Ak tu je taká tema tak sorry
Závislosť na socialnych sieťach
Závislosť na socialnych sieťach
Zdrávim nenašiel som tu taku tému a chcem sa opytať koľko trávite na socialnej sieti a všeobecne na internete lebo neviem či som závisly ked potrebujem byť každy deň na počitači a na facebooku travim mnoho času ktori by som mohol využiť inak ... a niekedy nevnimam ani čas ked som za PC.. Normalne to asi nie je, ako ste natom vy? ..
Re: Závislosť na socialnych sieťach.
Zaregistrovaný som iba na FB a aj tam chodím len občas. Nepodľahol som tomu ako veľa iných.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Aktivne som na FB a na birdzi, menej aktivne na twittery. Minimalne na FB som online nonstop, kedze som tam aj cez iPhone a iPad, ale zavisly urcite nie som. Rano vstanem, popozeram co je nove, pridem z prace popozeram co je nove, hodim par statusov a to je tak vsetko.
Ale aj tak som nasrany na tento system, veľa ľudi sme zavislich a ani si neuvedomujeme ako stracame čas. A to je natom smutne že ho môžme lepšie využiť .
-
TommyHot
Addict
Mas 16
neboj pride praca a nebudes mat cas vysedavat na internete (ak teda nebudes mat pracu, kde vysedavas na internet)
Tak miesto vypisovania si na FB sa s kamarátmi dohodni, že sa stretnete naživo... 
-
vendo
Guru
takze ty si nasrany na akysi system, pretoze ty si debil a marnis cas facebookom?
fakt ma udivuju dnesni ludia, za vsetko moze niekto druhy
Si ma asi zle pochopil nikoho neobvinujem ale keby nebolo socialnych sieti tak ludia travia čas uplne inak .vendo napísal:takze ty si nasrany na akysi system, pretoze ty si debil a marnis cas facebookom?
Ach Stare časy bez tychto socialnych sieti a rôznych zavislacky online hier chybaju, ked sme boli cely den s kamošmi von
-
TommyHot
Addict
Jocry a ty si zase nepochopil venda. Problem nie je v socialnych sietach, ale v tebe. FB je len dosledok, pricina je niekde inde.
Akože nie .. keby nebola socialna sieť tak tam asi nesedim nie 
Ok neriešme tu mňa, chcel som zistiť celkovo zavislich alebo ovplivnenych ľudi socialnymi sieťami tu na fore.. ... preto som tu temu založil.
Ok neriešme tu mňa, chcel som zistiť celkovo zavislich alebo ovplivnenych ľudi socialnymi sieťami tu na fore.. ... preto som tu temu založil.
-
TommyHot
Addict
Pozeras sa na to z opacneho konca. Keby nie si idiot (bez urazky), tak tam nesedis..
Socialne siete existuju a aj napriek tomu existuju ludia, ktori radsej idu von, z coho vypliva, ze socialne siete nie su pricinou toho preco si na nich zavisly.
Socialne siete existuju a aj napriek tomu existuju ludia, ktori radsej idu von, z coho vypliva, ze socialne siete nie su pricinou toho preco si na nich zavisly.
Alibizmus. Facebook ta tam nenuti sediet, to sa nutis sam. Zrus si konto na FB a uz sa nebudes moct vyhovarat.
Ked ta stve ze travis vela casu na socialnych sietach tak to jednoducho nerob... A to ze tam ini ludia travia cas ta trapit nemusi, kazdy si so svojim casom moze nakladat ako chce pokial tym neskodi druhym.Jocry napísal:
Si ma asi zle pochopil nikoho neobvinujem ale keby nebolo socialnych sieti tak ludia travia čas uplne inak .
Ach Stare časy bez tychto socialnych sieti a rôznych zavislacky online hier chybaju, ked sme boli cely den s kamošmi von..a teraz sedime len doma a pišeme si .
No ako mysliš.
-
vendo
Guru
ja som ta pochopil velmi dobreJocry napísal:
Si ma asi zle pochopil nikoho neobvinujem ale keby nebolo socialnych sieti tak ludia travia čas uplne inak .
