Markíza vs JOJ a iné TV stanice
Re: Markíza vs JOJ
Je to bezne aj pri serialoch atd, vynechavaju sceny, skracuju stopaz, potom im zas nieco nedava zmysel koli tomu
, ale to im je jedno.
No veľmi výpovedné je, že Markíza sa k tomu nevyjadrila napriek žiadosti o vyjadrenie.
A by ste verili tomu, že Tribula skutočne pri zvolení pápeža utekal ku babkám na návštevu?
nj este neviem kto by sa tak tesil jak keby vyhral milion, ok zvolili noveho papeza ale ani veriaci ani nikto to neoslavuje.
Napíšem to do tejto témy, mám zapnuté OTO 13, počúvam to popri práci na PC, a celkom často sa tam zasmejem, nie je to zlé.
Niektorí jedinci tam vedia čo je to humor, a Sajfa s Adelou tam sadli podľa mňa ideálne. Doteraz som takúto pozitívnu skúsenosť s podobnými "gala" večermi nemal.
Markiza vs Joj može byť aj pomenovane žumpa vs. hnoj. Nechápem ako možu mať sledovanosť tieto televizie. V oboch televíziach sa tam iba otrčaju moderatorky so svojími našpulenymi tukom napichanymi perami a botoxovými ksichtami a moderatori homosexuali ktorí sa hambia priznať svoju orientáciu. Oni nám ukazuju akí su oni bohovia a z obyčajných ludí si robia srandu pred celým narodom!!! Najlepšia relácia je smotánka kde sa pretrčaju vraj celevriti a podnikatelia s ich zlatokopkami a vysmievaju sa nam do tváre skrz televiznu obrazovku s ich drahými hodinkami, oblekmi a šatičkami a pritom tie peniaze pochadzaju zo stokratpredraženych štatnych zákaziek na ktore išli naše dane o ktore nás krásne OJE*Ali! 
Minule tie markizacke buzny dali reklamu cez Expendables a po reklame pustili iny film. Bezal asi 5-10 minut ked tam prestali masturbovat a vsimli si to, tak namiesto co najrychlejsieho pustenia expendables, drrrrb dalsia reklama a az po nej film. No hnus, raz za mesiac to zapnem a toto.
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Hlasovať nebudem, obidva televízie sú žumpa.
dajto for fanda telka wau a este neviem co vsetko, prisla doba ked vznikaju zbytocne tv s nazvami iq dreveneho kona
A všetky sa snažia napodobniť Primu Cool - jedinú podarenú a úspešnú tuzemskú TV, ktorú pozerávam. 
-
lowmanek
Light Professional
U mna je to zas prima zoom, pripadne ct1,2...okrem dokumentov je pre mna v TV z 90% len odpad...
Zoom tiež raz za čas zapnem. Ale keď už ja nejaký dokument, tak skôr si niečo stiahnem, to čo ma zaujíma. Na Cool-e si viem pozrieť prakticky všetko okrem Star Treku. 
Zaujimavy postreh.
http://omediach.blog.sme.sk/c/325948/Ma ... makov.html
http://omediach.blog.sme.sk/c/325948/Ma ... makov.html
To tu uz ani toto nefunguje. Nejaka kontrola nic.
Ale vsak uz dlho je to tak, ze davaju nejaku hovadinu vecer a potom to opakuju doobeda alebo poobede.
Ale vsak uz dlho je to tak, ze davaju nejaku hovadinu vecer a potom to opakuju doobeda alebo poobede.
Kto z vás sa pozerá/pozeral na číslo v krúžku?
Ja by som problém nevidel vo vekovom hodnotení. Ako skôr v kvalite jednotlivých relácií - úroveň pre vypatlané mozgy. Čísielka v krúžku sú iba formalita, ale dobrovoľné vymazávanie mozgov všetkých generácia, to je skutočný problém.
PS: 12 ročné deti dneska vedia o "takomto" živote viac, než by si niekto myslel. Ak ich chce spoločnosť napraviť, tak by sa mali zameriavať na niečo iné, ako na takéto krávoviny.
Ja by som problém nevidel vo vekovom hodnotení. Ako skôr v kvalite jednotlivých relácií - úroveň pre vypatlané mozgy. Čísielka v krúžku sú iba formalita, ale dobrovoľné vymazávanie mozgov všetkých generácia, to je skutočný problém.
PS: 12 ročné deti dneska vedia o "takomto" živote viac, než by si niekto myslel. Ak ich chce spoločnosť napraviť, tak by sa mali zameriavať na niečo iné, ako na takéto krávoviny.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pascalwb: http://ekonomika.sme.sk/c/6762214/marki ... eruju.html
Pokuta je to smiesna, len chcem vyvratit to co pises, ze to tu uz nefunguje.Dvojtisícovú sankciu jej rada dala za porušenie ochrany maloletých. Vysielateľ pri nich podľa rady nesprávne uplatnil symbol, pre akú vekovú kategóriu je program určený.
No otaznik som tam zabudol, ale mas pravdu, ze to je smiesne. Ale tak je to aj na rodicoch, samozrejme nemozu ustriehnut, co deti kukaju ked pridu zo skoly, a je pekna blbost, ked davaju tie sprostosti z vecera doobeda alebo poobede.
Ale ked to rodicia nepozeraju, vysvetlia detom, ze to pozeraju len sprostejsi a jednoduchsi ludia, tak sa to budu deti aj hanbit pozerat. Ale tak deti robia to co vidia u rodicov.
Inac aj to meskanie programov. To uz je tusim bezna prax. 10 minut meskanie pravidelne. To tiez je len u nas? Lebo v zahranici vzdy zacnu na cas, ci to je komercna alebo statna tv.
Ale ked to rodicia nepozeraju, vysvetlia detom, ze to pozeraju len sprostejsi a jednoduchsi ludia, tak sa to budu deti aj hanbit pozerat. Ale tak deti robia to co vidia u rodicov.
Inac aj to meskanie programov. To uz je tusim bezna prax. 10 minut meskanie pravidelne. To tiez je len u nas? Lebo v zahranici vzdy zacnu na cas, ci to je komercna alebo statna tv.
TV Roleta sa zase predvidla http://www.jangaso.sk/news/ako-markiza- ... -spravach/
Ale obsalutne nechapem, stacilo ten kamen posunut do vody, ked uz to chceli zdramatizovat a nie presunut sa na uplne ine miesto.
Ale ta ich hudba a efekty jak z akcneho filmu pri zaberoch na dunaj
Alebo to molo ci mostik ci co to je uvolneny, po pol hodine dalsi vstup a nic sa nezmenilo
, nemaju co davat alebo co.
Ale ta ich hudba a efekty jak z akcneho filmu pri zaberoch na dunaj
Alebo to molo ci mostik ci co to je uvolneny, po pol hodine dalsi vstup a nic sa nezmenilo