Meteorit
Re: Meteorit
Skoda, ze to je len taka bodka mala. Akoze nechcem aby to padlo, ale tak skoro to ani vidiet nebolo.
Ale musi byt zazitok videt take nieco ako v Rusku a nebyt v mieste dopadu.
Ale musi byt zazitok videt take nieco ako v Rusku a nebyt v mieste dopadu.
-
buchticka221
Medium Expert
choď sa liečiť, odpovedal som na "no cize najblizsie k zemi uz bol a uz sa len vzdaluje." od Pascalwb.Hensym napísal:
Aha, tak prepáč. Ty budeš asi jeden z tých, čo si popri smrteľnom pohľade na rútiaci sa 135 000 tonový meteorit otvoria plechovku piva a ošúpu banán, a z chuti odhryznú, že? V lepšom prípade by si omdlel. V horšom by si pokrstil linoleum telesnými tekutinami. Fakt milujem keď niekto robí machra, keď vie, že nič nehrozí.
"Škoda, že nás tí cigáni obišli, zmlátil by som ich."
"Škoda že Sandy neprišla aj sem, bola by sranda."
"Keby zažijem tornádo, pôjdem fotiť."
"Mal šťastie že nič nepovedal, dostal by na búdku."
"Škoda, že ten meteorit nespadol, som drsňák a nejakých pár megaton ma nezabie."
Et cetera. Plno podobných kecov.
Som čakal kam to až zajde...
trafil nejaky satelit?
-
buchticka221
Medium Expert
Žiadne informácie zatial o tom niesu... Satelit ktorý bol najbližšie k meteoritu keby ho trafí nemal by si signál na telefone...wladas napísal:trafil nejaky satelit?
asi nie, na tom streame kecal nejaky z Nasa ci kto to bol, ze nemal by trafit nic a vrati sa niekedy v 204x a moznost zrazky je niekedy 208x ale ze to je malo pravdepodobne ci co, moc som ho nepocuval.
Hovoril že od najbližšieho satelitu by mal byť 5000 míľ. Na tom videu bolo pekne vidieť ako letel, teraz tam je momentálne nejaký obrázok len s bodkou.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ehm? co ma signal na telefone spolocne so satelitom?buchticka221 napísal: Žiadne informácie zatial o tom niesu... Satelit ktorý bol najbližšie k meteoritu keby ho trafí nemal by si signál na telefone...
papal si mudru kasu dnes?
tak nic sme nevideli
ake sklo netusim, bol to polovnicky dalekohlad 
Ten meteorit v Rusku zevraj zostrelila protiraketova obrana. To sa mi nechce verit ked do atmosferi vletel rychlostou 30km/s a zacal spomalovat.
-
RATZINGER666
Darca
hahabuchticka221 napísal:Satelit ktorý bol najbližšie k meteoritu keby ho trafí nemal by si signál na telefone...
-
pryja
Darca
By si neveril, ale najdu sa aj ludia, ktoi by v klude na terase s plechovkou piva v ruke na ten meteorit cakali. Kto videl Melancholiu, vie, o com pisemHensym napísal:Škoda? Bol by si prvý čo sa pred oknom pokaká a zakryje pod perinu ak by niečo hrozilo. Takýchto gangsterov milujem.
//pre karmistu: Tomu hovorim na hovno den
keby som vedel ze ina moznost neni ... pivo je celkom dobra volba
pryja: Ale asi by mali o pár koliesok naviac. Proste, nejakú mentálnu poruchu a nevedeli by rozoznať krízové situácie. Respektíve, nejaký prehnane silný flegmatizmus, ktoorý sa dá nazvať diagnózou.
meffisto: Toto píše každý, všetci vieme, že by sme utekali niekam inam a snažili sa prežiť. Život nie je film. Toto je základný ľudský reflex.
Rád by som vedel, prečo bol môj posledný komentár zmazaný, ale komentár "buchticky" nie. Tak ešte raz, ale v skratke. Píšeš, že som ti "zase" znížil karmu, takže som ti ju mal znížiť hneď viac krát? Nie, neznížil som ju ani raz, a môžeš si to aj overiť v mojom profile. Aspoň vidíš, že minimálne dvaja ľudia ťa pochopili rovnako, ako ja. Píšeš, že ťa karma nezaujíma, keby ťa ale naozaj nezaujímala, nepíšeš o nej osobitný komentár, všakže? Keď si svoju pôvodnú odpoveď myslel inak, nemal si na môj prvý komentár cielený tebe odpovedať, ešte k tomu sarkasticky. V tomto prípade si určite každý vyložil, že si to naozaj chcel myslieť vážne, a hral si sa na nejakého frajera, čo by sa nebál. Potvrdil si to odpoveďou "mysli si čo chceš", na môj komentár.
