Ako som sa posral, trapas na cely život
-
BadCharacterName
Novice
Ako som sa posral, trapas na cely život
Raz sme šli ku kamarátovi s mojou priateľkou a keďže býva ďalej tak sme šli autobusom. Všetko bolo fajn dali sme pár pív srandovali sme hrali hry a tak. Kamarát si zmyslel že bude sranda keď mi do posledného piva hodí preháňadlo. Nevedel ale že to bude pôsobiť tak rýchlo a myslel si že sa doserem až doma a že to bude zaujímavá súhra zvukov. No tak tomu nebolo. Po asi dvoch hodinkách sme odišli že bolo fajn ale že už ideme domov. S priateľkou sme si chceli nájsť čas pre seba, keďže som mal voľný byt. Cesta v autobuse trvá takú pol hodinku no keď som si do autobusu sadal, myslel som si že ma čaká pol hodina nudy. Bolo leto,horúčavy a k tomu natrieskaný autobus. Zrazu mi to v bruchu začalo bublať, no myslel som si že to je len prd a že si tak nenápadne potichúčky ujebem. Trochu som si poujebkával a nikto nič necítil. Keď chýbalo už len nejakých 10 minút cesty domov, tak som už chytal extrémne kŕče a nemohol som tu už vydržať. Z posledných síl som sa snažil brániť a nakoniec som to nevydržal a pustil to. Mal som na sebe biele kraťasy biele tenisky a tmavé tričko. Kraťasy sa zmenili na hnedé v okamihu, tieklo mi to po nohách a keď to padalo na zem špliechalo to na všetkých okolo mňa. Všetkých som tak zaje*al. Mojej priatelke som osral celé nohy a topánky mala to až v ponožkách. Tak som tam potom 10 minút stál ako ko*ot a ľudia na mňa civeli aký som zosraný nevedel som čo mám robiť tak som sa rozplakal a sadol si. Okruh asi 2 metrov bol zajeba**** sračkou ľudia hneď vystupovali a ja som mal chuť zabiť sa, dokonca aj priatelka ma nechala
Už neviem čo mám robiť pomôžte mi niekto ako to mám prežiť 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako som sa posral, trapas na cely život
Pokus o troll temu???
-
audiotrack
VIP
takých už na nete bolo... ale asi tak 5-7 rokov dozadu. Trošku si zaspal dobu
trolls, trolls everywhere
.
Ak je to pre teba take trápne, prečo máš potrebu sa s tým zdoverovat ľudom na internetovom fóre ?
.
Ak je to pre teba take trápne, prečo máš potrebu sa s tým zdoverovat ľudom na internetovom fóre ?
Shit happens 
Si si to u nej pohnojil... Co ti poviem. Podla mna ta nemala rada, ked sa s tebou rozisla koli tomu 
-
Andi_Cibula
Addict
Toto tu už bolo ak si dobre spomínam.
Predpokladám že riť si si moc potom asi nevytieral 
Ano, vsetkych si nas tu pobavil, mozes sa s kludom pochvalit kamaratom
ze to este nikto nezamkol..
-