Nejde wifi po preinštalácii win 7
Nejde wifi po preinštalácii win 7
Zdravím mám notebook Packard Bell Easynote TSX11-HR-986CZ a po preinštalácii Windowsu mi nejde wifi ... sťahoval som ovládače z oficialnej stránky packard bell a wifi mi nejde
neviete mi poradiť čo stým?
Re: Nejde wifi po preinštalácii win 7
Su tie ovladace pre Win7? Co znamena slovo nejdu (nenajde sietovu kartu, nenajde wifi)?
áno sú pre win 7 ... nejde proste nedá sa mi ani zapnúť .. mal som hore tlačítko ktoré keď som stlačil tak mi zobrazilo menu kde som mohol zapnúť wifi alebo BT a teraz mi len BT vyhadzuje 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
V tom pripade mas bud nainstalovane zle ovladace k notebooku, ktore ovladaju tieto FN klavesy, pripadne mas zly ovladac ku wifi karte. Ku niektorym notebookom mas ovladace, ale v pripade wifi a aj audio tam byvaju aj tri verzia ovladacov, pretoze tam postupne davali ine karty. Neraz som sa stretol s tym, ze jedna rada a jeden model notebooku mal az tri rozne wifi karty. Treba to lepsie pozriet.
Pozri si aj v nastaveniach sieťového adaptéra či tam tú sieťovku vôbec máš. Aj to je ukazovateľ toho či to máš dobre a či vôbec nainštalované.
A jednoznačne pozri ine ovládače...
A jednoznačne pozri ine ovládače...
takže mal som ho na reklamácii a tam mi s ním nič neurobili tak to ostáva na mne
skúšam teraz win 8 a ovládače mám z origo stránky znova a pri inštalácii wifi ovládača mi napísalo že adapter je odpojený
čo stým mám robiť? 
Skontrolovať v biose či nie je náhodou vypnutá...