Dead Space 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Dead Space 3

Príspevok od používateľa Forsaken »

je to v pohode... chytilo ma to ako predosle casti, chcem vediet ako to skonci s markerom.

nerozumiem este celkom tomu systemu s vyrabanim a ziskavanim zbrani a preto upgradujem najskor RIG. - tam tiez neviem zatial ci bude daky lepsii ale armor a HP sa hodia vzdy.

som v piatom chapteri, predpokladam ze ich bude do 20... takze to pojde rychlo...

graficky nic moc no... ale zasa poviem ze mi to staci - ako mate nastaveny AA ? ktora je najvyssia hodnota? - resp. najkrajsia.

... najviac sa mi paci svetlo z prilby ako svieti na steny :shock:, kedze predtym som to hral na integrovanej grafike tak som spokojny ako to vyzera.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ja tiez nechapem tomu benchu teraz. Mam na zbrani aj plasmu a striela stale len ten sapik cico to je. To musim este aj striedat dako? A kde vylepsujete Rig?

KoCi: Stale som len dakde na zaciatku v 2hom Chapteri, takze zmiesane pocity.
LatteMacchiatoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa LatteMacchiatoo »

Soviet napísal:Ja tiez nechapem tomu benchu teraz. Mam na zbrani aj plasmu a striela stale len ten sapik cico to je. To musim este aj striedat dako? A kde vylepsujete Rig?

KoCi: Stale som len dakde na zaciatku v 2hom Chapteri, takze zmiesane pocity.

Ak hráš na myške, tak sekundárnu strelbu robíš kolečkom myši, ak si nemenil ovládanie :)

Ja som to do tej 5kapitoly hral s Gamepadom, ale musel som to zmeniť na myšku, lebo na vyššej úrovni by som už nestíhal :) Teraz už v pohode stíham a neviem prečo na gamepade mi nešli robiť kotrmelce :/
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Hra uspesne odintalovana, a nahodena na blacklist.. Dufam ze EA skrachuje..fakt si to zelam.. Su to recyklovane predchadzajuce verzie.. Ta hra mi pride ako strasne obezna..Hral som to na hard, ale nedalo sa nijak svizne otacat, strielat, bol som ako spomaleny.. Tie prisery nesmrtelne, ked sa obnovuju, nechapem preco v tom procese obnovy su fakt nesmrtelne, cize musim pockat ako ch*j, kym sa uplne vyvinie, a potom ju zabit.. Ked sa na mna vyrutilo 5 priser naraz, nebolo mozno sa im nejak uspesne vyhnut, zabit ich, kolko krat sa mi stalo, ze som vystrielal cely zasobnik do noh, ruk, hlavy a prisera nic, sla po mne dalej..Hlupe ukazky, ked vojdem do miestnosi, ako sa usmieva na mna prisera.. behom tej ukazky som ju mohol 10krat zabit.. Vyroba zbrani, nieco "nove" nedoladene, zmatocne, hlupost.. Faktor strachu nula.. Grafika, skoda rozpravat.. Tu hru mi znechucuje milion hlupych malickosti, ktore mi fakt vadia.. skoda, fakt som sa na to tesil..
LatteMacchiatoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa LatteMacchiatoo »

Napíšte, aké zbraňe ste si vytvorili?
Napr. ja používam: klasickú pulznú pušku s pancierkou na spodku :D
Druhá zbraň: Brokovnica a puzná puška :)
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

celú hru som používal rezačku s plamenometom .. ten celkom dobre zaberal na tie krehké potvory čo ich bolo viac než dosť a ešte pulzovku a na spodku samopal .. viac som ani nepotreboval, ked tak som ešte skusil po ceste kyselinový efekt a tak
Forsaken
King
King

haha ta The Thing cast je zatial super, paci sa mi to, i ked je pravda ze hra ako celok pomaly zacina nudit... a to craftovanie sa mi uplne ale vobec nepaci.

Soviet - tam kde menis rigy - SUIT KIOSK

//autoeditácia príspevku (21 Feb 2013, 0:06)
hru som prave presiel, zajtra pridam recenziu...

