Notebook - Napajaci jack

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Numline1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Notebook - Napajaci jack

Príspevok od používateľa Numline1 »

Zdravicko,

podarilo sa mi znefunkcnit najapaci jack na mojom notebooku - Asus K53 SJ. Mal som notebook rozobraty, na prvy pohlad je vsetko tam, kde ma byt, pin drzi, nic sa nepohybuje viac, ako by sa malo. Napriek tomu, ak chcem, aby sa nabijal, potrebujem ho mat zatlacit vonkajsiu cast (kabel) smerom dolu a drzat ho tak. Stalo sa to po tom, ako som v noci mierne stupil na kabel.

Moja otazka znie (nakolko to nechcem skusat pricinovat sam), kde v BA je kvalitny servis, kde by mi vedeli za normalnu sumu, bez porusenia zaruky, urobit vymenu alebo opravu? Nechcem ho davat priamo do servisu, nakolko je v CR a rad by som to mal hotove expresne, najlepsie do 24h. Zaplatit to nie je problem, kedze som to poskodil sam.

Vdaka za kazdu radu.
110mat110
Light Professional
Light Professional

Re: Notebook - Napajaci jack

Príspevok od používateľa 110mat110 »

skor by som hladal problem na konci napajacieho kabla
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chalesnik »

ked v reklamacom servise uvidia ze to tam bolo prepajkovavane tak na reklamaciu mozes zabudnut, takze bud to posli na reklamaciu alebo to daj spravit do servisu ale tym padom stratis reklamaciu ak to neni nejaky autorizovany servis
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

Ak najde kvalitny servis tak "prepajkovanie" nebude ani vidiet :)) v BA poznam 2 take firmy. Viac SS :)
Napísať odpoveď