Stretnutie s ex.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Stretnutie s ex.

Príspevok od používateľa mystique »

ja osobne by som dal ruky prec... usetris si kopec nervov do buducna :wink:

V kratkosti poviem preco (subjektivny nazor)
Vies nikto sa nechce stretnut len tak, ta tvoja ex, si chce momentalne overit, ci to s tebou naozaj bolo take zle a ci este k tebe nieco citi alebo nie - cize jednoducho a jasne (ak teda tvrdis ze nema nikoho, co je asi pravda lebo v opacnom pripade by o teba nezakopla) chce si to upratat v hlave o vas dvoch.
Ale nezabudaj, to ona ti dala kopacky a mala na to nejaky dovod, kedze sem pises o radu, asi s tebou moc zabavy nebolo a povedala si ze na svete su predsa aj lepsi, najhorsie na tom kamo je vec, ze akonahle holka vie, ze si do nej totalne zabuchnuty - co vravis ze si bol a este ako vidim si, lebo sa trasies z toho ze sa s nou mas stretnut a ona este nieje uplne o tebe presvedcena ze si ten pravy, vie ze jej cely patris a vie ze by si jej doniesol aj modre z neba, a prave ten pocit u nej je aj koncom vasho vztahu - nie hned, casom...

Ale vratme sa spet - ano stretni sa s nou, podla toho co pises, stale ju este mas rad a stale ju este riesis a pokial budes v pohode, tak budete kamosi a nevravim ze aj mozno nieco viac, zas a opet, ale pamataj, a tato cast je najdolezitejsia z celeho prispevku, uz ti to raz spravila, a dokaze ti to spravit bez problemov este raz, a to v momente, ako bude na scene iny - lepsi ako ty
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Ahoj Dano.

Croven vystihol tvoju situáciu najlepšie, zbytočne si dávaš falošné ilúzie. Pred pár dňami som sa podobne ako ty, stretol so svojou bývalou frajerkou po pár mesiacoch od rozchodu. Sám som inicioval stretnutie, mal som nutkanie ju opäť vidieť, počuť ju a cítiť pri sebe. Nahováral som si ako ju zoberiem na čaj, len tak nezáväzne pokecáme o tom, ako nám ide život odkedy sme si povedali koniec a pobrali sa každý svojou vlastnou cestou. Súhlasila a mne sa to zdalo ako dobrý nápad, veď odvtedy už prešlo zopár mesiacov a city vychladli. Večer sme sa teda stretli a šli na sľúbený čaj. Konverzácia vôbec neviazla, práve naopak mali sme si toho toľko čo povedať, rozoberali sme ako sa nám v poslednej dobe darí, kto má čo nové, plány do budúcnosti, jednoducho bežný rozhovor dvoch ľudí. Po záverečnej som ju odviezol domov a poprial nech sa jej darí. To najhoršie prišlo potom, čo som zostal sám v aute. Skončil som opäť tam, kde som bol po rozchode. Blbé pocity z toho, že náš vzťah dopadol práve takto, že to možno malo ešte zmysel a podobne. Samozrejme uvedomil som si, že je to blbosť, že si musím zachovať triezvu myseľ, že ak raz niečo skončilo, malo to pádny dôvod a nebolo možné v našom vzťahu pokračovať ďalej. My ľudia sme už raz takí, vždy na chvíľu zatúžime po tom, čo nemôžme mať. Nahovárame si, že tentokrát to bude iné, lepšie.

Spýtaj sa teda sám seba, či ti stretnutie s ňou stojí za to trápenie. Len ty sám vieš, čo je pre teba najlepšie, no nie si odkázaný na to, aby si sa zbytočne utápal v niečom čo je už mŕtve.
daniel10
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa daniel10 »

bindo ... a si sa s nou potom aj rozpraval o tom, ze sa trapis alebo si to uz nechal tak ?

Kazdopadne, vdaka za reakcie. Raz som sa s nou stretol ako som sem pisal, viac zatial nie, aj ked ona chcela, ja som jej povedal, ze zatial nie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Pozri sa, kopla ťa do riti zas, kopla by ťa zas. A aj keby čarovnou náhodou nie, tak stále je tam tá stigma a už nikdy by tvoja dôvera voči nej nebola 100%. Maximálne by sa z toho dalo uhrať "friends with benefits," čo by ste chvíľu potiahli a potom by to pravdepodobne z jej strany skončilo a bolo by. To je jedna možnosť, ale na to by si sa musel psychicky pripraviť a citovo od nej odpútať, druhá je tá, že na ňu proste zabudneš.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Nie, ďalej som to už neriešil. Jednak by to vôbec ničomu nepomohlo a navyše zbytočne by som sa v tom hrabal. Čo mi stretnutie s bývalkou dalo, je cenná skúsenosť do života, že v starých ranách sa netreba zbytočne vŕtať a radšej stratiť jednu ženu navždy, ako sa dobrovoľne pripraviť o možnosť pustiť do svojho života nové, možno lepšie ženy.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

To je rozumný prístup.
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

dnes o 2 rano mi niekto zvoni .. byvala ... mala vypite .. nie moc ... prisla sa mi ospravedlnit aj ked chyby som robil ja ... vyspali sme sa spolu .. je to pol roka ... mam pocit akoby som sa vratil s5 v case o 6 mesiacov ... neviem co bude dalej .. nemal som odvahu sa jej opytat co tym vlastne chcela dokazat ... na soc. sietach ju nemam , vymazal som si ju davno ... ja ju stale lubim .. neviem ako ona ...ach ... pochopit te zenske .....
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Betarik: Mozno si ju mal odmietnut, aj keby to bolo tazke...Teraz to zacne byt naozaj tazke, uvidis... Mozno keby si ju odmietol by zostala v soku..
Napísať odpoveď