Lokal TV
Re: Lokal TV
Nie nepochopil, ani tam moc nebolo co. Vsak dokopy nic nepovedal.
Veru bolo, ak si nepochopil na čo naráža, logicky sa nezasmeješ. To je presne ako Scary Movie, ak by som nepoznal to, čo parodujú, tak by som so spadnutou sánkou pozeral a nechápal, čo to je zač?!
A co parodovali teraz, Mrazika, ktoreho vacsina pozna naspamat ci aj nieco ine specialne?
Mrázika ani nie. Skôr toho Rytmusa. (Sú tam dve postavy, ono sa na to dá prísť vylučovacou metódou)
Tak to sem napis, nie kazdemu to pride alebo to nemusi poznat. Mohol by si spravit taku malu analyzu, nech tomu pochopi aj zvysok nechapajucich.
Ja som sem už x-krát písal, že sa musíte "chytať". Rád by som to sem napísal a zhrnul, to o tom rytmausovi, ale nedá sa. Ide všeobecne o to, ako sa správa, ako reaguje na nejaké veci (napríklad to s tým mobilom), a podobne. Trochu ma prekvapilo, že Rytmus tam dabuje samého seba, a dokáže si zo seba spraviť srandu. To je hádam jediná jeho stránka ktorá sa mi páči.
-
lowmanek
Light Professional
A co sa ti na tom paci? Skor to ber z tej stranky, ze peniaze su aj tam 
Samozrejme že sú, ale málokto to znesie.
To je koniec koncov dôvod, prečo bol tento seriál v TV zrušený.
Tak za peniaze robi debila zo seba kopec ludi.
-
mirak2
Hardcore addict
rytmus sa snazi byt vtipny v tych svojich pridrbanych youtube videach a v superstar s jeho ubercool hlaskami... na jeho youtube kanali ma komenty typu "jake super/rehocem sa/sulam sa po zemi" , jaky je dzivy a vtipny, pritom vtip veskery zadny. a oni tie jeho ubercool trapnosti este paroduju tu v lokaltv, ja sa fakt cudujem hensym, ze ti to pride akokolvek vtipne, lebo ta povazujem za cloveka so stipkou rozumu
ked si vezmes filmy zo serie XYZ Movie (epic/date/disaster/...) (scary movie schvalne nepisem, to su take male svetle bodky, ktore su aspon kusok vtipne), tak viem, co sa tam parodovalo a vacsina tych filmov mi prisla mega trapna rovnako ako toto.
ked si vezmes filmy zo serie XYZ Movie (epic/date/disaster/...) (scary movie schvalne nepisem, to su take male svetle bodky, ktore su aspon kusok vtipne), tak viem, co sa tam parodovalo a vacsina tych filmov mi prisla mega trapna rovnako ako toto.
mirak: Dobre, že si odlíšil Scary a Epic/Date/Disaster, pretože to by som naozaj neporovnával. Pri Scary sa dokážem zasmiať, pri tých druhých ale fakt nie. 
No nič, pomaly plníme ďalšiu stranu toho istého, čiže to asi budeme musieť uzavrieť fakt tým, že 100 ľudí, 100 chutí. Lokal TV vychádza fakt ojedinele, a keď nabudúce zablúdim na ich stránku, a náhodou tam bude nová časť, kuknem si ju. Stále tento seriál hodnotím ako slovenskú prvotinu tohto žánru, a tak to aj berem. Ak tam budú nejaké scénky, pri ktorých sa (ja) dokážem zasmiať, čas si na to (hádam) nájdem, ak nie, tak to vzdám.
Uvidíme.
No nič, pomaly plníme ďalšiu stranu toho istého, čiže to asi budeme musieť uzavrieť fakt tým, že 100 ľudí, 100 chutí. Lokal TV vychádza fakt ojedinele, a keď nabudúce zablúdim na ich stránku, a náhodou tam bude nová časť, kuknem si ju. Stále tento seriál hodnotím ako slovenskú prvotinu tohto žánru, a tak to aj berem. Ak tam budú nejaké scénky, pri ktorých sa (ja) dokážem zasmiať, čas si na to (hádam) nájdem, ak nie, tak to vzdám.
tak dohady o tom, kto dabuje rytmausa skoncili 
No pokiaľ viem v titulkoch bol "Patrik Vrbovský". 
Tieto nové časti, o ktorých diskutujete, som si nepozrel, ale podľa vašich komentárov vidím, že splnili, čo sľúbili.
-
Thrash/Death
Star
-
mirak2
Hardcore addict
vyhladavanie na youtube?
-
HiddenUser
Medium Star
budu podla vas este nejake nove casti? btw. podla mna dost dobry serial, a je to moj nazor 
-
mirak2
Hardcore addict
http://www.lokaltv.sk/zlokot-2012/372/3
tu mas jedz
tu mas jedz