Ahojte, potreboval by som poradiť s vzorcami v exceli.
V práci treba vypínať kolegom odpracovaný čas od-do do výkazov.
Ono by to nebol žiadny problém ak by bol čas od-do na to vzorec viem, ale niektorý majú počas jedného dňa čas rozdelený na dve smeny ktorých čas sa následne sčítava. Neviem to vymyslieť tak aby zrátalo napríklad 11:15-12:05 a 13:45-15:50 do jednej kolonky. Príklad ako to mám teraz je v priloženom excel súbore.
Za každú radu a pomoc budem vďačný. Ďakujem
sčítavanie odpracovaných hodín v Exceli
sčítavanie odpracovaných hodín v Exceli
- Prílohy
-
- POCITADLO HODIN.xlsx
- (9.82 KiB) 100 stiahnutí
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: sčítavanie odpracovaných hodín v Exceli
Toto som tu riešil minule ja.
Ak to nastavíš ako čas (formát danej bunky), tak ti to spočíta cez klasické + a -.
//Edit:
Mas to hotove. Ako hovorim, staci obycajne + a -
Ak to nastavíš ako čas (formát danej bunky), tak ti to spočíta cez klasické + a -.
//Edit:
Mas to hotove. Ako hovorim, staci obycajne + a -
- Prílohy
-
- POCITADLO HODIN.xlsx
- (10.25 KiB) 98 stiahnutí
Michaelo ďakujem ale to je to isté čo som postol ja, zabudol som doplniť že neviem to dať tak aby bolo použitých 5 koloniek 4 na čas od-do a piata na odpracované hodiny. Preto 5 lebo sa to píše priamo do výkazov.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Lenže ja som ti tú poslednú upravil.
Vyzerá to nejako takto:
(Čas DO - Čas OD)+(Čas DO 2 - Čas OD2). A nepotrebuješ mať 2 bunky navyše v ktorých sa ti sčítava čas prvej a čas druhej smeny. Aspoň podľa popisu si práve toto chcel.
Vyzerá to nejako takto:
(Čas DO - Čas OD)+(Čas DO 2 - Čas OD2). A nepotrebuješ mať 2 bunky navyše v ktorých sa ti sčítava čas prvej a čas druhej smeny. Aspoň podľa popisu si práve toto chcel.
Super už mi to ide mal som zlý formát na bunku kde sa to sčítavalo tak mi to nezobrazovalo správnu hodnotu. Stačilo iba trošku porozmýsľať a už to ide. Ďakujem