Zrusenie ,,Surveys,,

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Dewey
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Zrusenie ,,Surveys,,

Príspevok od používateľa Dewey »

Zdravim, nevedel som ako nazvat tuto temu, tak sorry za nazov v 1. rade.
Na stranke fileice.net (a aj inych) mi vzdzy vyskocia ,,Surveys,, ked chcem nieco stiahnut, cize nieco take ako dotazniky. Ze musite vyplnit ten dotaznik aby ste sa dostali k stahovaniu. Vsetky tieto surveys su vsak platene, a dokonca na forach niekde aj pisali ze aj ked dokoncite nejaku survey, tak ze aj tak sa Vam neodomkne ten subor. Pravda vsak je, ze ten subor je na tom serveri (napr. fileice.net) nahraty, takze tam niekde je, len ho treba vediet stiahnut.
Preto sa chcem opytat, ci niekto skuseny vie , ako obist tieto surveys ktore sa vzdy vyhodia ked kliknem na stahovanie niecoho zo serveru fileice.net alebo sharecash alebo taketo servery. Viem, poviete si, preco ten subor nestiahnem z nejakeho ineho servera, lenze problem je ten, ze som to nikde inde nenasiel.
Konkretne hladam subor na hacknutie hry CoasterVille na FaceBooku a vsetky uploady tychto hackov su na tychto zasifrovanych serveroch.
Ak niekto vie, dajte vediet. Prikladam aj obrazok ako vzor co myslim.
Dik moc.
Palo
Prílohy
Untitled.jpg
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Re: Zrusenie ,,Surveys,,

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

nechcem ti kaziť radosť ale ked už hovoríš o ,,hacku,, ... tak aj keby si sa dostal cez survey tak to bude nejaká zazipovaná blbosť a tie svine sa ti možu akurát smiať do ksichtu, snád si vážne nemyslíš že tam naozaj ten hack bude
Dewey
Light Star
Light Star

Tak nevies kym nestiahnes
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Hej, tak si radsej nainstaluj do pocitaca 10 survey removerov, ktore ti ho pekne zaviria. Taketo stranky sa daju casto najst pri hladani hocicoho s priponou rar/zip, vygeneruju si nazov suboru z tvojho vyhladavaneho textu a potom ta nalakaju na klikanie na reklamu, vyplnanie dotaznikov a stahovanie spywaru. Ucelom je iba zarobok pre tvorcu tejto stranky. Ked sa nieco neda najst na free serveroch, tak s velkou pravdepodobnostou je to fake.
Dewey
Light Star
Light Star

GothaR napísal:Hej, tak si radsej nainstaluj do pocitaca 10 survey removerov, ktore ti ho pekne zaviria. Taketo stranky sa daju casto najst pri hladani hocicoho s priponou rar/zip, vygeneruju si nazov suboru z tvojho vyhladavaneho textu a potom ta nalakaju na klikanie na reklamu, vyplnanie dotaznikov a stahovanie spywaru. Ucelom je iba zarobok pre tvorcu tejto stranky. Ked sa nieco neda najst na free serveroch, tak s velkou pravdepodobnostou je to fake.
Tiez som si to myslel, tak som sa len uistil, bolo mi to divne, ze to je len na platenych survey serveroch a nie na free serveroch, takze to necham tak.
Dik za pomoc ludia
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Na rôzny stránkach (vačšinou blackmarket zo steam účtami, lol účami, rôznymi RAT, DDOS útokmi, Shells, facebook/twitter/instagram bot) som videl pár ľudí ponúkať službu že vám ten súbor stiahnu.
Napísať odpoveď