Problém:nezobrazovanie mojej WIFI siete

Informácie o software, ankety...
Hemi
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problém:nezobrazovanie mojej WIFI siete

Príspevok od používateľa Hemi »

Zdravím, mám routern Belkin N+ V2 od mágia. Mám problém na svojom NTB, ak si dám zobraziť siete nájde mi asi 10 +- cudzích no moja tam nieje. Mám aj TV Panasonic kde používam taktiež wifi cez adaptér no tam to ide v pohode, na mobile mi to taktiež nájde proste wifi určite funguje ako má, ale problém bude asi v mojom ntb. Na tútu sieť som bol pripojený cez ntb už nespočetne veľa krát, no dnes po príchode z internátu mi to nefunguje a wifi mi nechce vyhľadať. Routern som reštartoval niekoľko krát taktiež aj ntb. Stretol sa niekto s takým problémom? Ako to vyriešiť ? Za odpovede Vám vopred ďakujem.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Problém:nezobrazovanie mojej WIFI siete

Príspevok od používateľa hojko »

Skus zmenit nazov (SSID) tvojej wifi siete, ci sa neobjavi v zozname sieti.
Hemi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Skúšal som nepomohlo. Zaujímave na tomto probléme je že, predchvíľou som reštartoval ntb a pripojilo ma to bez najmenšieho problému. Po chvíľke som musel hodiť ešte jeden reštart no už to nenašlo. Na susedovu wifinu mi to pripojiť ide. Skúšal som aj ďalšiu z možností a to v správcovi bezdrôtových sietí uloženu wifi vymazať, ale nepomohlo ani to. Vyzerá to ako keby sa ntb a routern neznášali obrazne povedané. Preinštalovanie ovladačov pomôže ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Skusit to mozes, ale nevidim dovod, aby to z nicoho nic prestalo ist, ked to islo. Mozno by mohol reset routra a nove nastavenie.

Po Vianociach som riesil nieco podobne u jednej znamej, ma tiez Magio, na siet sa jej da pripojit s notebookom, telefonom, pripojil som sa s mojim telefonom. K pocitacu (desktopu) si kupila wifi USB kluc Belkin, siet jej najde, ale net nerozbeha. Spaja sa so sietou, spaja a nic. Ked som skusal wifi kluc doma, vsetko islo v pohode. Chybu by som hladal mozno v routroch, ktore su ku Magiu, mozno akasi nekompatibilita zariadeni. Avsak v tvojom pripade to bude iny problem, kedze ti to v minulosti islo.
Hemi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Možno sa opýtam trochu trápnu otázku, ale je lepšie sa opýtať ako niečo dos*ať. Ak som v nastavení routru a skúsim hodiť defaultné nastavenia nemalo by sa nič stať nie? Jediná vec čo som v routri nastavoval bolo akurát heslo.
Ešte skúsim jednu variantu ak z správcu bezdr. sietí vymažem uloženú wifi sieť, skúsim reštart a vyhľadať čo to urobí.
Inak z ovladačmi to nebude mať asi nič nie ?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ak dáš default tak musíš nastaviť pripojenie k sieti znova lebo ti nepôjde vôbec :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Nemyslim si, ze to bude problem ovladacov. Skusit ich mozes, je to robota na par minut. V nastaveni routra nemas viacmenej co pokazit, pokial to teda budes vediet nastavit. Router vsak dostane predvolenu IP adresu, predvolene meno a heslo. Takze si pozri este teraz manual alebo na internete, ze ake su tieto udaje, aby si ich mal. Potom bude treba zrejme povolit wifi a pripadne par dalsich nastaveni. Router by mohol mat aj ulozenie konfiguracie, ze by si ju ulozil a ak by si to neskor nevedel rozbehat, tak nacitas staru konfiguraciu.

Daj si pozor na to, ze po restarte zrejme nepojde wifi a budes sa musiet na router pripojit cez kabel!!!
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Zatial kazdy router co som mal mal aj Zalohu nastaveni, tak si ich najprv zalohuj.

U jedneho routru som skisal RESET a nesiel net ani cez kabel, bolo potrebne ho cely znova nastavit, nie len wi-fi :)

//Edit:
Jo uz chapem :) Ja som to len doplnil, nech si nemylsi ze po resete mu pojde wi-fi bez nastavovania.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Net po resete nepojde, pretoze nebude nastaveny WAN, to je logicke. Ja som nepisal, ze net pojde, pisal som o tom, ze nepojde wifi, kedze byva predvolene snad na kazdom zariadeni vypnute.
Hemi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

No to je mi jasné že po resetnutí potrebujem nastaviť parametre. Ale opäť sa stal nejaký zázrak a všetko ide ako má pritom som nič nespravil len som ntb zapol. Určite to bude otázka času, kedy sa problém bude opakovať. No zatiaľ Vám aj tak chcem poďakovať za tipy a návrhy.
Prajem príjemný deň
Napísať odpoveď