nieje podvodnik, videl som proces fotenia aury a nic nikto z Photoshopom nerobil, ked to raz bolo u nas na vystavisku v TN tak som to videl ten proces.
Dal to do fotaku so specialnym filtrom a asi po 5 minutach vysla z neho taka fotka ako z polaroidu (tie okamzite fotky)
Linkman napísal:nieje podvodnik, videl som proces fotenia aury a nic nikto z Photoshopom nerobil, ked to raz bolo u nas na vystavisku v TN tak som to videl ten proces.
Dal to do fotaku so specialnym filtrom a asi po 5 minutach vysla z neho taka fotka ako z polaroidu (tie okamzite fotky)
linkman ma pravdu. su na to fotaky, nieco ako polaroidky. ja som to zas videla v rotterdame na jarmoku. bola tam zenska, co robila tie fotky aury. aj som to chcela skusit, ale nakoniec som si povedala, ze to budu zbytocne vyhodene peniaze a sla som prec. nic v mojom zivote by ta fotka nezmenila, tak na co?
Linkman napísal:ani nie ked sa dobre pozreš hlavne vo večerných hodinách v osvetlenej miestnosti a dobre sa zadívaš - zadívaj sa na ruky a pomaly s nimi hýb hore a dole a je šanca že to zbadáš len sa musíš veľmo sústredene pozerať - doporučujem mať ruky tak bokom od tela a tak to skúsiť hýbať. Najlepšie ked za rukou bude čierné pozadie - napr. čierna skriňa alebo tmavý kút
a len tak mimochodom potom aj ceruzka a kus sutra maju auro podla teba?
to je uplny drist co si povedal je sice pravda ze kazdy clovek auru moze vidiet ale to sa musi trenovat a to co si ty povedal je iba daky sprosty opticky klam
kurna linkman pravdu mas pokial ceruzku trimem v ruke ta vidim tu haluz kolo nej ale ked ju v ruke nemam ze je len dako upevnim tak nevidim nic asi to fakt neni opticky klam
Retsko napísal:Auru mozes aj ty vidiet... Nie sice taku farebnu, ale ako taky obal okolo tela... Tak do 5cm biely alebo zlty pas viditelny hlavne okolo pliec a nad hlavou...
to nie je vlastne aura ako taka ale len jej spodna cast alebo nieco take a tu farebnu mozes vidieť aj ty a to chce tiez trening a upravu stravy lebo z nejakych burgerov(nehorim ze ich jes) sa cloveku energeticka hladina moc nepozdvihne
To s tou aurou je pekna blbost To nie je aura ale to ste dofetovani, vsak sa uvedomte, verim v posmrtny zivot, v mimozemstanov, v ciíernu magiu a vo vselico ine, ale aura? EE
Punisher napísal:To s tou aurou je pekna blbost To nie je aura ale to ste dofetovani, vsak sa uvedomte, verim v posmrtny zivot, v mimozemstanov, v ciíernu magiu a vo vselico ine, ale aura? EE
to nie je otazkou viery ale poznania nie je to diskutabilna tema je to aj vedecky overene tak aky mas problem co ti na tom vadi????