Zdravím potreboval by som pomoc.
Mám notebook ASUS K53SC a problem je v tom ze ked je napojení na adaptér tak dole na ikone pri hodinách my vypisuje: zapojené, NEnabíja.
Neviete co stým je??
Vopred dakujem za odpoved.
1. vypni PC, odpoj nabijacku, a vyber baterku
2. napoj cisto na nabijacku a zapni PC
3. vymaz driver v prilohe zo system tools / device manager - Microsoft ACPI Compliant Control Method Battery (uninstal)
4. vypni PC a vytiani nabijacku
5. nahod naspat baterku, zapni nabijacku a zapni PC.
6. nechaj komplet nabit
7. vsetko by malo ficat po starom
Kibo napísal:Najrýchlejšie, ako zistíš, čo Ti umrelo: vytiahni z notebooku batériu a skús ho zapnúť iba s adaptérom. Ak sa nerozbehne, umrel Ti adaptér...
Ale uz som skusal pocas toho ako bol zapnutý notebook vybrat baterku a isiel dalej s adaptérom.
Nemoze byt ze ma plnu bateriu? Aj ja mam notebook asus a ked ho mam zapojeny v sieti a bateria je skoro plna (>90%) tak mi tiez pise "zapojene,nenabija" kedze plnu bateriu uz asi viac nabit nevie
dobi235 napísal:Nemoze byt ze ma plnu bateriu? Aj ja mam notebook asus a ked ho mam zapojeny v sieti a bateria je skoro plna (>90%) tak mi tiez pise "zapojene,nenabija" kedze plnu bateriu uz asi viac nabit nevie
Nemislím lebo ked mam aj 98% tak aj vtedy my nabíjalo. Az ked som mal 100% vtedy pisalo Plne nabité.