A ty si hovoríš kamarát?
-
qwerty-xyz
Re: A ty si hovoríš kamarát?
znami podrazia kedykolvek v hocicom, .... vztahova zasada mojho kamosa, neodrbes ty ju odrbe ona teba, --- riadi sa tym uz dlhy cas funguje to dokonalo. Skutocny kamarat by mal mat tendenciu nepodrazit, takych spocitam na jednej ruke. Ja nikomu nohy nepodrazam, snazim sa nepodrazat ani znamym, a dlzny nie som nikomu nic, a ked aj hej, tak sa to snazim co najrychlejsie splatit. neraz robim taketo rozpory, ci uz v sluzbe, alebo v peniazoch.
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
No mňa by skôr zaujímalo čo myslíte tým podrazom či také niečo ako, že by som niekoľko-krát chcel ísť na pivo do neďalekej krčmy ale kamarát opakovane nejde lebo sa mu nechce nie preto že nemôže, alebo niečo takého tvrdšieho prípadu ako, že na ceste dostanete s autom defekt a okolo ide kamarát a nepomôže vám ikeď to súrne potrebujete.
-
Grim
Darca
...za seba...vymyslel som si jednu historku, ku ktorej som mal ako dôkaz fotografiu, ktorá bola ale vyfotografovaná za trochu iných okolností...kamoš mi rok veril, že je to pravda, po roku som mu povedal, že to bol odrb
...zase raz sa zabudol odhlásiť z mailu, tak som mu tam našiel jeden registračný mail, v ktorom mu jeden internetový obchod posielal prihlasovacie údaje (vrátane hesla)...nešmejdil som mu tam, jednoducho som istý čas pobudol s dobrým pocitom, že viem jeho heslo a potom som mu to povedal...v čom osral on mňa si už veľmi nepamätám, viem že som mu požičal všetky série Prison Break (ešte za dôb, kedy to letelo) a zabudol som na to, takže som to po dlhšej dobe od neho pýtal...vtedy mi povedal, že mi to vraj vrátil, ale nedávno mi povedal, že to v nejakom svojom CD bordeli našiel, či to nechcem naspäť
...ale toľko krát ma naodrbával, že raz som mu požičiaval externý HDD...bol som strašne paranoidný, takže si ho pre istotu zabalil v ruksaku do mikiny a ešte vtipkoval, že keby ho tak volačo zrazilo atp...za 10 minút mi volal, že ho zrazilo auto...myslel som si, že je len lenivý a zase chce aby som ho odviezol domov, tak som mu neveril...nebolo to nič vážne, len mu auto nedalo prednosť a na križovatke ho buchlo zboku, ešte stihol uskočiť z bicykla, ale z predného kolesa mu spravilo osmičku a tak si bicykel musel odniesť domov na chrbte
...
Keď už Grim napísal za seba nejaké podrazy, tak pridám aj ja. Mal som frajerku, ktorá ma iba využívala a podviedla ma. Vedeli to aj niektorý "kamaráti" ale nikto nič nechcel priznať aj keď som to tušil. Všetci sa tvárili ako keby sa nikdy nič nedialo.
Je tu ešte jedna taká vec, na ktorú si spomínam. Jeden bývalý "kamarát" mal frajerku ku ktorej sa správal ako ku handre. Prosila ma, aby som jej zistil, čo sa deje, lebo jej tiež nikto nič nechcel povedal. Chalana som sa opýtal ako to má s frajerkou a potom padla odo mňa otázka na iné baby. To čo mi povedal ma zarazilo. Dlho som váhal, či to tej dotyčnej povedať, ale nakoniec som jej to povedal, keď som videl ako sa trápila. Dotyčná ho nechala, no a teraz je tá dotyčná mojou partnerkou. Ten chalan to odo mňa berie ako podraz. No ostatný ľudia v okolí to berú tak, že som spravil správnu vec. Slintal po druhej babe a tú babu mal len aby sa nepovedalo. Čo mi spomenul, tak mu strašne liezla na nervy, stále ho otravovala a tak podobne.
Takýchto situácií bolo viac, ale čo a ako bolo si veľmi nepamätám. Takže ja ako podraz beriem aj to, že ma bývalá podviedla a nikto mi to nechcel povedať keď som sa na to pýtal. No a mnou spravený podraz bol ten, že som jednej babe povedal pravdu a ako sa veci majú. Bol to fakt z mojej strany podraz? Alebo sa chalan cítil ponížený, že dostal košom?
