League of Legends
Re: League of Legends
Zdravím, mám taký menší problém .. mám free transfer na EUW, tak ho chcem využiť, no keď kliknem na "Confirm Transfer" tak mi napíše " Error : Cannot connect to transfer service. "
Na fóre som našiel viac ľudí čo majú takýto problém, vraj stačí potvrdiť summoners code, čo som už spravil, niekto tam zase písal že je to kvôli tomu že niekto na EUW už má moj summoner nick, ale niekto zase tvrdí že ak niekto už má váš nick, tak dostanete možnosť si ho po transfere zmeniť .. neviete mi poradiť ako úspešne spraviť transfer?
Na fóre som našiel viac ľudí čo majú takýto problém, vraj stačí potvrdiť summoners code, čo som už spravil, niekto tam zase písal že je to kvôli tomu že niekto na EUW už má moj summoner nick, ale niekto zase tvrdí že ak niekto už má váš nick, tak dostanete možnosť si ho po transfere zmeniť .. neviete mi poradiť ako úspešne spraviť transfer?
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
máš free transfer na EUW, ako ísť z neho preč, alebo naň?
pýtam sa zo zvedavosti, že ak si na Weste, prečo máš chuť ísť inde.
pýtam sa zo zvedavosti, že ak si na Weste, prečo máš chuť ísť inde.
Nie, som na EAST a chcem ísť ja west, a problém je vyriešený, proste to zrazu išlo ..
NEDELA 10.2. okolo 19-20hod...dame teamovu hru ?
Jojo, zajtra o takom case by som mal byt ready 
inak ten matchmaking stale nie je vobec vyrieseny, takze nechapem co na nom menili a co vylepsovali...dnes som prehral 2 hry kvoli premade partnerom...premade hrac, ktory ma nizsie elo ako jeho partner je hodeny do hry, kde su ludia s rankom ako jeho premade partner...takze sa bezne stava, ze niekto s rankom okolo 1100 je hodeny do 1600+ hry...co je podla mna riadna blbost...casto ti ludia nemaju odohrate vobec ranked hry, nemaju championov, runy, maju 1-2masteries page...dnes som mal takeho jedneho, ktory s leonou stal stale za mnou v trave a cely cas sa kukal ako hram 1vs2 lajnu a ako ma harrasuje enemy ad carry a support...absolutne nic neurobil...a ked konecne po 10minutach hry prvykrat leona pouzila abilitu, tak samozrejme netrafila a enemy ad carry zdrhol
clovek sa potom ozve, ze nech tam nespi a ze AFK moze stat aj na spawne... = vulgarizmy a report od oboch premade partnerov...
a najhorsie je, ze ked si clovek spoluhracov rychlo preklepne cez lolking a zisti, ze ma v teame takehoto trolla, tak uz beztrestne ani nemoze leavnut game lobby...
clovek sa potom ozve, ze nech tam nespi a ze AFK moze stat aj na spawne... = vulgarizmy a report od oboch premade partnerov...
a najhorsie je, ze ked si clovek spoluhracov rychlo preklepne cez lolking a zisti, ze ma v teame takehoto trolla, tak uz beztrestne ani nemoze leavnut game lobby...
-
lekoklatik
VIP
@DEVZYO1G: Je mozne ze je transfer aktualne pozastaveny. Treba pozriet vyjadrenie riotu. Pripadne napis e-mail na support.
Leko, už mi to išlo 
ephramko pravdu vravis...
vcera cely den som hral o postup zo serie B2 do B1.
v teame:
1 bol zo B4 (to je rozdiel 200 lks)
1 bol unranked - wtf RIOT ? (chlapec nema este odohrate nic a da ho do teamu o postup ?)
1 bol z S5 - lenze hrat ako z B5 a bol support, cize nespravil nic s typkom co bol unranked. (tu je zaujimave ze rozdiel medzi nami bol len 90lks a to bol o 2 serie vyssie)
1 bol z B1 (to bolo jedine OK)
samozrejme sme prehrali, toto sa mi stalo 2x, ked som hral tie play-offi na postup - cize 6 zapasov, a nikde som sa neposunul.
a TARIC s ingite/exhaust...
proste ja mam takuto kazdu hru, vzdy dostanem 1-2 ludi co nemaju odohrate, pripadne su blbi ako poleno, to vidis ze kde to ma 300 zapasov a kto ma 50...
a furt retardi pickuju MID alebo TOP prvy a potom placu...
//autoeditácia príspevku (10 Feb 2013, 12:05)
+ dalsia nechapacka je toto:
ja
Olaf
Ninja Tabi
Frozen Mallet
Thornmail
Sunfire Cape
Chain Vest
...