Toto (dlhšia verzia), mi bola zmazaná. Dosť bolo spamu, viem, že aj toto je spam, ale keď chcete mazať, zmažte všetko, nie len posledný môj komentár, ktorým som to uviedol na pravú mieru, ak by si ešte niečo chcel, kľudne SS.
meffisto: Toto píše každý, všetci vieme, že by sme utekali niekam inam a snažili sa prežiť. Život nie je film. Toto je základný ľudský reflex.
Rád by som vedel, prečo bol môj posledný komentár zmazaný, ale komentár "buchticky" nie. Tak ešte raz, ale v skratke. Píšeš, že som ti "zase" znížil karmu, takže som ti ju mal znížiť hneď viac krát? Nie, neznížil som ju ani raz, a môžeš si to aj overiť v mojom profile. Aspoň vidíš, že minimálne dvaja ľudia ťa pochopili rovnako, ako ja. Píšeš, že ťa karma nezaujíma, keby ťa ale naozaj nezaujímala, nepíšeš o nej osobitný komentár, všakže? Keď si svoju pôvodnú odpoveď myslel inak, nemal si na môj prvý komentár cielený tebe odpovedať, ešte k tomu sarkasticky. V tomto prípade si určite každý vyložil, že si to naozaj chcel myslieť vážne, a hral si sa na nejakého frajera, čo by sa nebál. Potvrdil si to odpoveďou "mysli si čo chceš", na môj komentár.
Toto (dlhšia verzia), mi bola zmazaná. Dosť bolo spamu, viem, že aj toto je spam, ale keď chcete mazať, zmažte všetko, nie len posledný môj komentár, ktorým som to uviedol na pravú mieru, ak by si ešte niečo chcel, kľudne SS.
-
TommyHot
Addict
To co vcera letelo okolo Zeme nebol meteorit ale asteroid. Meteorit je suter, ktory dopadne na Zem. Meteorid zas suter, ktory si leti vesmirom. Meteor je svetelny ukaz na oblohe.
Nechcem sa hrat na mudreho, ale zamienat si asteroid s meteoritom (keby aspon s meteoridom, ktory sa od asteroidu lisi len vo velkosti), je ako tvrdit, ze dycham metan a pri tom ho prdim
Nechcem sa hrat na mudreho, ale zamienat si asteroid s meteoritom (keby aspon s meteoridom, ktory sa od asteroidu lisi len vo velkosti), je ako tvrdit, ze dycham metan a pri tom ho prdim
-
RATZINGER666
Darca
tommy: no, myslim, ze pre ludi, ktory sa tomu nevenuju, je to uplne jedno, vsetci si tu rozumieme a nema zmysel o tom ludi poucovat, kto sa tomu nevenuje, si to aj tak nezapamata... a ked to tu uz tak pekne vypisujes, asi si namiesto "meteoridu" myslel meteoroid... a meteoroid sa od asteroidu nelisi primarne tym, ze je vacsi alebo mensi, ale tym, ze asteroid obieha okolo hviezdy...
skor si mohol este doplnit vseobecny pojem bolid, ci to, co znamena taka kometa... a to prirovnanie je naozaj detinske, nehnevaj sa na mna... a veta "nechcem sa hrat na mudreho" to iste...
skor si mohol este doplnit vseobecny pojem bolid, ci to, co znamena taka kometa... a to prirovnanie je naozaj detinske, nehnevaj sa na mna... a veta "nechcem sa hrat na mudreho" to iste...
-
TommyHot
Addict
Ano mas pravdu, je to meteoroid. Ale nemas pravdu s tym hlavnym rozdielom medzi asteroidom a meteoroidom, pretoze obeznu drahu okolo hviezdy ma/moze mat aj meteoroid.
-
RATZINGER666
Darca
venujem sa tomu uz nejaky ten piatok, ale nikdy som nepocul ani necital, ze by meteoroid mal obeznu drahu okolo hviezdy... skus k tomu nieco poslat... iny dovod na rozlisovanie tam totizto nie je, velkostou sa to definuje iba orientacne...
-
TommyHot
Addict
Napriklad http://www.jpl.nasa.gov/asteroidwatch/a ... comets.cfm (Meteors and Meteorites)
These 'break ups' result in numerous small particles and fragments, called meteoroids, which orbit the sun.
-
RATZINGER666
Darca
som presvedceny, ze je to tam napisane zle alebo nepresne... mnohe ine zdroje v cestine a slovencine uvadzaju inu definiciu... par som ich nasiel aj po anglicky, zatial co zdroje s informaciou, ktoru uvadzas ty, sa mi najst nepodarilo... vykladovy slovnik hovori to iste, ci uz v slovencine alebo v anglictine...