nechat jej cas?
-
Antichrist
Medium Star
nechat jej cas?
ahoj...pred cca tyzdnom som bol pit s dievcatom, ktore som poznal od leta ale neboli sme v nejakom uzsom kontakte az doteraz...bol to v pohode vecer, dvaja sme stiahli sedmicku jubilejnej az nakoniec doslo k tomu, ze sme sa bozkavali, keby bolo kde tak aj k sexu
...ja som bol dost ozraty a niektore veci si ani nepamatam, ona az tak zle natom nebola
...potom sme sa stretli o dva dni neskor, kecali sme atd... potom zas preskocila iskra a bozkavali sme sa...ja som sa asi namotal a ked som jej navrhol vztah, odpovedala, ze potrebuje cas a aby som na nu netlacil...priznala sa, ze este lubi byvaleho, s ktorym sa pred par tyzdnami rozisla, podobne ako ja so svojou byvalou...vlastne moja byvala im dvom rozbila vztah, trosku klise
...dnes sme mali ist von ale nakoniec mi napisala, ze nechce ist a nie preto, ze by kaslala na mna ale stale vraj ma v hlave byvaleho a podla nej bude lepsie ked si nejaky cas nebudeme pisat a ani stretavat sa, potom sa uvidi...najlepsie natom je, ze ona a jej byvaly su spoluziaci
...neviem ci mam kaslat nato alebo naozaj si chvilku pockat a potom to mozno pojde ...
-
wewerka212
Light Expert
Re: nechat jej cas?
píšeš, že sama ti povedala, že potrebuje čas a nechce aby si na ňu tlačil, tak jej ten čas teda daj...ak to uzná za vhodné, sama sa ti ozve, ak nie, tak to čo sa medzi vami stalo, bolo len kvôli vplyvu alkoholu alebo pokus o realizáciu príslovia "klin sa klinom vybíja"
-
Antichrist
Medium Star
tak vravela este vtedy ze byvaly uz u nej skoncil uplne, zato ako jej naposledy vynadal ale vidis stale na neho mysli a navyse ma ona rakovinu a chodi na chemoterapie...o to viac chcem byt s nou..
Boli ste spolu len kratko, no chces byt s nou. Chodi na chemoterapie. Ak sama nechce, tak ju do toho netlac. Ma dost vlastnych problemov a starosti. Zatial jej bud len oporou, ale daj pozor, aby si neskoncil ako jej "najlepsi kamarat". Zvladnes to ? Si si isty, ze ked bude na tom horsie, tak z toho nevycuvas ?
-
AcidXpress
Light Expert
chybu si spravil imho tam ked si jej "navrhol vztah" .. nvm mne to pride take detinske .. ja ked som zacal riesit s dievcatom tak som jednoducho riesil a ked som citil ze to je vztah tak to ten vztah bol 
-
Antichrist
Medium Star
zrejme mas pravdu isiel som nato moc prirychloAcidXpress napísal:chybu si spravil imho tam ked si jej "navrhol vztah" .. nvm mne to pride take detinske .. ja ked som zacal riesit s dievcatom tak som jednoducho riesil a ked som citil ze to je vztah tak to ten vztah bol
Nechaj ju tak ked bude chcieť ozve sa tí sama
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak tak, dala ti jasne najavo a čím viac budeš tlačiť, tým viac si môžeš byť istý, že z toho nič nebude. Navrhujem úplne ignore a tak zistíš, či jej začneš chýbať. Ak sa neozve sama, tak bohužiaľ hľadaj ďalej. Koľko máte rokov ?
-
Antichrist
Medium Star
ja mám 20 a ona 18
-
Bushido
Medium Professional
Obidvaja máte ešte taký blbí vek, že sa sami hľadáte. Mimochodom neviem prečo v tom vidíš niečo perspektívne, keď ste boli spolu ako som narátal asi 3x vonku. Veď je nemôžeš vôbec poznať. Neskôr budeš takéto romániky zažívať každý víkend, že kamarát zobere dve baby, pôjdete niekam na dom/byt, vypijete si vínko a bozkávate sa. Potom zistíš, že dievča malo vlastne chalana, alebo že ty máš dievča a už sa nikdy neuvidíte. Tiež som v tvojom veku zažil podobný prípad, baba mi povedala, že stále ešte nieje v pohode od rozchodu s bývalím a že nechce ďalší vzťah. O týždeň už veselo vo vzťahu s niekým ďalším... S odstupom času si hovorím, preboha čo som s ňou robil... Takže hlavu hore a buď chlap, nie namotaná padavka. Takže keď najlbižšie napíše, tak buď gentleman, ale nedaj na sebe poznať, že si šťastím celý bez seba.
-
TommyHot
Addict
Je sice pekne, ze chces o to viac byt s nou, ale ver, ze to nie je prechadzka ruzovou zahradou a s prihliadnutim na tvoj vek si nemyslim, ze zvladnes to co pride (ta choroba meni ludi na nepoznanie a nie len po fyzickej stranke) a bud sa s nou rozides a ju to zlomi, alebo s nou ostanes len z lutosti, co nebude dobre ani pre jedneho z vas. Mozno budem zniet jak bezcitne hovado, ale si len poblazneny, nemas voci nej ziadne zavazky a preto od nej utekaj co najdalej. Ti, co niekedy zazili rakovinu v blizkom okoli vedia o com hovorim.Antichrist napísal:tak vravela este vtedy ze byvaly uz u nej skoncil uplne, zato ako jej naposledy vynadal ale vidis stale na neho mysli a navyse ma ona rakovinu a chodi na chemoterapie...o to viac chcem byt s nou..
-
Antichrist
Medium Star
uvidime no...vcera mi napisala sama odseba, ze dnes sa ide pit lebo je posledny den doma a potom uz ide lezat do nitry, tak si to chce este uzit...
-
AcidXpress
Light Expert
skus jej navrhnut ci radsej nechce dojst k tebe a ze si spolu pozriete nejaky film alebo nieco si vymysli/pripravAntichrist napísal:uvidime no...vcera mi napisala sama odseba, ze dnes sa ide pit lebo je posledny den doma a potom uz ide lezat do nitry, tak si to chce este uzit...
Dievča sa rado opije a má rakovinu. Ja ti neviem, ale pre mňa osobne by boli tieto dva faktory nesmierne odradzujúce, neviem v akom štádiu je jej choroba, ale je to maximálne neperspektívne, vykašli sa na to.
-
Antichrist
Medium Star
tak nakoniec sme spolu ani neboli, napisal som jej aspon nech sa drzi a bojuje...ja som ju od toho alkoholu a este aj fajcenia odhovaral v tychto poslednych dnoch, ale vzdy mi povedala, ze uz je to jedno a nemam sa jej do toho starat...mozem uz len dufat, ze ju este uvidim 
-
AcidXpress
Light Expert
dievca nevie kto je ten ktoremu na nej ozaj zalezi a ten ktory sa chce len zabavat .. bohuzai si vybrala zle ale kazdy raz pride na to ake robil chyby
byt tebou skor ako by som sa mal pozerat dozadu by som radsej dufal ze ma ona dobehne