Credits som pozeral do uplneho konca - a ano urcite si mal namysli to trapne klise, ktore sa dalo cakat, (skoda ze bol iba zvuk a nie obraz.. )

pri sledovani creditov ma vsak napadlo, pokial kazdy jeden co tam bol napisany zaraba 1000e a vynasobim to ich poctom, tak uz iba na vyplaty sa minuli strasne prachy - ktore si za takuto sracku nezasluzia...
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Tak zase az taka strasna hra to nie je, ja by som jej dal takych 6/10. Spravili podobne co s Resident Evil V, spravili z toho action game. Uz to nie je rozhodne take strasidelne, ani s tym soundtrackom a s mobmi co tam su. Prvych par kapitol bolo podla mna okay, ku koncu uz je to take action game cliche, bohuzial.
Forsaken
King
King

minirecenzia: :smt065
Spoiler
Dead Space 3
jednym slovom: hra nieje zla, ale je to pre mna sklamanie.

:plus: pokracovanie pribehu
:plus: podpora 5.1 zvuku
:plus: variabilita prostredia mesto/vesmir/vesmirna lod/planeta/labolatoria/podzemie...
:plus: niektore svetelne / graficke efekty
:plus: upgradnutelne ammo

:plus: / :minus: navrat do civilizacie - skoda len, ze nebola misia, kde by ste hrali spolu s nejakym AI
:plus: / :minus: recyklacia lokacii - prostredie zaujme, ale rychlo sa stave stereotypne
:plus: / :minus: celkove graficke prevedenie - nebolo zle, ale mohlo byt aj lepsie, fakt ze to rozbehas aj na 5rocnom kompe z cias DS1 - tak to ma byt
:plus: / :minus: kopirovanie z The Thing / Alien / Prometheus
:plus: / :minus: menej hororove - viac akcne - bolo tam par lakaciek, ale inak velka skoda tej atmosfery z DS1
:plus: / :minus: smerovanie celej serie, najlepsia cast bola 1., najhorsia 3.
:plus: / :minus: priserky aj nove, aj recyklovane ale celu hru ich bolo dost malo druhov - na to ze sa jednalo o kvazi finale

:minus: vsetky nove featury:
- skladanie zbrani - bolo vyriesene velmi zle, cakal by som viac ako "len" spojenie 2 zbrani do 1
- scavenger bot - WTF is this ?
- zbieranie surovin - torque bar na otvaranie miestnosti som mal iba 1-2 za hru, vzdy mi daco chybalo..
- vyuzivanie kinezy na otvaranie dveri - naco? ziadny prinos v tom nevidim, islo len o efekt...
- Electrical Engineering Interface
- RIG - skarede, a vizualne som si nevsimol armor tak ako bol zobrazeny pri upgrade
- upgrade zbrani / rigu - co bolo zle na power nodoch?
:minus: AI ako niekto napisal - UMELA DEMENCIA
:minus: klisovitost charakterov, prostredia, deja, a celej hry.
:minus: koniec pribehu - to fakt vymysleli takuto blbost...
:minus: posledny boss - fakt si mu je*ol marker do oka ?
:minus: nezmyselnost "alternativnych" uloh - najlepsie je pri tej poslednej... nejdem spoilerovat...
:minus: otravne hlavne ulohy - chod sem, chod tam, chod sem, chod tam...
:minus: velmi rychlo vsetko prejde do NUDY
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

mne najviac vadila takmer "neobmedzena" municia jedneho typu , lebo padalo to skoro vzdy a zo vsetkeho nepamatam si zeby som mal problemy s nedostatkom , to cloveka nenutilo nejako taktizovat a strielat na istotu ... je pravda ze po prejdeni sa otvori moznost survival kde municia a HP uz nepadaju z monstier ale pravdou je kto by to chcel hrat znova :)
celu hru som presiel s brokovnicou a podvesnym granatometom,
je mi luto ze vacsina novych hier sa za kazdu cenu chce podobat COD (priklad je aj dalsia hororovka Resident evil)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Otazocka na ludi co to hrali.
Nepriatelia (alieni) maju zbrane? :D
(urcite by som to nasiel niekde na nete aj na videu, ale aktualne sa mi to moc zistit neda).
sledge13
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa sledge13 »

