Odinštalácia Eset Smart Security
Odinštalácia Eset Smart Security
Zdravím, odinštaloval som Eset Smart Security 6 pretože mi skončila skúšobná doba 30 dní, no program mi naďalej ostal v PC. Keď kliknem na odinštalovať cez Štart a Programy, tak mi vypíše, že odinštalácia platí len pre nainštalované produkty. V Ovládacom paneli - Programoch ho nemám. Od vtedy ako som ho odinštaloval som už niekoľkokrát zapol a vypol PC, no Eset stále ostal. Ako to mám prosím vás vyriešiť? Vďaka...
Re: Odinštalácia Eset Smart Security
nainstaluj este raz a potom ho NORMALNE oddinstaluj (cez uninstaller, nie delete) 
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Total uninstaler mi vzdy pomohol.
Keď ho chcem nainštalovať, tak mi vypíše, že program je už nainštalovaný. Ani ten program Total Uninstall mi nepomohol, tam tiež Eset nebol v zozname nainštalovaných.
neponukne ti to aj preinstalovanie?Sp!rit napísal:Keď ho chcem nainštalovať, tak mi vypíše, že program je už nainštalovaný. Ani ten program Total Uninstall mi nepomohol, tam tiež Eset nebol v zozname nainštalovaných.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Skus Revo Uninstaller.
Priamo na stranke ESETu mas navod -> http://kb.eset.com/esetkb/index?page=co ... d=SOLN2289
No už som to spravil cez Revo Uninstaller, a už ho mám znova aj nainštalovaný. Takže snáď z toho predchádzajúceho nič v PC neostalo...