Kamarat ide predat LCD displej z notebooku. Nevie vsak ako ho zabalit, kedze je to dost krehke a moze sa poskodit. Staci to dat do tej pukackovej folie, do krabice od neviem coho a na poste odoslat s nalepkou, ze to obsahuje sklo?
Ake su vase napady k tomuto?
Ako zabalit LCD displej na postu?
Re: Ako zabalit LCD displej na postu?
Polystyrén
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
možno pomôže
Dakujem, toto je balenie LCD monitoru, teda je pekne umely. Ale ja mam len vybraty displej s notebooku, nalepky Dont touch po okrajoch, konktakty, kable. Preto mi to pride o nieco citlivejsie a zlozitejsie na zabalenie.
1) kable nesmie ich ohnut resp zlomit(ak sa nedaju odpojit musis ich prilepit tak aby sa nemohli nikdy zlomit hlavne zaciatok/koniec kabla)
2)postup: displej tak 3x obtoc priesvitnou foliou(natahovat) potom z oboch stran priloz aspon 1cm hruby polystyren v tvare displeja(foliu si daj pod zadnu stranu aby si mohol znova obtocit) potom bublinky daju sa zohnat aj tie klasicke male ale ja ti odporucam kupit niekde vacsie,zabalit cele do bublinky,krabica nech je taka aby sa ti do nej zmestil este jeden taky zabaleny displej a vystel tu celu krabicu cimkolvek novinami,polystyrenom,aby vnutri nejazdil po stranach ani hore dole nebuchal
nam takto chodia displeje zabalene do servisu(rozbity prisiel 1kus padol na hranu)
3)natlac si a4 krehké a polep
2)postup: displej tak 3x obtoc priesvitnou foliou(natahovat) potom z oboch stran priloz aspon 1cm hruby polystyren v tvare displeja(foliu si daj pod zadnu stranu aby si mohol znova obtocit) potom bublinky daju sa zohnat aj tie klasicke male ale ja ti odporucam kupit niekde vacsie,zabalit cele do bublinky,krabica nech je taka aby sa ti do nej zmestil este jeden taky zabaleny displej a vystel tu celu krabicu cimkolvek novinami,polystyrenom,aby vnutri nejazdil po stranach ani hore dole nebuchal
nam takto chodia displeje zabalene do servisu(rozbity prisiel 1kus padol na hranu)
3)natlac si a4 krehké a polep
a nezabudni zásielku poistiť
vrstvy:
tvrdá krabica, ktorá sa nepreliači
tvrdá výstuž (polystyrén, tvrdší molitán)
mäkká výstuž (vreckovky, jemná utierka,...)
displej
Posielal som displejov už viac, a nikdy ani škrabanček. Nechaj priestor aj prípadným káblom, keďže prvá vrstva bude mäkká, môžu sa ohnúť kam chcú a nič sa nestane.
displej
Posielal som displejov už viac, a nikdy ani škrabanček. Nechaj priestor aj prípadným káblom, keďže prvá vrstva bude mäkká, môžu sa ohnúť kam chcú a nič sa nestane.