zbrane nemaju,iba jeden druh nepriatela po tebe striela sipy,ostatní su "neozbrojení" :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Na skladanie zbrani som si zvykol, ale co ma uplne sklamalo je system automatickeho ukladania. Na mieste kde sa nepriatelia spawnuju si clovek minie 80% municie nez pride na to ze treba zdrhat.. fajn ze zahram este raz.. keby mi to nesavlo poziciu uz bez municie. Dam restart z kontrolneho bodu a to iste. Dam pokracovat v pribehu a drbne ma to o 7 kapitol dozadu. WTF???? Tak dam vyber kapitoly, poslednu a som uplne na zaciatku poslednej kapitoly a uplne bez municie. No nech sa nehnevaju ale co to mam teraz hrat od zaciatku alebo co? Kua nasraty som. Hodiny sa clovek snazi a a takto ho znechutia.
Slayter
Addict
Addict

Hej ten autosave je dost divny, hlavne ked tam blika inventory saving a potom hra random crashne. Objavim sa na inom spote potom bez daneho "savenuteho" inventara. :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Grond napísal: celu hru som presiel s brokovnicou a podvesnym granatometom
Na tej brokovnici sa mi nepacilo, ze akokolvek si si na nej vylepsil damage tak sa stalo ze po zasahu sa nekromorf postavil. Ja som to presiel s rotacnym nitovacim gulometom (metallstorm) (maly damage, ale ked vylepsite kadenciu a kapacitu tak amen - 205 v zasobniku) a podvesenym raketometom. Ten sa zide na bosov a preludnene (prenekrmorfovane) useky. Druhu zbran ani netreba. Skusal som aj ostepovacku z dvojky, tu co elektrizuje ako sekundarny utok. Je s nou zabava, ale na urcite useky a situacie nepouzitelna (bossovia a prerastene pavuky). Poskusal som riadne zbrani ale harpunomet s raketakom je naistejsi a destrukcia potesi na pohlad. Stale su vsak v construct liste zbrane na ktore potrebujem wolfram aby som ich zostrojil.. :?

// Inak naco su tie pridelove karty? Vzdy mi nejake nazbieraju zberne roboty a netusim naco sa to da vyuzit.
Slayter
Addict
Addict

Myslis tie ration seals? To si potom mozes v in game store vymenit za DLC zadarmo, za 30 mas supplies, a za 60 dvojnasobny pocet supplies. V podstate sa na tych 60 nikdy neoplati cakat, staci si vymenit vzdy za tych 30. Cez bench sa vzdy dostanes do toho store (ak mas original samozrejme).
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

tak tuto ko*ot by som nekupil ani omylom. . . . Hram to tri hodky, .... nepriatelia NESMRTELNI, do pi*e, stale sa postavi jeden druhy treti, utiect nestiham .,.. zbrane vyskladane nemam lebo je to ko*ot, proste stle mi kdesi cosi chyba . . . a faktor strachu mam asi taky ze som akurat nasraty ktery ko*ot toto programoval . . .
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Ked im neustrielavas koncatiny tak sa necuduj, ze su nesmrtelni :)
M1No
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M1No »

ahojte najskovor som mal stiahnutu cracknutu verziu hry hlasilo mi problem potom som si hru kupil original zo servera https://www.humblebundle.com/ a hlasi stale tu istu chybu "program dead space 3 prestal pracovat" nechapem tomu kde moze byt problem .... nemate nejaky napad co by som mohol skusit ?? skusal som ho este spustit ako spravcu a ani to nepomohlo :(
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Moze byt problem v ovladacoch, systemovych suboroch atd. Ak ti nezobrazuje chybovu spravu, tazko hladat riesenie.
Ked ti vyhodi tu spravu, sprav screnshot cez CTRL + PrintScreen a nahraj sem obrazok.
Napísať odpoveď