Andoid mail client
Andoid mail client
potrebujem poradit nejakeho mailoveho klienta na android ktory je sikovny a vie triedit prichadzajucu postu z jedneho serveru do viacerych priecinkou. poprosim viacej klientov lebo nie vsetky mi funguju na moj mail.
dakujem za tipy
dakujem za tipy
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Andoid mail client
Medzi najpouzivanejsie patri K-Mail, takze sa pozri nan. Je bezplatny a ma kopec funkcii.
ten som skusal a nefunguje.. 
-
TommyHot
Addict
Ak mas GMail tak si nastav filtre priamo na webe a potom uz len stahuj maily cez standardneho klienta cez IMAP
nie nieje to gmail ale od jednelo lokalneho providera. neda sa mi to nastavit priamo na serveri cize preto hladam takehoto klienta co to vie
-
TommyHot
Addict
Trochu OT, ale existuje pre android dobre vyzerajuca a zaroven funkcna appka? Lebo jak pozeram obe alternativy, ktore tu padli, tak je to strach a hroza...
Asi preto lebo kazdy je spokojny s GMailom. Kupis si android telefon - musis vytvorit google ucet = automaticky ziskavas emailovy ucet = nepotrebujes okrem Gmailu nic ine..
-
hojko
Site Admin
rochedo: A co v pripade firemnych mailov na vlastnych domenach atd., budes to vsetko presmerovavat na GMail alebo z GMailu cez POP3 stahovat??? Trochu neprakticke.
Sorry na to som nemyslel. Osobne pouzivam len skolsky mail a dalsi osobny. Pre obidve mam vytvoreny filter a som spokojny. Ale aby som sa drzal temy tak okrem toho K-mailu som o inych rieseniach velmi nepocul.