Každé preto, je ďalšie prečo.Polo-X napísal:to je teda odpoved... preco? lebo! hmm
21.12.2012 | Mayovia | Koniec sveta | Apokalypsa
Re: 21.12.2012 | Mayovia | Koniec sveta | Apokalypsa
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Väčšina užívateľov RKC sú bieli, takže by pre nich iný pápež bol neprijateľný, takže predsudky nedovolia zvoliť žltého alebo čierneho.Polo-X napísal:a preco by nezvolili?
toto uz nema s nabozenstvom nic spolocne, takze sancu ma uz aj zlutasek alebo mozno aj eskimak
Simple, no nie ?
njn to tej bielej rase to na rkc sedi ako rit na serbel... ono to neni uz davno post len rkc ale ide uz o uplne iny (ne)vplyv
slay tvoje odpovede naberaju neskutocne intelektualne grady...
myslel som si ze tvoje skalopevne tvrdenie mas podlozene niecim inym ako kockou z lega...
ja som ateista mne je v podstate uplne jedno co tam bude za babku, ale vobec by som netvrdil ze tam nedaju cernocha alebo nejakeho hispanca... je to absolutne mozne tak ako ze sa tam dostal nacista... povedal by si to nez zvolili jeho?
slay tvoje odpovede naberaju neskutocne intelektualne grady...
myslel som si ze tvoje skalopevne tvrdenie mas podlozene niecim inym ako kockou z lega...
ja som ateista mne je v podstate uplne jedno co tam bude za babku, ale vobec by som netvrdil ze tam nedaju cernocha alebo nejakeho hispanca... je to absolutne mozne tak ako ze sa tam dostal nacista... povedal by si to nez zvolili jeho?
-
TommyHot
Addict
Ked mozu mat amici prezidenta cernocha, nevidim dovod preco by nemohli mat aj krestania papeza cernocha. Aspon uvidime, ci si z nas sv. Malachias robil prdel tou jeho predpovedou 
Ja som to hovoril ze nastane dalsia hysteria o apokalypse a 2012sa to nekoncilo! Kde ste karmisti? Iba viete znizovat karmu lebo zavidite!Famine napísal:predpoveď o 2012 nevyšla ako mnohe predpovede predtym, stale žijeme. Čo dalej? Nasledovať bude predpoved o poslednom pápežovi a knihy o roku 2012 sa budu predavať za vypredajove ceny
ale ved je uplne jasne kazdemu jednobunkovemu organizmu ze zem neskonci v jeden den a apokalypsa typu meteor, obrovskej burky, zahadneho moru ci niecoho podobneho je absolutne zcestna...
ludia co tomu veria a chcu verit vzdy tomu verit budu ale samotna viera v nieco blokuje racium takze to vysvetluje mnohe... viera je subjektivna vec a ak je u jedinca silnejsia niet sa comu cudovat ze objektivna stranka nema sancu pretoze sa jedinec rozhodol pre opak...
mozno ludstvo caka zanik, moralny, spolocensky, ekonomicky alebo sa znicime vojnou ale aj to nebude za jeden den a aj tak nezomrieme vsetci hned, proste vzdy niekdo prezije a bude sa pokracovat...
ono vyhynutie a vzniknutie noveho druhu na zemi nie je nic neobvykle takze by to bol len proces ktorym zem prechadza pocas celej doby existencie...
a astronomovia maju zatial aj ked neistu ale predpoved ze niekedy do roku cez 2200 nehrozi zemi ziany zraz z nijakym vesmirnym telesom, a aj keby, co sa uz stalo zem prezila a fungovalo sa dalej, neboli vsetky zivotcichy zabite...
tvrdit ze nastane koniec sveta, alebo ze nie je mozne aby zvolili papeza tmavej pleti je len ignorovanie skutocnosti ktore sa deju okolo... dnes je totiz naozaj vselico mozne a pokial clovek nevidi do hlbsich suvislosti v pozadi moze naozaj len hadat alebo cakat na vysledok ktory ho moze prekvapit ci sokovat...
maysky kalendar nebol nic viac ako hviezdny kalendar kedy sa nasa zem preniesla z obdobia zverokruhy ryb do dalsieho znamenia.. ale do ktoreho konkretne to neviem, isli sme z byka do ryb, co nasleduje dalej by mohol byt baran... ale to sa treba spytat niekoho povolanejsieho, mne je toto v podstate jedno...
