Uff fakt husté a neuveriteľné lol
Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
smiem vediet, co je take zaujimave na jeho nechtoch?
ten slobodomurarsky prsten pravdepodobne..
možno už rohy vyšli z mody.
slay, slobodomurárske symboly sú medzi nami už dlho, nie je to žiadna novinka! slobodomurári sú potomkovia illuminátov, ktorí sú v tomto svete v pozadí tak striktne vplyvní v roli šedej eminencie.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Slobodomurari urcite nie si potomkovia illuminatov, slobodomurarsto vzniklo podstatne skor. Chvalabohu, ze existuju ludia ako ty, ktori neustale dokazuju, ze konspiraciam netreba prikladat ziadnu vahu.
ja viem, myslel som predkovia, pomýlil som sa, hahaha
Jur0b == Yes0b?
Jeden account mi nestačí.
Hej, slobodomurárske symboly tu boli ešte pred slobodomurármiJur0b napísal:slay, slobodomurárske symboly sú medzi nami už dlho, nie je to žiadna novinka! slobodomurári sú potomkovia illuminátov, ktorí sú v tomto svete v pozadí tak striktne vplyvní v roli šedej eminencie.
.. v tomto svete v pozadí.. v roli šedej eminencie.. potomkovia..
Vieš čo ti na to poviem? Že ty si jedno veľké monumentálne pozadie tohto sveta
-
seth82
Darca
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1653 ... vymi-detmi OMG ZOMG WTF BBQ - to bude zasa povyku =D A vôbec som sa nesklamal, hneď prvý komentár je priam ukážkový príklad intergalaktickej dedukcie...ZOMREL, TEDA JE TO DOKAZOM!!!!11eleven11!
-
TommyHot
Addict
A uz je jasne, preco sa papez vzdal svojho poslania.. Isiel strielat konspiratorov 
dalsi komentar "The absence of evidence is not the evidence of absence."
-
TommyHot
Addict
Najvtipnejsie na tychto konspiraciach je, ze ludia s ledva dokoncenou strednou su zrazu spickovi fyzici a budu ti papagajovat veci, ktorym nerozumeju 
naco mali potrebu ukazovat zaber na jeho paznechtyslay napísal:ten slobodomurarsky prsten pravdepodobne..možno už rohy vyšli z mody.
-
TommyHot
Addict
Aby sa taki ludia ako ty mohli cudovat
je to prosty marketing
co konkretne je na tych nechtoch konspiracne?
alebo ti uz, Son-Goku, naozaj drbe a od samej nudy nevies co so sebou?
alebo ti uz, Son-Goku, naozaj drbe a od samej nudy nevies co so sebou?
jaj marketing,asi uvedu na trh novy druh zmrzliny.najprv podla vas ziadny slobosi neexistovali a teraz je to uz marketing. butthurt heheh
ty sa radsej chod starat o lamky impotent.ste slubili ze vsetci pochopime to platenie za ucet a este doteraz to nikto nepochopil.
ty sa radsej chod starat o lamky impotent.ste slubili ze vsetci pochopime to platenie za ucet a este doteraz to nikto nepochopil.
-
TommyHot
Addict
Neviem o tom, ze by niekto tvrdil, ze slobodomurari neexistovali/neexistuju. Teraz hovorim za seba, ja len tvrdim, ze nerobia to co im vy konspiratori pripisujete. Ak ma zena sex so svojim muzom a krici pri tom od vzrusenia, budes si mysliet, ze ju jej muz zabija len preto, ze im nevidis do spalne co robia? Nemas ani tusenia co robia slobodomurari a preto hned podla teba/vas automaticky planuju spiknutie, vrazdia, ovladaju svet atd. lol..
Slobodomurári a pod. hnutia boli kedysi moderné, dnes to už len prežíva a sú akurát tak na srandu.