mam takyto problem kupil som jednotlive diely poskladal komp. Prvotna instalacia padla na hlaske "Selhání inicializace procesu přihlášení" vyriesil som to pomocou "bootrec /fixmbr" klaplo to spustilo normalne windows. Naistaloval som ovladace maticnej dosky dal som restart no pri starte nabehne spustanie systemu a zrazu restart. To iste sa opakuje donekonecna dookola. Cez nudzovy rezim to ide no normalne sa nespusti
Poskodeny Windows, poskodeny disk, poskodena RAM, poskodena graficka karta, zle ovladace. Disk otestujes cez HD Tune, pamat cez MemTest86. Najlepsie by si mal asi naformatovat disk a nahodit nanovo Windows, pretoze nevidim dovod, aby po instalacii si musel fixovat MBR. Nieco zrejme neprebehlo spravne.
To s Mbr som odstranil tak ze som dal novy disk windowsu teda inu verziu win. vsetko som sformatoval a skusil nanovo. Teraz akurat skusam spustit prvykrat win (nanovo naistalovany) a neinstalovat ziadne drivery a len tak restartnut ci to nahodou nekoliduje.
zostava: //obrazky vkladaj do priloh
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2013, 1:17)
No takze akurat som to spojazdnil no bez driverov idem naistalovat cisto iba drivery bez utilit co k tomu davaju.
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2013, 1:23)
Naistaloval som iba driver grafiky a uz to padlo. Mam tam integrovanu Intel HD4000 tusim.
Ak ich instalujes z CD, tak skus radsej stiahnut z netu novu verziu, pripadne ak mas novu verziu, skus stiahnut starsiu verziu. Alebo nechaj Windows Update, nech stiahne drivre ku grafike sam.
chyba bola nakoniec v monitore aj ked mi nedava zmysel preco dookola komp restartoval ked vacsinou co viem iba monitor nesvietil ale bedna pracovala dalej ) no na telke cez HDMI to slape pekne