ludia co tomu veria a chcu verit vzdy tomu verit budu ale samotna viera v nieco blokuje racium takze to vysvetluje mnohe... viera je subjektivna vec a ak je u jedinca silnejsia niet sa comu cudovat ze objektivna stranka nema sancu pretoze sa jedinec rozhodol pre opak...
mozno ludstvo caka zanik, moralny, spolocensky, ekonomicky alebo sa znicime vojnou ale aj to nebude za jeden den a aj tak nezomrieme vsetci hned, proste vzdy niekdo prezije a bude sa pokracovat...
ono vyhynutie a vzniknutie noveho druhu na zemi nie je nic neobvykle takze by to bol len proces ktorym zem prechadza pocas celej doby existencie...
a astronomovia maju zatial aj ked neistu ale predpoved ze niekedy do roku cez 2200 nehrozi zemi ziany zraz z nijakym vesmirnym telesom, a aj keby, co sa uz stalo zem prezila a fungovalo sa dalej, neboli vsetky zivotcichy zabite...
tvrdit ze nastane koniec sveta, alebo ze nie je mozne aby zvolili papeza tmavej pleti je len ignorovanie skutocnosti ktore sa deju okolo... dnes je totiz naozaj vselico mozne a pokial clovek nevidi do hlbsich suvislosti v pozadi moze naozaj len hadat alebo cakat na vysledok ktory ho moze prekvapit ci sokovat...
maysky kalendar nebol nic viac ako hviezdny kalendar kedy sa nasa zem preniesla z obdobia zverokruhy ryb do dalsieho znamenia.. ale do ktoreho konkretne to neviem, isli sme z byka do ryb, co nasleduje dalej by mohol byt baran... ale to sa treba spytat niekoho povolanejsieho, mne je toto v podstate jedno...
Nepaptrim medzi "apokaliptikov" ale toto je podla mna blbe tvrdenie. Viem ze ty si si to nevymyslel ale staci si uvedomit ako komplikovane sa nieco take da vypocitat. Neverim ze vedci vedia, ze najblizsich 200 rokov na 100% nic nehrozi. To je hrozne dlha doba. Nebezpecne telesa v slnecnej sustave mozu kedykolvek za tych 200r zmenit trajektoriu a suter nas nabuduce nepozdravi zo 27tis km vialenosti ale bude velke bada bumPolo-X napísal:...ale predpoved ze niekedy do roku cez 2200 nehrozi zemi ziany zraz z nijakym vesmirnym telesom, ...
samozrejme ze to nie je moje tvrdenie, vysvetlovali to kapacity z oblasti astrofyziky a tam hovorili ze pri sucastnom pozorovani sa k nam neblizi nic s priamou trajektoriou a ani nic tak velke co by nas ohrozilo aj keby trajektoria telesa bola zmenena gravitacnou silou nejake planety...
je jasne ze je to len prognoza a vizia ale neobavam sa toho ze niekdo z nas momentalne zivych nieco take ako naraz asteroidu zazije.. tam islo skor o tu pointu... je to vyhlad cca 50 rokov
je jasne ze je to len prognoza a vizia ale neobavam sa toho ze niekdo z nas momentalne zivych nieco take ako naraz asteroidu zazije.. tam islo skor o tu pointu... je to vyhlad cca 50 rokov
tak jasne, apokalipsa typu dinosauri len tak z nenazdania nepride kedze take velke teleso sa da celkom presne vypocitat
ale male potvory typu 2012 DA14 to uz je ina kapitola a narobia celkom peknu paseku (2,3Mt TNT)
ale male potvory typu 2012 DA14 to uz je ina kapitola a narobia celkom peknu paseku (2,3Mt TNT)
samozrejme, ved sme denno denne bombardovani, len vacsina zhori v atmosfere, ale aj tieto telesa co prejdu a narobia skodu, nebudu mat za nasledok koniec sveta, ja som to myslel v tejto skale...
