Potrebujete pozvanku na stranku - forum - tracker? Piste sem
Re: Potrebujete pozvanku na stranku - forum - tracker? Piste
Ja by som tiež poprosil o pozvanku na www.tracker.cztorrent.net Ďakujem.
-
junior3
Star
- Kontaktovať používateľa:
na cztorrent neviem či sa dostanete, registrácie sú stopnuté kvôli maximálnemu počtu užívateľov a ani ja u seba v profile nikde nevidím možnosť vygenerovania pozvánky... btw, kto by mal pozvánku na hdclub.sk nech sa ozve 
A na nejaky dobry torrent nema niekto pozvanku?
-
Mek
Addict
Mam na trezzor pozvanok kolko len treba. Kto chce nech mi hodi PM. Nic za ne nechcem.
Hladam pozvanku na daky seriozny private tracker zamerany skor na filmy. Dakujem
Pozvánka
Neviete náhodou ako sa posiela pozvánka na www.warxtreme.com ? Kamarát tam má účet a ja by som chcel tiež ale nevie ako sa posiela pozvánka
.
Na tom hdclub.sk maju co?
Hodil by sa mi nejaky kvalitny cz/sk server (nemam ziaden) kde maju aj celkom dobre seedovane veci. Mozem vymenit za pozvanku na iptorrents - co je v podstate jediny tracker, ktory pouzivam uz poslednych 5 rokov.
Hodil by sa mi nejaky kvalitny cz/sk server (nemam ziaden) kde maju aj celkom dobre seedovane veci. Mozem vymenit za pozvanku na iptorrents - co je v podstate jediny tracker, ktory pouzivam uz poslednych 5 rokov.
-
Michaelo
Hardcore addict
Tamto nie je torrent ale normalny web typu lamky.net ale s HD vecmi 
Potreboval by som pozicat ucet na cztorrent.net ak by sa dalo . Chcem si stiahnut MASH v CZ , nemam ucet hellshare uz . Budem to par dni aj seedovat
PM ak by bol dakto ochotny 
-
typek61
Darca
nemate niekto pozvanku na lamky.net? 
Pěkný večer všem. Nabízím pozvánku na český tracker (patří L-e-m-u-r-o-v-i), který je jen na pozvánky. Nebudu zde rozepisovat, o co se jedná, ale určitě nebudete litovat, denní příliv nej- novinek ve velmi dobré kvalitě. Více info v mailu. Anežka (anezkakuc zavinac seznam.cz)
PS: Jedná se o TOP novinky, které na ostatních trackerech ještě nejsou nebo v mizerné kvalitě. Stačí se informovat v mailu. Na PM zde nereaguji, díky za pochopení.
PS: Jedná se o TOP novinky, které na ostatních trackerech ještě nejsou nebo v mizerné kvalitě. Stačí se informovat v mailu. Na PM zde nereaguji, díky za pochopení.
-
Mek
Addict
Nepotrebujes pristup na ucet, staci ked ti niekto, kto tam ucet ma, ten torrent subor stiahne a posle napr. mailom. Ty si ho len otvoris v klientovi a stahujes. Mam to odskusane a funguje toM@thew napísal:Potreboval by som pozicat ucet na cztorrent.net ak by sa dalo . Chcem si stiahnut MASH v CZ , nemam ucet hellshare uz . Budem to par dni aj seedovatPM ak by bol dakto ochotny
daruju pozvánku na scene time,blu-evulution,hd-space.org stačí mi napsat
-
Thrash/Death
Star
Inak nechápem prečo niektorí žobronite o pozvánky na hdclub.sk. Nevidíte že registrácie sú tam uzavreté? Ja sám by som sa tam rád dostal, ale čo už, treba čakať kým opäť otvoria registračky (dúfam)...
-
AndreasAuditore
Medium Expert
Čaute zháňam pozvánku na ourphorum.com pokiaľ máte nejakú k dispozícií napíšte mi tu na hojko správu.... ďakujem 
Ponúkam pozvánku na WarXtreme.com za CzT alebo SNF fórum. Ponuky do PM/SS !!!
nepodeli sa niekto o ucet na CzT?
stahujem iba filmy a serialy, ktore aj seedujem + sa mozme striedat pri predlzovani uctu
/thx
stahujem iba filmy a serialy, ktore aj seedujem + sa mozme striedat pri predlzovani uctu
/thx