Zdravím mám komponenty :
4GB ram ddr3 2x2GB
AMD phenom II x4 955 black edition
Gainward GTX 550Ti 1GB
A potreboval by som poradiť vhodný zdroj pretože som kúpil slabý a teraz musim fićať na 7100Gs pretože po zapojeni 550ti mi po zatazeny grafiky vypne pc ****! eurocase
Ja by som chcel niaky poradiť tak do 40-45Eur max radśej poradiť od odborníkov ako kupiť zase somarinu pretože niekde som čítal že potrebujem zdroj s viac amperovou pripojkou kvoli grafike tak neviem
dobi235 napísal:ja by som pod 600W nesiel..ale je to len moj osobny nazor...
A na co by si do hentakej masiny trepal 600W? Ja mam podobnu masinu len inu grafiku a custom ventilator na CPU a 620W seasonic mam len preto, ze to bola za tu cenu super kupa v tom case. Inak sa vyuziva max na polovicu.
ten custom ventilator na CPU ti zozere teda fakt vela .. a naco 600? no asi na to ze ked si za pol roka zmysli ze si posklada novy pc tak nebude muset kupovat silnejsi zdroj..
njn.. teraz pozerám, že toho Enermaxa v skutočnosti vyrába niekto iný a nie Enermax.. preto tak podozrivo nízka cena. V tom prípade môže byť ten Seasonic, ale ja by som pre istotu dal 500W verziu... ktorá však stojí v alze 59€ (v normálnom eshope určite zoženieš aj za 55-56€)... http://www.alza.sk/seasonic-ss-500et-f3-d167022.htm
Inak na zdroji sa neoplatí šetriť, ak Ti odíde zdroj, môže so sebou zobrať pár ďalších súčiastok.
Fortrony už nie sú to, čo bývali... ten asus už nepredávajú... a CoolerMaster... čo ja viem? Kúpil by si si bicykel od Volkswagenu? To už asi radšej ten noname Enermax...
hekerik napísal:Michalko teraz sa neviem rozhodnut ked pozeram na vaśe karmy ...hmm a myslis ze 400W zdroj staci na zostavu pre ktoru je recommered 450W min?
no tak sa pozeraj na karmu ako chceš. ale ja som enermax nanx videl a je to odpad. A narozdiel od ostatných mám aj nejakú prax . A postavil som aj výkonnejšie pc s týmto zdrojom.