Interaktívna grafika (programovateľná)

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
Satoshi
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Interaktívna grafika (programovateľná)

Príspevok od používateľa Satoshi »

Zdravím... nemám potuchy ako to mám nazvať, či do ktorej sekcie to zaradiť. Jednoducho hľadám nejaký program, v ktorom by som si mohol vytvoriť programovateľnú grafiku... napríklad ako je TV relácia Páli vám to... tak povedzme že by som mal 6 políčok, pod ktorými by boli ukryté písmená a povedzme pri stláčaní Spacebar by sa postupne odhaľovali (povedzme aj s nejakými animáciami)... snažil som sa to nejak nájsť na Google, ale neviem aké kľúčové slová k tomu použiť. Poznáte niekto taký program, ktorý by to dokázal? Teoreticky by sa to dalo spraviť v PowerPointe, ale tak nemám znalosti s programovaním v ňom a len cez animácie by to trvalo veľmi dlho.

Ďakujem :smt033
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Re: Interaktívna grafika (programovateľná)

Príspevok od používateľa weroro »

V powerpointe ti stačí ponastavovať akcie, to nie je o programovaní ale nebude to univerzálne.

Ak potrebuješ univerzálnu aplikáciu (= ktorá sa bude sama prispôsobovať slovám a pod.) máš niekoľko možností ako ju vytvoriť:

1. on-line verzia tj. spustiteľná len na webe cez prehliadač - Flash, Javascript, C#/SilverLight
2. off-line verzia tj. klasický program, ktorý spustíš na bežnom počítači - Flash, Java, C#, VisualBasic a kopa iných programovacích jazykov

Už vyrobenú aplikáciu, ktorá by spĺňala tvoje požiadavky nepoznám, takže je nutné si ju naprogramovať (dať si ju niekým naprogramovať) v už spomenutých jazykoch.
Satoshi
Light Expert
Light Expert

Re: Interaktívna grafika (programovateľná)

Príspevok od používateľa Satoshi »

Tak díky moc, spravím si to nejako vo Visual Studio...
Napísať odpoveď