Ach Stare časy bez tychto socialnych sieti a rôznych zavislacky online hier chybaju, ked sme boli cely den s kamošmi von..a teraz sedime len doma a pišeme si .
to ze niekto vynasiel facebook, telku, internet ta nenuti ich pouzivat, ak si myslis opak si retard
nie facebook, ale ludia ako ty su pliagou tejto spolocnosti, ludia co odmietaju nieco sami spravit, hadzu vinu na vsetko a vsetkych naokolo, len nie na seba, stazuju sa aky sku*veny to je svet a hovno pre jeho napravu robia
je mi z teba na grc
Re: Závislosť na socialnych sieťach
Cisty dement, namiesto toho analyzovania ci si zavysli alebo vyhovarania sa si mal ist von a nie tu vyplakavat
Myslim si, ze je prehnane mu hovorit idiot, dement a ze je ti z neho na grc, len preto, ze si uvedomil problem, ale este nezistil, kto je na vine. Chlapec si to precita, porozmysla o sebe a ako sa rozhodne, je jeho vec.
Chlapi! Ked mate kramy nepiste na forum.
Chlapi! Ked mate kramy nepiste na forum.
-
javatar
Hardcore addict
Aka naivna predstava, ze ludia by viac socialne zili ak by sa zrusili socialne siete.
K otazke zavislosti:
V pripade psychologickych zavislosti plati, ze dolezitejsie ako cas straveny pri cinnosti, je miera dolezitosti ktoru jedinec danej cinnosti priklada. Zjednodusene povedane - ak je pre teba FB v rebricku hodnot na vysokom mieste tak zavisly si.
Priklad:
Na hojku travim dost casu a internetove diskusie ma bavia. Ked sa ale dostanem par dni mimo internetu, nic sa nestane, nic mi to nerobi, taktiez nereagujem na kazdu kravinu, casto krat zmazem rozpisany post a nereagujem radsej vobec. Kedze hojko-forum pre mna nie je dolezitejsie ako ine cinnosti, snazim sa nepustat do debat ktore si vyzaduju vela casu a pozornosti a ak ano tak mi pisanie postu zaberie aj par dni. Napriek casu, ktory tu travim (skor ktory som travil, uz mi to praca a zivotny styl az tak nedovoli) sa za hojko zavislaka nepovazujem.
K otazke moznosti zabijat cas:
Predpoklad, ze ludia sa zbavia nejakej zlej vlastnosti ak im vezmes na to podmienky je vo vseobecnosti nespravny. Najdu si iny substitut. Socialne siete su len nastroj je na cloveku ako ho vyuzije. Lahky zivot (alebo radsej "rozhodnutie zit lahko") vo vseobecnosti produkuje neschopnych ludi. Naproti tomu mozes vidiet, ze schopny ludia beru prekazky ako sancu k zlepseniu sa, nastroje sa snazia vyuzivat pre dobro a nevyhovaraju sa.
K otazke zavislosti:
V pripade psychologickych zavislosti plati, ze dolezitejsie ako cas straveny pri cinnosti, je miera dolezitosti ktoru jedinec danej cinnosti priklada. Zjednodusene povedane - ak je pre teba FB v rebricku hodnot na vysokom mieste tak zavisly si.
Priklad:
Na hojku travim dost casu a internetove diskusie ma bavia. Ked sa ale dostanem par dni mimo internetu, nic sa nestane, nic mi to nerobi, taktiez nereagujem na kazdu kravinu, casto krat zmazem rozpisany post a nereagujem radsej vobec. Kedze hojko-forum pre mna nie je dolezitejsie ako ine cinnosti, snazim sa nepustat do debat ktore si vyzaduju vela casu a pozornosti a ak ano tak mi pisanie postu zaberie aj par dni. Napriek casu, ktory tu travim (skor ktory som travil, uz mi to praca a zivotny styl az tak nedovoli) sa za hojko zavislaka nepovazujem.
K otazke moznosti zabijat cas:
Predpoklad, ze ludia sa zbavia nejakej zlej vlastnosti ak im vezmes na to podmienky je vo vseobecnosti nespravny. Najdu si iny substitut. Socialne siete su len nastroj je na cloveku ako ho vyuzije. Lahky zivot (alebo radsej "rozhodnutie zit lahko") vo vseobecnosti produkuje neschopnych ludi. Naproti tomu mozes vidiet, ze schopny ludia beru prekazky ako sancu k zlepseniu sa, nastroje sa snazia vyuzivat pre dobro a nevyhovaraju sa.
Serte nato admin pls zmaž temu.
-
hojko
Site Admin
Je tazke priznat si svoju chybu, miesto toho za utek od reality a skutocneho problemu povazujes zmazanie temy???