Čitáreň / knižnica v Košiciach
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Čitáreň / knižnica v Košiciach
Ahojte, vie niekto o mieste v KE kde by bolo vhodné prostredie na učenie sa s dostatkom kávy , kde by sa dalo učiť aj povedzme aspoň do siedmej večera ( najlepšie non-stop , ale to by som čakal od KE asi priveľa ), kde sú veľké stoly a dá sa rozložiť. Prípadne tichú kaviareň ktorá ale má určitú úroveň - nech je tam príjemné prostredie na učenie.
Re: Čitáreň / knižnica v Košiciach
čo tak pantarhei?
-
P3Bo
Guru wannabe
Veľa ľudí a malé stoly , dostal som tip na univerzitnú knižnicu TUKE - vraj je dobrá ale neviem koľko ma bude stáť vstup ako študenta UPJŠ ( teda inej školy ) vie niekto ?
-
theBliZZard
Star
Pozicaj si ISIC od kamarata z TUKE (ak takeho mas), par znamych to tak robilo 
jj potrebujes iba isic od niekoho co navstevuje TUKE aby si presiel cez turniket (nikto ta nebude kontrolovat). je tam vela priestoru, dole mas libreso kde sa mozes obcerstvit a volne kompy s netom.
teraz tam chodi dost vela ludi aj z inych skol, hlavne kvoli tej pavucine, co tam je
v ramci EHMK
-
D_I_C_K
Light Professional
Par krat som mal kamarata z UPJS čo mi s niečim pomahal u nas v knižnici a keď sme vysvetlili pani o čo ide tak pohode ho pustila..treba sa spytať tam by nemal byť problem dostať sa...fakt ak už nijak inač tak cez ten ISIC nejakeho TUKE študaka to je overene :DD a knižnica TUKE je best ...
a myslim že aj po intrakoch su kadejake študovne ..no zaleži od konkretneho internatu ...
a myslim že aj po intrakoch su kadejake študovne ..no zaleži od konkretneho internatu ...