3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
Re: 3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
ten kontajner je daky divny.Rethon napísal:fail - skúšal som oboje ale žiadna zmena... dokonca som skúšal aj niektoré objekty poodstraňovať a potom to už išlo... ale zas tá izba bola úplne prázdna... ale nebudme OT... na riešenie problémov je tu iná téma...
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2013, 0:10)
takto nejako bude vyzerať scénka s motorkou... je to testovací render takže textúry si netreba nejak všímať... je to len taký náhľad...
Dal by som tam klasicky smetny kos s odpadkami okolo neho. Ta plechovka pod odkvapom sa tam tiez nehodi a zmenil by som aj ten kanal na klasicky okruhly. K dveram by som dal poulicne svetlo nech je vidiet zdroj svetla...takto to vyzera umelo.
Inak good job.
kontajner divný nebol ale textúra áno... ale to už je v poriadku opravil som to... čo sa týka celkového dizajnu tak ten má byť taký slovenský... preto ten nezvyčajný kanál a kontajner... okrem toho je to prostredie zasadené skôr do 90-tych rokov...
takže všetko tam pekne sedí...
Na Slovensku by tam nebol poklop na kanáli 
pridávam najnovšiu verziu... textúry sú oveľa lepšie... ale so svetlom sa budem musieť ešte pohrať. No a samozrejme že tam pribudne ešte veľa vecí a detailov...
-
MeanSeriously
Medium Star
Rethon... ten poklop!
Stena je super, ale textúra cesty sa mi zdá nekvalitná a natiahnutá. Textúra brány sa mi viac páčila pôvodná, modrá. Poklop spraviť inak, vyzerá trochu plastelínovo, a plechovku preč. Držím palce. 
vďaka Hensym... mne tam práveže tá modrá brána príliš svietila, ale spravím s tým niečo... poklop je už okrúhly a moc pekný... a neviem čo majú všetci s tou plechovkou... ved tam príde ešte veľa takého haraburdia... 
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2013, 17:03)
keďže finálna verzia pôjde len na moju stránku tak sem dám ešte posledný krát túto scénku... myslím že to bude pekné...
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2013, 17:03)
keďže finálna verzia pôjde len na moju stránku tak sem dám ešte posledný krát túto scénku... myslím že to bude pekné...
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
Tú textúru chodníku určite treba prerobiť, kazí scénu. Inak je to veľmi pekná práca.
mňa ešte upútala konštrukcia tej striešky. ak tam dáš vlnitý plech, tak by sa ti to neskutočne prehlo. treba tam dať ešte nejaké vodorovné prvky
Parádička. Svetlo je čisto render, alebo tá žiara je dorábaná?
Strašne to kazí textúra chodníka, natiahnutá, lowres a neviem prečo, zdá sa mi zle aj perspektívne.
Strašne to kazí textúra chodníka, natiahnutá, lowres a neviem prečo, zdá sa mi zle aj perspektívne.
-
failExperiment
Expert
kvalitnu kefku pouzivas
mas moje +
tie kefky odporucam.
tie kefky odporucam.
-
failExperiment
Expert
Ja viem, trochu sa v tom vyznam 
V čom je taká dobrá? Neni ani nejak extra drahá. 
fail: Ty si nejaký lekár, zubár, doktor? Tie striekačky, kefky, mikroskopy.

fail: Ty si nejaký lekár, zubár, doktor? Tie striekačky, kefky, mikroskopy.
-
Grim
Darca
Hensym - mal si ju? Ak nie je drahá tak si ju kúp a potom uvidíš v čom je taká dobrá...konkrétne toto číslo je tuším najjemnešia kefka z ich rady a nemáš šancu si s ňou rozrezať ďasná ako s tými COOP Jednota a im podobnými...
-
fikotek
King
Render dobry, jinak s tim designem by mohli neco udelat 
-
TUCERO_SVK
Star
Predstavujem Vám môj prvý dokončený model auta spojený zase s takou menšou víziou, ako by mohol vyzerať remake hry NFS Porsche 2000.
Model cca 160 000 polygonov, render: Mental ray a čas renderu: 2h
Prvá fotka je znovu z pôvodnej hry pre tých, ktorí to nehrali a druhý obrázok je už môj "NFS Porsche 2013".
Ešte dorábam jednu scénu, ale to tak skoro asi nebude.
Model cca 160 000 polygonov, render: Mental ray a čas renderu: 2h
Prvá fotka je znovu z pôvodnej hry pre tých, ktorí to nehrali a druhý obrázok je už môj "NFS Porsche 2013".
Ešte dorábam jednu scénu, ale to tak skoro asi nebude.
Render a model je naozaj perfektný, tam nie je o čom. Aj tá realistická a nie komixová atmosféra je pre "porsche" samozrejmosťou. Naopak k pôvodnému, iba jemne prekopanému UI celej hry by som povedal - tudy cesta nevede. Dosť do uberá na efekte, a aj keď to pôsobí nostalgicky,vyzerá to proste staro. Tá hra by si zaslúžila prekopať aj po tejto stránke.. 
Cela scena uplne super
Snad len UI, ako uz Hensym povedal, by si zasluzilo zmenit