310 Armor s runami a mastery.
vs
Yi
Infinity edge
3x phandom dancer
Mercurial Scimitar
Bloodthrister
pozeral som aj jeho runy a masteres, mal klasiku 8% arp., nic viac.
neviem co je na tom... ale dost ma daval dole a to uz som fakt nemal aky armor stavat.
vcera cely den som hral o postup zo serie B2 do B1.
v teame:
1 bol zo B4 (to je rozdiel 200 lks)
1 bol unranked - wtf RIOT ? (chlapec nema este odohrate nic a da ho do teamu o postup ?)
1 bol z S5 - lenze hrat ako z B5 a bol support, cize nespravil nic s typkom co bol unranked. (tu je zaujimave ze rozdiel medzi nami bol len 90lks a to bol o 2 serie vyssie)
1 bol z B1 (to bolo jedine OK)
samozrejme sme prehrali, toto sa mi stalo 2x, ked som hral tie play-offi na postup - cize 6 zapasov, a nikde som sa neposunul.
a TARIC s ingite/exhaust...
proste ja mam takuto kazdu hru, vzdy dostanem 1-2 ludi co nemaju odohrate, pripadne su blbi ako poleno, to vidis ze kde to ma 300 zapasov a kto ma 50...
a furt retardi pickuju MID alebo TOP prvy a potom placu...
//autoeditácia príspevku (10 Feb 2013, 12:05)
+ dalsia nechapacka je toto:
ja
Olaf
Ninja Tabi
Frozen Mallet
Thornmail
Sunfire Cape
Chain Vest
...
310 Armor s runami a mastery.
vs
Yi
Infinity edge
3x phandom dancer
Mercurial Scimitar
Bloodthrister
pozeral som aj jeho runy a masteres, mal klasiku 8% arp., nic viac.
neviem co je na tom... ale dost ma daval dole a to uz som fakt nemal aky armor stavat.
-
lekoklatik
VIP
Raz som pozeral jeden zaujimavy rozhovor, kde sa bavili o elo hell.
Typek jasne povedal, ze nic take nie je.
Treba zamakat aj na sebe.
Nehovorim ked niekto feedi naschval, to sa potom casto fakt neda, avsak da sa z toho dostat.
Ja som napriklad teraz zobral morganu ako support. Tym padom som nebol len pasivny support.
Nefarmil som, nesiel som po kill, ale aj tak som mal dostatocne dobry build ako support a aj ako ap.
Hral som na gokuho ucte. z 630 som sa dostal na 800 (jeho top je tusim 802 alebo tak nejak).
Da sa z toho dostat, ci chcete alebo nie. Velka cast hry zavisi od toho ako hrate. Snazite sa team povzbudit
a hlavne byt dobrym prikladom. NIe vzdy sa to da, ale da sa to.
//na redite jeden typek postol, ze sa dostal do Challenger Tieru a to ma len jednu ruku
Typek jasne povedal, ze nic take nie je.
Treba zamakat aj na sebe.
Nehovorim ked niekto feedi naschval, to sa potom casto fakt neda, avsak da sa z toho dostat.
Ja som napriklad teraz zobral morganu ako support. Tym padom som nebol len pasivny support.
Nefarmil som, nesiel som po kill, ale aj tak som mal dostatocne dobry build ako support a aj ako ap.
Hral som na gokuho ucte. z 630 som sa dostal na 800 (jeho top je tusim 802 alebo tak nejak).
Da sa z toho dostat, ci chcete alebo nie. Velka cast hry zavisi od toho ako hrate. Snazite sa team povzbudit
a hlavne byt dobrym prikladom. NIe vzdy sa to da, ale da sa to.
//na redite jeden typek postol, ze sa dostal do Challenger Tieru a to ma len jednu ruku
-
Yos
Professional
Ako Leko pise, da sa to. Je to najma aj o spravani hned pri pi*ku, ci v early game. Ku prikladu dam mojho kamarata, ktory je viac nervozny, dost hru preziva a tym padom si zlost vybija na druhym tym, ze do nich pi*uje, inak povedane flamuje. Mozem mu hovorit 100x nech proste nepicuje, ze tym vobec nepomoze, akurat to zhorsi, co aj naozaj tak je. Prehravam snim kazdu druhu hru.
Druhy priklad je jeden typek, ktory si ma pridal do friendov, fín, konkretne fínka, nakolko je to dievca. Takmer stale je prva v pi*ku, cize banuje, pyta sa koho ban. Ak sa nebanne amumu,shen,malp,blitz,... tak sa pyta, ci niekto nechce, ze spravi trade. Aj v hre, ked sa nedari, ked team prehrava, nepicuje, naopak team podpori, poradi a neni problem tu hru vyhrat, aj ked su spoluhraci fakt sprosti. Ked sa s ludmi zaobchadza dobre, taky vysledok aj cakaj. A vyhravame aj 4 hry po sebe.
Cize u mna ten pristup skor podporujuci, aj ked mam nervy, nedam to najavo, ze si na nich vybijam zlost, ale snazim sa ich hecnut a vyhrat hru.
