Nechcene som nainsteloval rozsirenie do chrome
Nechcene som nainsteloval rozsirenie do chrome
čaute nechtiac som nainšteloval rozšírenie do google chrome prehladávača a teraz nejde odstrániť. Nikde ho nevidím ani v rozšírení ani v ovládacom panely. Ako sa toho rozšírenia zbavím? Skúsil som preinštelovať chrome a nepomohlo. Obnovou windows neviem, či niečo získam, keďže programov sa to dotknúť nemá
Re: Nechcene som nainsteloval rozsirenie do chrome
Ak ho nemáš medzi rozšíreniami, tak sa Ti asi nenainšteloval. Ako vieš, že ho máš nainštelovaný? Čo je to za rozšírenie?
Odinšteluj Chrome a vymaž tento priečinok: c:\Users\{hellwet}\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\ a opätovne nainšteluj Chrome..
Odinšteluj Chrome a vymaž tento priečinok: c:\Users\{hellwet}\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\ a opätovne nainšteluj Chrome..
vymazal som tu zlozku a stale tam je to rozsirenie alebo ako to nazvat kedze v rozsireniach to nie je
takto to vyzera co chcem dat prec len mi to stale nejde a skusal som rozne cesty. Napr. preinstelovanie chrome - nepomohlo. tvoj navod brm - nepomohlo. odinstelovat s rozsirenia - nepomohlo. odinstelovat cez ovladaci panel - nenasiel som to tam
Pozri nastavenia domácej stránky, prípadne stránky, ktorá sa má spúšťať na novej karte. Pozri v Ovládacom paneli, či nemáš tam nejaký cudzí program na odinštelovanie.
Prípadne po odinštelovaní Chromu prečisti počítač a registre Ccleanerom... alebo ešte v Ccleaneri sa pozri na Nástroje - Po štarte - lišta Google Chrome, že čo tam je...
Prípadne po odinštelovaní Chromu prečisti počítač a registre Ccleanerom... alebo ešte v Ccleaneri sa pozri na Nástroje - Po štarte - lišta Google Chrome, že čo tam je...
vycistil som registre pouzil som aj cistica pozrel som aku mam nastavenu domovsku stranku a bol tam google.sk ked otvorim novu kartu. No ale ked som otvoril novu kartu furt sa mi tam zobrazil ten internet search. Momentalne som to pozrel v nastrojoch ale ja to tam proste nevidim hadam to budes lepsie vidiet ty. Jedine co si myslim, ze by to mohlo byt tak je to Docs
- Prílohy
-
- Snímka.PNG (15.66 KiB) 698 zobrazení
A DefaultTab extension je co prosim ta?hellwet napísal:vycistil som registre pouzil som aj cistica pozrel som aku mam nastavenu domovsku stranku a bol tam google.sk ked otvorim novu kartu. No ale ked som otvoril novu kartu furt sa mi tam zobrazil ten internet search. Momentalne som to pozrel v nastrojoch ale ja to tam proste nevidim hadam to budes lepsie vidiet ty. Jedine co si myslim, ze by to mohlo byt tak je to Docs
aha dakujem trizzo to ma ani nenapadlo, ze to bude ono vyskusal som to vymazat a bolo to ono 
Hlavne ze patracia akcia dopadla dobre a pacient neumrelhellwet napísal:aha dakujem trizzo to ma ani nenapadlo, ze to bude ono vyskusal som to vymazat a bolo to ono