Zdravím páni
Potrebujem postrčiť, neviem sa pohnúť cez inštaláciu win7 na nový nb lenovo G580.
Inštaloval som win, inštalácia prešla bezproblémov, avšak po inštalácii samotný windows nenabehol, miesto toho stále preblikávalo logo lenovo. Akoby vôbec nebolo nainštalované zavádzacie mbr.
Tak som vyskúšal verziu winu z iného zdroja, a tam hneď nazačiatku vybehne obrazovka že mám vložiť CD/DVD s drivermi, ale na dodávanom dvd nič nenájde...
Skúšal som aj v biose prepnúť acpi na "compatibile", nič nepomohlo...
Skúšal som aj ubuntu a linux mint, tie šli bez problémov.
Ďakujem za rady
Inštalácia win7 na notebook
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Inštalácia win7 na notebook
pred tyzdnom acer z alzy,,, to iste musel som instalovat z original dvd windowsu neviem preco... ale ziadne ovladace mi nepytalo pri instalacii
-
vladenko007
VIP
Podľa mojich informácii robí toto keď sa inštaluje WIN 7 ktorí je preaktivovaný. To znamená inštalačka ktorá je upravená tak aby po inštalácii nebolo treba aktivovať.
Robí to skôr na novších PC. Spoznáš to tak že si WIN vytvorí jeden 100MB odiel v ktorom je asi ten aktivátor. Samozrejme ten odiel z prostredia windowsu nevidíš.
Robí to skôr na novších PC. Spoznáš to tak že si WIN vytvorí jeden 100MB odiel v ktorom je asi ten aktivátor. Samozrejme ten odiel z prostredia windowsu nevidíš.
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
jednoducho nastav v biose aby ti bootovalo z usb alebo dvd a zacni instal pri prvom restarte po prekopirovani znova chod do biosu a nastav aby ti bootovalo uz z disku. A pockaj kym dokonci instalaciu.