:)
Ďakujem
caute chcem sa spytat len taky maly detail mam moznost kupit SGS3 za dobru cenu len sa chcem opytat je vo farbe Garnet red a kedze som tuto farbu este nazivo nevidel ze ci je to fajn farba aj pre chlapa taka skor esteticka otazka dakujem vam za odpovede
myslim ze farba je podla mna velmi pekna ,mne sa napriklad paci najviac prave tato cervena a hneda verzia ( som majitel modrej ) kedze je skorej do bordova nebal by som sa reakcie okolia na farbu telefonu v muzskej ruke
Samsung Galaxy S3 alebo Samsung Galaxy NOTE 2?
aké majú výhody a nevýhody tieto mobili? hlavne z vlastných skúseností myslím ...a chceli by som sa spýtať kedy je lepšie si kupovať mobil? či teraz alebo ešte počkať, či tak skoro mu cena neklesne?
a keby som kupoval starší tak sú nejaké vierohodné kópie týchto mobilov ako to je pri iPhonoch že milión kópií? myslím že aby som namiesto originálu nekúpil nejaký šrot ktorý vyzerá napr. tak isto, ďakujem
Zdravím, potreboval by som poradiť aký mobil kúpiť rozhodujem sa pre tieto modely:
Sony Xperia S (LT26i)
Samsung Galaxy S 2
Sony Xperia ARC S
Samsung Galaxy Ace 2
HTC Sensation
HTC Evo 3D
Mobil chcem použivat väčšinov na surfovanie po webe, hry, natáčanie videa čo v najlepšej kvalite, hlasití repro ....
čo sa tyka prostredia najradčej by som bral Samsung ale tak neviem preto si chcem radšej poradit
Dakujem