Druhy priklad je jeden typek, ktory si ma pridal do friendov, fín, konkretne fínka, nakolko je to dievca. Takmer stale je prva v pi*ku, cize banuje, pyta sa koho ban. Ak sa nebanne amumu,shen,malp,blitz,... tak sa pyta, ci niekto nechce, ze spravi trade. Aj v hre, ked sa nedari, ked team prehrava, nepicuje, naopak team podpori, poradi a neni problem tu hru vyhrat, aj ked su spoluhraci fakt sprosti. Ked sa s ludmi zaobchadza dobre, taky vysledok aj cakaj. A vyhravame aj 4 hry po sebe.
Cize u mna ten pristup skor podporujuci, aj ked mam nervy, nedam to najavo, ze si na nich vybijam zlost, ale snazim sa ich hecnut a vyhrat hru.
ako urcite mate pravdu, len by si sa na to inak pozeral keby si:
1. hru vyhral
2. hru prehral
a obe boli hovno, plne magorov, flamerov a PLZ MID hracov...
a toto by sa opakovalo dookola v kazdej jednej hre co hras, s tym ze by si sa vlastne nikam neposuval a nemohol s tym spravit nic.
1. hru vyhral
2. hru prehral
a obe boli hovno, plne magorov, flamerov a PLZ MID hracov...
a toto by sa opakovalo dookola v kazdej jednej hre co hras, s tym ze by si sa vlastne nikam neposuval a nemohol s tym spravit nic.
-
lekoklatik
VIP
Tak nehraj hru za hrou.
Skus si dat pauzu, hraj v roznych casovych intervaloch, hraj vtedy ked sa jednoznacne citis na vyhru, nehraj rozculeny z predoslej hry.
//ved jasne. decka musia do skoly
Skus si dat pauzu, hraj v roznych casovych intervaloch, hraj vtedy ked sa jednoznacne citis na vyhru, nehraj rozculeny z predoslej hry.
//ved jasne. decka musia do skoly
Ja hrávam prevažne vo večerných / neskorých nočných hodinách, a fakt percento trollov a debilov je omnoho nižšie..
-
aruN
Professional
Veľa záleží od charakteru hráča, ja som mal teraz poslednú hru, kde bol Maokai jungler a napísal top lajne, nech mu pomôže s golemom. Top lajna vraj nie, lebo stratí 10cs a 1lvl (čo je totálny bullshit, aj keď idete na smiteless pull, tak ti ujdu max 3cs a to hru nerobí), no a stromček Maokai mu na to hneď "fucktard" a už to šlo, oni dvaja sa blamovali ešte pár minút a potom začal aj náš carry, ktorý mal btw 4/0 a hral pomerne slušne. Hru sme síce vyhrali vďaka feednutej Caitlyne, ale chcem povedať to, akonáhle začne jeden flamovať, je veľká šanca, že sa minimálne jeden z týmu ozve/pridá a potom sa šance na výhru drasticky znižujú. Nie každý je totiž kľuďas a hrá to pre zábavu a relax. 
Hmm kym sa v S2 dalo leashovat tak som robil superman leash
No prisiel som na lajnu neskoro a nepriatel dostal lvl skor a uplne ma vyzonoval. Takze pul uz ked tak jeden auto a spell.
Inak na tom olafovi by si mozno nemal stavat thornmail ale FH alebo omen, aby si znizil AS.
No prisiel som na lajnu neskoro a nepriatel dostal lvl skor a uplne ma vyzonoval. Takze pul uz ked tak jeden auto a spell.
Inak na tom olafovi by si mozno nemal stavat thornmail ale FH alebo omen, aby si znizil AS.
zase je tam viac zdrogovanych ludi...Adry napísal:Ja hrávam prevažne vo večerných / neskorých nočných hodinách, a fakt percento trollov a debilov je omnoho nižšie..
no to je pravda, ale da sa z nich aj zasmiatephramko napísal:
zase je tam viac zdrogovanych ludi...
minule so mnou hral jeden pod vplyvom weed, a co on potil.. sice sme prehrali ale tolko som sa asi pri hre nenasmial
inac 2 a 3 hra za nami
sledujete LoL eSports ?
ten posledny zapas SK vs EG ? .. k tomu SK : tell me more about randuins 
-
aruN
Professional
sledujem, akurát zo všetkých hier som videl možno tak polovicu lebo twitch aj yt otrasne lagujú
z tých randuinov som bol dosť prekvapený, ale ako vidíš, fungovalo to dobre
hrali veľmi opatrne, niekedy by som povedal, že až moc, ale sú to pro hráči a tak to určite vedeli lepšie ako ja
z tých randuinov som bol dosť prekvapený, ale ako vidíš, fungovalo to dobre
hrali veľmi opatrne, niekedy by som povedal, že až moc, ale sú to pro hráči a tak to určite vedeli lepšie ako ja