Digi Sport vs. Nova Sport vs. Trojka
Re: Digi Sport vs. Nova Sport vs. Trojka
Vieščo nič nieje ešte isté, rozhodne sa až v najbližších dňoch je veľmi veľa možností ako to skončí... Napr. Nova Sport + Digi, alebo Digi + niekto. Isté, ale je, že aj ak sa k digi k licencii dostane nebude ju mať exkluzívnu. Furt mi vŕta v hlave, že ako to bude z SK licenciou keďže Nova Sport, Prima COOL a Sport group sú všetko české subjekty..
-
Sagittarius
Guru
Je možné, že licenciu získa CME, nie Nova Sport, a tým pádom to asi bude platiť aj na Slovensku (najskôr Dajto).
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak to bude smrt pre Digi. bud budu musiet kupit prava alebo im nemala cast zakaznikov prejde ku konkurencii (hovorim o ludoch, ktori si zriadili Digi kvoli Digi sportu)
Pán boh nás ochraňuj od PL na Dajto. Keď si predstavím kvalitu prenosov a komentára tak si radšej predplatím Poľský Canal+
-
guess.whoo
Redeemer
od dnes zacina Digi vysielat konecne Francuzsku ligu a tiez Serie A
Dúfam , že Nova Sport nevyradia kôli tomu z ponuky
alebo , že nezačnú kódovať pre karty zaregistrované na Slovensku počas priameho prenosu z PL .
Ale ak by tie práva naozaj kúpila CME aj pre Slovensko , tak by to asi išlo iba na Nova Sport (HD)
Veď aký by to malo význam pre CME dávať to naraz na dvoch kanáloch ... ( DAJTO a NOVA SPORT ) ?
Ale ak by tie práva naozaj kúpila CME aj pre Slovensko , tak by to asi išlo iba na Nova Sport (HD)
Veď aký by to malo význam pre CME dávať to naraz na dvoch kanáloch ... ( DAJTO a NOVA SPORT ) ?
-
guess.whoo
Redeemer
Aky? to ze by prave ti zakaznici museli prejst od digi ku konkurencii, ktora je najdostupnejsia. Potom by spravili dohodu s tym providerom a dovod je na svete
-
Steven666
King
či už to bude na nova sport, dajto alebo prima cool je v konečnom dôsledku jedno, hlavne že to nebude na digi.
Mne to neprekáža že je to na Digi,hlavne nech to nebude na Dajto.
-
guess.whoo
Redeemer
tak podla mna je Digi urovnou na druhom mieste za Nova sportom. Ale zase na druhej strane Nova sport pomenil komentatorov. Uz dlhsie som tam nepocul Jurka, ktory bol moj oblubeny slovensky komentator
Neviem ako je na tom obrazovou kvalitou DIGI v terajšej dobe , ale dakedy to bola katastrofa. O kockovaných hráčov veľmi nemám záujem. Na DAJTO by to asi tiež bola katastrofa.
guess.whoo - ja som to myslel tak , že NOVA SPORT aj DAJTO patria jednému vysielateľovi CME , tak prečo by mal CME platiť za dva rovnaké prenosy cez družicu ? A naviac NOVA SPORT je za 11€ a DAJTO je zadarmo (1€) , takže tam budú asi tlaky , aby to bolo na tom platenom kanály ... Pretože DAJTO je pre CME stratový a neviem , či ho PL vytrhne z biedy.
Ale dajme sa prekvapiť ako sa to vyvynie.
guess.whoo - ja som to myslel tak , že NOVA SPORT aj DAJTO patria jednému vysielateľovi CME , tak prečo by mal CME platiť za dva rovnaké prenosy cez družicu ? A naviac NOVA SPORT je za 11€ a DAJTO je zadarmo (1€) , takže tam budú asi tlaky , aby to bolo na tom platenom kanály ... Pretože DAJTO je pre CME stratový a neviem , či ho PL vytrhne z biedy.
Ale dajme sa prekvapiť ako sa to vyvynie.
Ramaya CME je nadnárodná spoločnosť, a PL sa poskytuje pre každú krajinu osobitne. Digi mala exkluzívne práva aj pre SR aj pre ČR. Ak by nemala pre ČR tak by PL furt bola na Nova Sport a Prima COOL. Preto to u nás tipujem na Slovak Sport alebo RTVS. Aj keď RTVS je veľmi nepravdepodobná varianta.
-
guess.whoo
Redeemer
dnes pred zapasom spurs-nwctl hovor chlapik ze digi sport bojuje o prava na PL..ak by to bolo na nove a na digi sporte bolo by to idealne 
-
DanielDevil
Addict
Mala by to vysielať Nova Sport + niekto s nimi http://www.osporte.sk/?id_cat=1119&news=156065
-
hojko
Site Admin
guess.whoo: Nekomentuje Jurko uz tri roky na DigiSporte???
hojko to sa mi nezdá
-
hojko
Site Admin
Ci mam na mysli Viktora Blazeka???
-
guess.whoo
Redeemer
zrejme si ho s niekym mylis
-
hojko
Site Admin
Pozeram to teraz na nete a nemylim. Blazek komentoval na Nova Sporte futbal, potom presiel do DigiSportu. Blazek sa stal potom prezidentom klubu v Senici.
Slavo Jurko komentoval pre Nova Sport, momentalne komentuje pre Daj to.
Slavo Jurko komentoval pre Nova Sport, momentalne komentuje pre Daj to.
-
guess.whoo
Redeemer
no, takze Jurko nekomentuje na Digi..ci mi nieco uchadza?