Čo vymeniť na tomto PC-(sekanie pri hraní)
Re: Čo vymeniť na tomto PC-(sekanie pri hraní)
lebo je len takmer zadarmo a nie uplne zadarmo a ja osobne by som do software nevrazil ani cent
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Lebo si este hrozne maly na to, aj ked si kupis nejaky SW nekupujes ho ty 
Ja som sia le tiez kupil iba par SW. Ten ktory chcem a neda sa cocnut alebo ak je nejaky v zlave tak podporim vyvojarov ale WIN som mal 5x XP kupeny, od vtedy dakujem ale neprosim original.
Inak povedz mi kde je takmer zdarma? Prebehol som obchody a vade cena nad 50€.
Ja som sia le tiez kupil iba par SW. Ten ktory chcem a neda sa cocnut alebo ak je nejaky v zlave tak podporim vyvojarov ale WIN som mal 5x XP kupeny, od vtedy dakujem ale neprosim original.
Myslel to tak že "takmer zdarma" lebo mas ten mesacny trial
-
Michaelo
Hardcore addict
No a co potom? 
Ja si lelgalny Win uz nekupim. Stacila mi Vista na notebooku s 1 GB RAM a asi 5 alebo viac XPciek. Hruza (inak na jednom PC ju mam do teraz a ide super ale dat ju na book s 1 GB RAM je debilita).
Ja si lelgalny Win uz nekupim. Stacila mi Vista na notebooku s 1 GB RAM a asi 5 alebo viac XPciek. Hruza (inak na jednom PC ju mam do teraz a ide super ale dat ju na book s 1 GB RAM je debilita).
a aj preto lebo som mal kupene XP original z datacompu a po pol roku my napisalo že je nelegalnyMichaelo napísal:Lebo si este hrozne maly na to, aj ked si kupis nejaky SW nekupujes ho ty
-
MichalkoOo
Zablokovaný
no jo to bude určite chyba toho že si mal originál xD
-
Michaelo
Hardcore addict
Aj v školách máme (teda minulého roku to tak ešte bolo) legálne XPčka a Sedmičky aj s nálepkami s číslami a ukazuje na nich že sú nelegálne
Tak neviem no.
Je to IMHO každého vec. Ja do WINu už nedám ani cent, a v práci asi radšej budem fungovať na Linuxe.
Je to IMHO každého vec. Ja do WINu už nedám ani cent, a v práci asi radšej budem fungovať na Linuxe.
Bol to orig,aj s krabicou,seriove čislo,potlačene DVD,
chyba je urcite v tej skatuli
sa zamysli. Skus si prezriet priestor medzi monitorom a stolickou a najdi chybu
Takže vo mne ma byť chyba ? 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
to nebolo tebe 
Dobre tak tam teda dám windows 7 64 bit,a samo sa mi tou instalaciou vymaze ten 32 bitovy ze ?
Budem musiet instalovat aj nove drivery,grafiku atd ? ..lebo neviem co vsetko mi na tom disku ostane a co zmizne.Urcite viem ze si zalohujem na USB nejake tie fotky,hudbu,hry atd.Ale či niečo viac treba ?
Budem musiet instalovat aj nove drivery,grafiku atd ? ..lebo neviem co vsetko mi na tom disku ostane a co zmizne.Urcite viem ze si zalohujem na USB nejake tie fotky,hudbu,hry atd.Ale či niečo viac treba ?
-
hojko
Site Admin
Neviem, ze ci ti dokaze nahodit na to 64-bit Windows, ale ovladace budes potrebovat vsetky preinstalovat, lebo mnoho ovladacov ma samostatnu 32 a 64-bit verziu. Idealne by si mal zalohovat dolezite data, naformatovat disk a dat na prazdny disk Windows 7 64-bit.
Takže mi to prehodí na 64 ked to najprv naformatujem ano ?
-
Michaelo
Hardcore addict
Instaloval si niekedy windows? Ak nie, najsi si navod na nete (youtube) alebo poziadaj nejakeho kamosa z okolia co to vie.
Pri instalacii sa musi naformatovat disk (minimalne oddiel s Windowsom) a prides o vsetko co tam bolo (ak mas C a D, tak minimalne C musis naformatovat a prides o vsetko co na Ccku bolo).
Pri instalacii sa musi naformatovat disk (minimalne oddiel s Windowsom) a prides o vsetko co tam bolo (ak mas C a D, tak minimalne C musis naformatovat a prides o vsetko co na Ccku bolo).
Ja keď som ešte nerobil žiadny servis a po prve som inštaloval win (uplne sam) tak om to robil podľa toho : http://www.ubuntu.estranky.cz/clanky/ja ... windows-7/
No lenže ja práve na tom začiatku stojím.Mam bootovacie USB ..to som spravil,ale ked dam bios,neviem kde mam nastavit aby bralo to bootovacie USB ako hlavne.(Aby nebralo napr.CDromku)
Mam iba Cecko..nemam D takze som to ani nevedel formatovat...dalsi problem.
Tu bolo pisane ze naformatovat pred instalaciiou ale to neviem ako spraviť.
Mam iba Cecko..nemam D takze som to ani nevedel formatovat...dalsi problem.
Tu bolo pisane ze naformatovat pred instalaciiou ale to neviem ako spraviť.
o formatovanie s nestrachuj,to sa da robiť v inštalacii win,do biosu sa by si sa ml dostať najpravdepodobnejšie f2 ale keď nepojde vyskušaj
del, alebo f4,esc,
keď si v biose tak tam choď do zalošky (tej hore)boot aa tam by si mal mať oznčene 1.priklad nazov hdd 2.mechanika 3.blablabla
naa 1. musiš dať usb čo si tam pichol daš f10 aaby sa uložilo a malo by sa zobraziť pres any key for boot from CD/DVD stlač hocijaku klavesu
mala by sa začať inštalacia
P.S. každy bios je iny čiže moj navod nemusi uplne sedieť
del, alebo f4,esc,
keď si v biose tak tam choď do zalošky (tej hore)boot aa tam by si mal mať oznčene 1.priklad nazov hdd 2.mechanika 3.blablabla
naa 1. musiš dať usb čo si tam pichol daš f10 aaby sa uložilo a malo by sa zobraziť pres any key for boot from CD/DVD stlač hocijaku klavesu
mala by sa začať inštalacia
P.S. každy bios je iny čiže moj navod nemusi uplne sedieť
-
Michaelo
Hardcore addict
Malo by stacit F12 alebo F10 pri zapinani a to ti hodi na vyber z doho chces bootovat.
Hej hej viem sa dostať do Biosu,pomocou tlačitka Delete,to je v pohode len som nevedel ze ako mam nastavit ten 1,2 a 3.Teraz už viem dik.
Len je tu jedna vec,bojim sa toho ze tu verziu co som dostal od kamosa,ze ci je cracknuta alebo nie.Lebo co ked nainstalujem ten Windows 64bit,a vybehne mi ze hodte CD key.Tak budem asi v kaši,lebo ten stary windows 32 bit uz tam mat nebudem (bude uz preinstalovany a neviem nabehnut naspat naň).
Len je tu jedna vec,bojim sa toho ze tu verziu co som dostal od kamosa,ze ci je cracknuta alebo nie.Lebo co ked nainstalujem ten Windows 64bit,a vybehne mi ze hodte CD key.Tak budem asi v kaši,lebo ten stary windows 32 bit uz tam mat nebudem (bude uz preinstalovany a neviem nabehnut naspat naň).