Minecraft
Re: Minecraft
bedrock, cez to sa nedostanes nijako, je to fyzicka limitacia hlbky.
jedine s TNT
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Blbost, pokial si v survival mode tak sa bedrock znicit proste neda.
Presne. Neviem odkial si si vycucal to TNT, kedze je to uplna blbost.Nadeo napísal:Blbost, pokial si v survival mode tak sa bedrock znicit proste neda.
k- retardik
Citujem:
http://www.minecraftwiki.net/wiki/BedrockBedrock
Bedrock, otherwise known as Adminium or other variations, is both an indestructible and unmineable block.
Bedrock is impossible to obtain without mods or Creative Mode. If placed on ground or objects, it can never be removed without using mods or Creative Mode.
It is a common myth that Bedrock can be destroyed by a sufficient quantity of TNT. Examinations of the Minecraft code have shown that multiple explosions do not add damage to blocks; any block that is not destroyed by one TNT immediately adjacent to it will not be destroyed by additional TNT. While Bedrock does have a finite damage resistance (18,000,000), there is no explosive in the game which has that much force (the average block having a resistance of 15-30).
Co s tvojou lamavou anglictinou znamena, ze sa neda znicit v normlanom mode. Sa sam pozri na Minecraft este raz, plus by ma zaujimal aj tvoj vek, zrejme 13-14 rocny harant co si mysli ze zozral vsetku mudrost sveta.
Ako vypnem prisery (zombikov, aj tie zelene obludy) v singleplayeri? Aby sa mi tam nezobrazovali, proste aby vobec neboli v hre.
nastavíš si obtiažnosť na mierumilovnú.
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2013, 14:50)
Poraďte niekto nejaký veselý texture pack so svetlými farbami, vysokým rozlíšením a kompatibilný s posledným updatom.
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2013, 14:50)
Poraďte niekto nejaký veselý texture pack so svetlými farbami, vysokým rozlíšením a kompatibilný s posledným updatom.
za naj txt pack povazujem R3D Craft ... http://www.minecraftforum.net/topic/118 ... ealism-75/
-
pepo191992
Medium Star
hrate niekto alebo ste hrali tekkit mod?
Kedysi to bola dobra hra uz ma moc nebavi a hraju to hlavne deti
-
yoggy
Kód: Vybrať všetko
Mojang právě před chvílí oznámil, že vyjde Minecraft 2.0 a přinese s sebou spousty změn, 6 nových biomů, koně, "diamantové slepice", nové blocky, barevné skla, byl přidán herní mod Super Hostile, zvířata mají pohlaví, přidány létající ostrovy a mnoho, mnoho dalšího. Více info brzyRe: Minecraft
Moja reč 
//autoeditácia príspevku (01 Apr 2013, 14:32)
Strávil som u toho neskutočné hodiny ale ver mi potom je to už fakt stereotypné
//autoeditácia príspevku (01 Apr 2013, 14:32)
Hral sompepo191992 napísal:hrate niekto alebo ste hrali tekkit mod?
Strávil som u toho neskutočné hodiny ale ver mi potom je to už fakt stereotypné
Nazdar ludia, mam problem
mozno mi pomozete,,,,
Zacal som zase po dlsom case hrat skyblock,, hram to asi 10 dni,, vsetko slo v pohode,, farmy, mob trapky vsetko,, v neteru pigmani vsetko ako ma byt,,,, lenze, dnes som sa hral s nastaveniami, skusal som ine textury a tak celkovo som sa pohraval s nastaveniami,,, teraz ten problem,,, nic sa mi nespawnuje, ani v noci ani cez den,,, akurat jeden pigman mi presiel cez portal asi po hodine hrania,, ale inak nic ani v trapkach,, obtiaznost som skusal vseliako prepinat, ci na hard, ci na normal alebo lahko,odhlasoval som sa, prihlasoval, vypinal pc,, nic nepomohlo, niako sa nic nespawnlo,, v neteru okrem toho jedneho pigmana nic,,mody nemam v hre ziadne,,mam 1.4.2.jku,, neviem preco, ale dobre sa mi v nej hra,,, neviete mi niekto neako pomoct? nevypol som neake nastavenie? alebo kde je problem?,, vdaka za pomoc
Zacal som zase po dlsom case hrat skyblock,, hram to asi 10 dni,, vsetko slo v pohode,, farmy, mob trapky vsetko,, v neteru pigmani vsetko ako ma byt,,,, lenze, dnes som sa hral s nastaveniami, skusal som ine textury a tak celkovo som sa pohraval s nastaveniami,,, teraz ten problem,,, nic sa mi nespawnuje, ani v noci ani cez den,,, akurat jeden pigman mi presiel cez portal asi po hodine hrania,, ale inak nic ani v trapkach,, obtiaznost som skusal vseliako prepinat, ci na hard, ci na normal alebo lahko,odhlasoval som sa, prihlasoval, vypinal pc,, nic nepomohlo, niako sa nic nespawnlo,, v neteru okrem toho jedneho pigmana nic,,mody nemam v hre ziadne,,mam 1.4.2.jku,, neviem preco, ale dobre sa mi v nej hra,,, neviete mi niekto neako pomoct? nevypol som neake nastavenie? alebo kde je problem?,, vdaka za pomoc
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
predpokladám, že hráš singleplayer.
Skús si zálohovať svet a nainštaluj hru nanovo.
Skús si zálohovať svet a nainštaluj hru nanovo.
možno sa to tu už riešilo (nechce sa mi to hladať) ale strašne často mi vypína minecraft s errorom od javy ... keď som o tom niečo hladal tak som našiel že by som mal mať na 64 bitovom os aj 64 bitovú javu ale keď si nainštalujem 64 bitovu javu tak mi minecraft ani nespustí lebo mi napíše iný error ... čo s tým aby to bolo stabilnejšie ?
vypina ti to s errorom od javy? hmm tak stymto som sa nestretol poznam iba ak sa snazis zapnut minecraft tak ti vyhodi neaky error dookola a potom ked na to budes klikat tak sa zapneR4D0813 napísal:možno sa to tu už riešilo (nechce sa mi to hladať) ale strašne často mi vypína minecraft s errorom od javy ... keď som o tom niečo hladal tak som našiel že by som mal mať na 64 bitovom os aj 64 bitovú javu ale keď si nainštalujem 64 bitovu javu tak mi minecraft ani nespustí lebo mi napíše iný error ... čo s tým aby to bolo stabilnejšie ?
Ale niečo sa mi pozdáva že bedrock sa dá zničiť ale len v staršej verzii.Nadeo napísal:Blbost, pokial si v survival mode tak sa bedrock znicit proste neda.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
minecraft na xbox one
neviete kde sa dá kúpiť mc najlacnejšie ? najlepšie by bolo cez paysafecard
minecraft nemá autorizovaných predajcov, čiže jedine z minecraft.net
-
Chronix114
Amateur
Minecraft
Ahojte,mám problém s minecraftom,prakticki viem ako ho mám vyriešiť,musím nastaviť prioritu,len ako užívaťel Windowsu XP som to vedel,lenže som prešiel na 7 a som stratený,čítal som pár rád z Microsoftu kde radili tento postup,tesne pred záverom sa však vyskytol problém,akosi mi nejde kliknúť na tlačítko (ten v prílohe)...