imho teraz ma napadol ten american co skoro na kazdy rok predpoveda nejaky koniec sveta uz peknu desiatku rokov a stale mu nic nevislo... no napiek tomu mu to jeho "ovecky" kazdy rok zeru - tam je ukazany krasny priklad viera vs racio
imho teraz ma napadol ten american co skoro na kazdy rok predpoveda nejaky koniec sveta uz peknu desiatku rokov a stale mu nic nevislo... no napiek tomu mu to jeho "ovecky" kazdy rok zeru - tam je ukazany krasny priklad viera vs racio
Zrážka z meteorom patrí medzi najpravdepodobnejšie scenáre konca civilizácie. Vôbec to nie je fikcia. Skôr či neskôr sa Zem zrazí s telesom, ktoré to tu vymetie. Môže to byť o 20 rokov, 200, 2000 alebo 20 000 aj viac.. to je samozrejme vo hviezdach. Ale kľudne sa to môže stať o 20 rokov. My nedokážeme sledovať vesmír na 100%. A už vôbec nie relatívne malé telesá, ktoré majú od pár kilometrov po pár desiatok kilometrov, prípadne aj väčšie sú stále relatívne malé. Je jasné, že nevyžarujú svetlo a len relatívne slabo ho odrážajú. Môžu ísť mimoriadne rýchlo. A preto žiadna istota do roku 2200 a pod. nejestvuje. To je somarina.
Nehovorím, že je to vysoko pravdepodobné, ale je to úplne reálna a legitímna možnosť s ktorou treba rátať.
Nehovorím, že je to vysoko pravdepodobné, ale je to úplne reálna a legitímna možnosť s ktorou treba rátať.
Bruce Willis zabrani zrazke s meteorom
Asistovat mu bude Chuck Norro
Zase slay, myslím si, že aj keby taký pekný letel na našu mater Zem, tak dnešnými technológiami by sa nejak dokázal rozbiť. Urobil by paseku tak či tak riadnu, ale koniec ľudstva? To pochybujem. Holt, dinosaury nemali rakety.
-
TommyHot
Addict
Hughito problem by bol nieco take trafit (s technologiami, ktore pozname) v dostatocnej vzdialenosti od Zeme a nie to este rozbit 
No ale ani to neletí dnes či zajtra a technológie idú dopredu.
-
TommyHot
Addict
Tak v buducnosti mozno budeme vediet ovladat gravitaciu natolko, ze sa budeme uhybat planetou
tak ako o tom rozprava Dr. Michio Kaku (myslim, ze tuto schopnost pripisoval 2. typu civilizacie /mimochodom my sme nulty typ/)
jasne slay sa urcite s niecim zrazi...
ale zem sa v dohladnej dobe s nicim nezrazi... neviem preco by to vsetky observatoria nestihli sledovat s predstihom...
ako som pisal ten datum je urceny na daleku buducnost, je jasne ze tam ide pravdepodobnost dole, ale s dohladom do 50 rokov to vedia urcit presne... to ze sa tomu nevenujes a nedokazes pochopit neznamena ze oni tiez
ale zem sa v dohladnej dobe s nicim nezrazi... neviem preco by to vsetky observatoria nestihli sledovat s predstihom...
ako som pisal ten datum je urceny na daleku buducnost, je jasne ze tam ide pravdepodobnost dole, ale s dohladom do 50 rokov to vedia urcit presne... to ze sa tomu nevenujes a nedokazes pochopit neznamena ze oni tiez
-
TommyHot
Addict
Jasne a preto sa rok co rok meni vesmirnym objektom hodnota na Turinskej stupniciPolo-X napísal:ako som pisal ten datum je urceny na daleku buducnost, je jasne ze tam ide pravdepodobnost dole, ale s dohladom do 50 rokov to vedia urcit presne...
tak potom jedine tak ze vsetci v tych dokumentoch odrbavaju aj ten slovensky astronom a ich predikcia ze nam v blizkej buducnosti... vseobecne zaokruhlim 50 rokov nic nehrozi a neda sa uz verit nicomu a vy budete mat pravdu ze zajtra na nas drbne kamen o velkosti slovenska...
ked pritom dokazali mapovat vesmirne teleso o velkosti polky futbaloveho ihriska desiatky rokov dopredu...
ked pritom dokazali mapovat vesmirne teleso o velkosti polky futbaloveho ihriska desiatky rokov dopredu...
inac to ze nevedia predpovedat resp najst male telesa o velkosti par metrov jake napr padlo teraz v Rusku ma moc ani neprekvapuje
ale ak je pravda co hovoris a dokazu takto dopredu zmapovat telesa co maju len 45m tak to je celkom parada
ale ak je pravda co hovoris a dokazu takto dopredu zmapovat telesa co maju len 45m tak to je celkom parada