pravne obist ziadost na komisionalne skusky
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: pravne obist ziadost na komisionalne skusky
Problem je, ze studium ucitelskej chemie-fyziky je stonasobne jednoduchsie ako studium jedneho ci druheho (alebo oboch) na nejakej prirodovedeckej fakulte. Qwerty sa sice tymito silackymi recami pravidelne degraduje na stoku, ale v zasade suhlasim s tym, ze ucitelia zakladnych a strednych skol su nezamestnatelni. Jeden priklad zo strednej, nas triedny bol neskutocny programator, ale kedze sa nedokazal predat, tak by ho nezamestnali ani v nejakej statnej organizacii aj keby bol rovno ficovym bratom... a takychto pripadov poznam haffo.. niekedy mam pocit, ze takyto ludia si podvedome vyberaju ucitelske studia, lebo si uvedomuju, ze by sa na trhu prace nepresadili
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: pravne obist ziadost na komisionalne skusky
tak daval som priklad pedagogickych studii nie jednoodborovych - tam je velky rozdiel a neporovnavaj to. Take pripady sa najdu, je to len v hlave toho cloveka.
Ja zas poznam par prikladov, ked si vybrali studium na PF kvoli tomu, ze chceli ucit. Po studiu mali ponuky do sukromneho sektora, ale zvolili si ucenie ako "poslanie" lebo ich to bavi, alebo z inych nezistnych dovodov
Ja zas poznam par prikladov, ked si vybrali studium na PF kvoli tomu, ze chceli ucit. Po studiu mali ponuky do sukromneho sektora, ale zvolili si ucenie ako "poslanie" lebo ich to bavi, alebo z inych nezistnych dovodov