Windows 7 problem pri/po instalacii

Informácie o software, ankety...
capo552
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Windows 7 problem pri/po instalacii

Príspevok od používateľa capo552 »

Dobry den,

mam takyto problem kupil som jednotlive diely poskladal komp. Prvotna instalacia padla na hlaske "Selhání inicializace procesu přihlášení" vyriesil som to pomocou "bootrec /fixmbr" klaplo to spustilo normalne windows. Naistaloval som ovladace maticnej dosky dal som restart no pri starte nabehne spustanie systemu a zrazu restart. To iste sa opakuje donekonecna dookola. Cez nudzovy rezim to ide no normalne sa nespusti :(

Vie mi niekto pomoct ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Windows 7 problem pri/po instalacii

Príspevok od používateľa hojko »

Poskodeny Windows, poskodeny disk, poskodena RAM, poskodena graficka karta, zle ovladace. Disk otestujes cez HD Tune, pamat cez MemTest86. Najlepsie by si mal asi naformatovat disk a nahodit nanovo Windows, pretoze nevidim dovod, aby po instalacii si musel fixovat MBR. Nieco zrejme neprebehlo spravne.
capo552
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

To s Mbr som odstranil tak ze som dal novy disk windowsu teda inu verziu win. vsetko som sformatoval a skusil nanovo. Teraz akurat skusam spustit prvykrat win (nanovo naistalovany) a neinstalovat ziadne drivery a len tak restartnut ci to nahodou nekoliduje.
zostava:
//obrazky vkladaj do priloh

//autoeditácia príspevku (14 Feb 2013, 1:17)
No takze akurat som to spojazdnil no bez driverov idem naistalovat cisto iba drivery bez utilit co k tomu davaju.

//autoeditácia príspevku (14 Feb 2013, 1:23)
Naistaloval som iba driver grafiky a uz to padlo. Mam tam integrovanu Intel HD4000 tusim.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak ich instalujes z CD, tak skus radsej stiahnut z netu novu verziu, pripadne ak mas novu verziu, skus stiahnut starsiu verziu. Alebo nechaj Windows Update, nech stiahne drivre ku grafike sam.
capo552
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

chyba bola nakoniec v monitore :) aj ked mi nedava zmysel preco dookola komp restartoval ked vacsinou co viem iba monitor nesvietil ale bedna pracovala dalej :)) no na telke cez HDMI to slape pekne :)
Napísať odpoveď