ahojte. V akom programe by ste vytvorili nejakú miestnosť, prípadne ulicu mesta, kde by som si mohol vytvoriť objekty ako stôl, lampy, poličky, a pod., a tiež ľudí, ktorý by sa hábali a pod., niečo ako sú v hrách videá medzi hraním, príklad z MAFIA 2:
požiadavky:
.-FULL HD
- 16:9
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2013, 17:06)
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2013, 17:06)
animácia mesta s pohybom
-
lowmanek
Light Professional
Re: animácia mesta s pohybom
Klasdies poziadavky a nic neponukas... 
Skus pozriet Cinema4D, 3DS Max, atd...co tak pouzit google?
Do 3D grafiky sa nevyznam, ale asi by s tym bolo dost roboty, takze za almuznu ti to nik neurobi
Do 3D grafiky sa nevyznam, ale asi by s tym bolo dost roboty, takze za almuznu ti to nik neurobi
lowmanek napísal:Klasdies poziadavky a nic neponukas...
Ponúknem niečo až keď dostanem pomocnú odpoveď, nebudem slubovať k+ za odpoveď ktorá mi h pomôže.
použiť google, to by nikto nikomu odpoveď na nič nedal kebyže má použiť na všetko google, neviem, videl si na stránke hier a pod., že by tam spomínali ako a v čom hru robili?
Neviem prečo sa pletieš do financií, ja som chcel program a nie potrebný rozpočet
-
MeanSeriously
Medium Star
3DS Max, Cinema 4D, Rhino z tých free určite Blender....
Tu by som skôr siahol po nejakej hre, ktorá ponúka tvorbu levelov (GTA to myslím má, možno aj na mafiu niečo existuje)
Príp. stiahnuť unreal/unity engine (alebo iné) a nájsť nejaký voľne stiahnuteľný projekt mesta s ľuďmi.
Ak by to stačilo, bude to oveľa jednoduchšie aj naanimovať.
Príp. stiahnuť unreal/unity engine (alebo iné) a nájsť nejaký voľne stiahnuteľný projekt mesta s ľuďmi.
Ak by to stačilo, bude to oveľa jednoduchšie aj naanimovať.
UDK, Source Filmmaker, Source SDK.. Tam vsade sa daju vytvorit solidne animacie bez potreby programovania (resp. minimum programovania).
Blender je tiez nice, hlavne som tam videl nieco co malo skvely LOD a je tam aj lahko pouzitelny depth of field. Povedal by som, ze v blenderi je ale tazsie spravit animaciu ako taku, uz aj s modelom ktory je rigged je to kopa starosti, ale da sa to.
Blender je tiez nice, hlavne som tam videl nieco co malo skvely LOD a je tam aj lahko pouzitelny depth of field. Povedal by som, ze v blenderi je ale tazsie spravit animaciu ako taku, uz aj s modelom ktory je rigged je to kopa starosti, ale da sa to.