Curuj napísal:jasneže sa dá.
ideš síce podľa tutoriálu, ale ako čítam, tak si z neho nič neodnesieš. začni odznova s návodmi pre začiatočníkov. a nečakaj, že za týždeň budeš všetko ovládať a dosiahneš výsledok

to ani nečakám, že za týždeň vymodelujem neviem čo

, z tutoriálov si neviem čo fakt neodnesiem, lebo sa snažím skôr vyskúšať čo sa dá, čo zvládnem, čo to všetko dokáže (je lepšie vedieť čo sa dá, keď si to skúsim sám, než len podla toho čo vidím na videu

) a len skúšam, čiže postup si ani nezapamätám, idem potom odznova podľa videa

len bohužial som nenašiel tutorial kde sa ukazuje tá práca aby vlajka bola taká hrbolatá na okrajoch
pýtal som sa preto na vlajku, lebo práve robíme projekt (skôr robím- sám, ale nejaká pomoc sa občas nájde) a ide o taký LEGO hrad, čo som si požičal, poskladali sme ho pred zeleným plátnom a teraz (nejaké pozadie v photoshope som spravil) a teraz by to chcelo nejaké detaily. čiže chcel som "živú" vlajku na vežičku, nejaký cinema 4d kameň pred hrad a pod... no a tým sa dostávam k ďalšej otázke

ako môžem tú vlajku potom upevniť na vežu?? - zatial mi teda bude stačiť aj štvorcová, než sa naučím hentakú
zatial som postupoval- hrad je nahratý kamerou z boku a potom posun o 90 stupnov, čiže je z predu- to isté som od oka nahral v cinema s vlajkou- z boku a podobnou rýchlostou až k predu- ako to mámn teraz "upevniť" ??