Dlhé načítavanie web stránok

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
ab021
Medium Star
Medium Star

Dlhé načítavanie web stránok

Príspevok od používateľa ab021 »

Dobrý deň. Potrebujem poradiť. V poslednej dobe cca pol roka sa mi začali web stránky dlho načítavať. Stáva sa, že prehliadač mi oznámi, že sa stránka nenašla. Po kliknutí na tlačítko Opakovať znovu mi stránku zobrazí. Rýchlosť pripojenia od providera nie je zmenená. Používam prehliadač Firefox 18.0.1, vírus by som nemal mať(kontroľované ESS a MBAM). Ovládač na sieťovú kartu som dal najnovší a stále je to rovnaké. THX
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Dlhé načítavanie web stránok

Príspevok od používateľa brm »

Skúšal si vytvoriť nový profil vo FX a surfovať cez neho? Robí to len vo FX alebo aj v iných prehliadačoch? (IE, O, GC)
ab021
Medium Star
Medium Star

Skúšal som Operu a aj IE a stále je to rovnaké, preto som nový profil na FF nevytváral.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ak máš router, skús ho odpojiť a napojiť sa priamo na kábel od poskytovateľa Internetu.
ab021
Medium Star
Medium Star

To sa mi nedá, nakoľko mi internet poskytuje kamarát cez wifi. Ja mám doma AP, ktorým prijímam signál, odtiaľ ide cca 30m kábel do routra a od neho ide kábelová prípojka k PC. AP - Air Live, Router - Black Box.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Aky mas ping po svoj router, po kamaratov router alebo AP a aky mas ping niekde na internet? Kamaratovi to ide normalne?
ab021
Medium Star
Medium Star

Kamarátovi to ide normálne. Môj ping sa pohybuje okolo 50ms. Kontroľujem to Speedtest.netUž uvažujem o kúpe nového AP s vyšším výkonom. Vzdialenosť prenosu je cca 1 km (bez prekážok).
Napísať odpoveď