Je tu ešte jedna taká vec, na ktorú si spomínam. Jeden bývalý "kamarát" mal frajerku ku ktorej sa správal ako ku handre. Prosila ma, aby som jej zistil, čo sa deje, lebo jej tiež nikto nič nechcel povedal. Chalana som sa opýtal ako to má s frajerkou a potom padla odo mňa otázka na iné baby. To čo mi povedal ma zarazilo. Dlho som váhal, či to tej dotyčnej povedať, ale nakoniec som jej to povedal, keď som videl ako sa trápila. Dotyčná ho nechala, no a teraz je tá dotyčná mojou partnerkou. Ten chalan to odo mňa berie ako podraz. No ostatný ľudia v okolí to berú tak, že som spravil správnu vec. Slintal po druhej babe a tú babu mal len aby sa nepovedalo. Čo mi spomenul, tak mu strašne liezla na nervy, stále ho otravovala a tak podobne.
Takýchto situácií bolo viac, ale čo a ako bolo si veľmi nepamätám. Takže ja ako podraz beriem aj to, že ma bývalá podviedla a nikto mi to nechcel povedať keď som sa na to pýtal. No a mnou spravený podraz bol ten, že som jednej babe povedal pravdu a ako sa veci majú. Bol to fakt z mojej strany podraz? Alebo sa chalan cítil ponížený, že dostal košom?
kamaratov mam vela, znamych mam este viac, dobrych kamaratov zopar, ale snazim sa spoliehat len na seba, a hlavne neriesim pi*ov***.
Nie.
Ako tu už bolo spomínané viackrát, skutočných kamarátov mám dvoch. Nejaké podpichovačky a ušklebky sú na dennom poriadku (v rámci humoru) a aj keď nejaké nezhody boli, nebolo to nič, čo by nevyriešilo posedenie s pánom Danielsom
. Tí ostatní sú buď lepší známi, alebo iba známi.
Ako tu už bolo spomínané viackrát, skutočných kamarátov mám dvoch. Nejaké podpichovačky a ušklebky sú na dennom poriadku (v rámci humoru) a aj keď nejaké nezhody boli, nebolo to nič, čo by nevyriešilo posedenie s pánom Danielsom
grim: hento su celkom hovadiny, ktore su skore pre srandu ako vazne
noobszdj: tak celkovo, ak by to bol kamarat, tak by som sa s nim na tuto temu porozpraval (aspon ja sa so svojimi kamaratmi bavime aj o takychto veciach a vzdy sme dospeli k zaveru, ze vo vztahu treba byt uprimny a nie chrapun), takze ak by nepobral rozum, tak by som mu natvrdo povedal, ze to poviem dotycnej, ak si ju teda poznal lepsie... mozno by jej nakecal hovadiny, ale osobne by som si bol vedomy, ze som sa zachoval cestne, inak ako vravis, mohol to brat ako podraz
a mam kamarata a viem, ze sa nanho mozem v serioznych veciach spolahnut, inak si robime jemne naprieky, na ktorych sa zasmejeme
noobszdj: tak celkovo, ak by to bol kamarat, tak by som sa s nim na tuto temu porozpraval (aspon ja sa so svojimi kamaratmi bavime aj o takychto veciach a vzdy sme dospeli k zaveru, ze vo vztahu treba byt uprimny a nie chrapun), takze ak by nepobral rozum, tak by som mu natvrdo povedal, ze to poviem dotycnej, ak si ju teda poznal lepsie... mozno by jej nakecal hovadiny, ale osobne by som si bol vedomy, ze som sa zachoval cestne, inak ako vravis, mohol to brat ako podraz
a mam kamarata a viem, ze sa nanho mozem v serioznych veciach spolahnut, inak si robime jemne naprieky, na ktorych sa zasmejeme
-
Grim
Darca
...no to čo porobil on mne si už veľmi nepamätám a netvrdím, že to niesú hovadiny...sú, ale niektorí sa kôli takýmto hovadinám dokážu pohádať...
Ja som sa s ním o tom bavil a jediné čo som od neho zistil bolo to, že ona je pre neho zbytočná príťaž, že ho stále ona otravuje atď. a jeho to s ňou nebaví. Nakoľko mal takéto silné reči, tak som rozmýšľal nad tým, či jej to mám alebo nemám povedať. Nakoniec som jej to radšej povedal, aby sa nemusela ona zbytočne trápiť. Ja som nemal žiadny záujem o ňu. Neskôr som sa s ňou stretol (cca po troch týždňoch od jej rozchodu s tým chalanom) a zostali sme spolu.Eras napísal:grim: hento su celkom hovadiny, ktore su skore pre srandu ako vazne
stretavam sa stym stale....
kamosi od detstva a prave teraz nedavno som proste zistil ze jeden kamos fakt nestoji za to dlhuje mi peniaze a dost vela ale sral to pes ide oto ze viem ze sa na neho neda spolahnut....
kamosi od detstva a prave teraz nedavno som proste zistil ze jeden kamos fakt nestoji za to dlhuje mi peniaze a dost vela ale sral to pes ide oto ze viem ze sa na neho neda spolahnut....