Dlhé načítavanie web stránok
Dlhé načítavanie web stránok
Dobrý deň. Potrebujem poradiť. V poslednej dobe cca pol roka sa mi začali web stránky dlho načítavať. Stáva sa, že prehliadač mi oznámi, že sa stránka nenašla. Po kliknutí na tlačítko Opakovať znovu mi stránku zobrazí. Rýchlosť pripojenia od providera nie je zmenená. Používam prehliadač Firefox 18.0.1, vírus by som nemal mať(kontroľované ESS a MBAM). Ovládač na sieťovú kartu som dal najnovší a stále je to rovnaké. THX
Re: Dlhé načítavanie web stránok
Skúšal si vytvoriť nový profil vo FX a surfovať cez neho? Robí to len vo FX alebo aj v iných prehliadačoch? (IE, O, GC)
Skúšal som Operu a aj IE a stále je to rovnaké, preto som nový profil na FF nevytváral.
Ak máš router, skús ho odpojiť a napojiť sa priamo na kábel od poskytovateľa Internetu.
To sa mi nedá, nakoľko mi internet poskytuje kamarát cez wifi. Ja mám doma AP, ktorým prijímam signál, odtiaľ ide cca 30m kábel do routra a od neho ide kábelová prípojka k PC. AP - Air Live, Router - Black Box.
Aky mas ping po svoj router, po kamaratov router alebo AP a aky mas ping niekde na internet? Kamaratovi to ide normalne?
Kamarátovi to ide normálne. Môj ping sa pohybuje okolo 50ms. Kontroľujem to Speedtest.netUž uvažujem o kúpe nového AP s vyšším výkonom. Vzdialenosť prenosu je cca 1 km (bez prekážok).