Fajcite?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Kolko cigariet vyfacite denne?

Do 5
113
11%
Do 10
72
7%
Do 15
53
5%
Do 20
32
3%
Viac ako 20
24
2%
nefajcim
753
72%

Celkom hlasov: 1047

KaptMichal
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Fajcite?

Príspevok od používateľa KaptMichal »

etc. ako dopadli tvoji rovesnici?
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Chľastajú kedy a kde sa len dá, samozrejme fajčia a plačú že by nechceli, sedia doma na zadku pri mamke lebo na VŠ nešli, lebo svet je gombička a robotu si nájsť nevedia. Majú hnusné zuby a pomaly vidím ako sa z niektorých stávajú ľudia typu Meliško. Síce toto je téma o fajčení a toto samozrejme nie je príklad každého kamaráta čo fajči, ani zďaleka ale.. pýtal si sa :)
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

ok, len si to napisal tak ako keby cigareta bola dovodom preco skoncili ako skoncili... Preto som sa pytal :P
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Ne ne.. :D Ako mne je to osobne jedno či niekto fajčí, alebo nie, pokiaľ ma to priamo neovplyvňuje :)
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

tvrdit ze fajcenie a pitie ich dostalo tam kde su je troska odvazne nemyslis?
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Fajcenie asi ani nie, ale chlast je kur*a carodej... :-|
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Dlho som si hovoril, ze s fajcenim prestanem, no samozrejme sa mi to nepodarilo. Tak som si povedal, ze to aspon obmedzim. Ani to sa mi dlho nedarilo, ale odkedy som v novej praci (cca pol roka), tak mi to paradoxne pomohlo. Ked som nastupil, tak samozrejme ako pomerne tuhy fajciar som chodil vyhulovat kazdu hodinu, az mi to sef stopol. Neboli ziadne vyhrazky, len mi to slusne vysvetlil, ze by som to nemal a tak sa toho drzim a teraz si zapalim jednu rannu a jednu, ked sa vraciam z obednej prestavky :)

Ked ale pride piatok niekde v bare, tak samozrejme tyzdnovy deficit dobehnem raz dva a stiahnut za vecer necelu krabicku nie je problem :D :P
CHV4
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa CHV4 »

Nefajčím a ani mi to nechýba k šťastiu :)
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Fajcenie na verejnosti by som zakazal! Neprejde den bez toho aby na chodniku okolo mna presiel fajciar a dychal vsade naokolo ten svoj smrad! A najviac zaspinene ulice su od fajciarov! Vsade kam sa pozrem vsade samy spak alebo krabicka cigaret ci uz pod balkonmi alebo okolo mhd zastavky. Obycajny hnusni humusaci protivni ludia ked im poviete aby sa stym smradom niekam vzdialili od deti oni zacnu vyhukovat!
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Spravaju sa teda dost podobne ako ty na tomto fore.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Mimo toho správania na fóre, píše teraz dobre. Som podobného názoru. A teraz po zime, keď sa sneh roztopil, tak všade vidieť len psie výkaly a špaky z cigariet.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

pinco na druhej strane zahod spak do smeti, ked mesto nie je schopne zabezpecit smetiaky poriadne ani na zastavkach MHD...
SRneC
Addict
Addict

No takto takto, tabak je tu od nepamati, fajcia miliardy ludi, popolnikovych smetiakov je hovadsky malo. Logicky dosledok.
Ja osobne v oblastiach kde ma mrzi zahodit spak (historicke centrum mesta, vela ludi, pekna priroda) ho nosim v paprci po smetiak. Ked som ale vo vykladnej skrini socializmu napr. pred mojou skolu tak ide dole dole.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

No ja som bol pekny tupec a zacal som fajcit v 12rokoch (7. trieda ZS) do roka sa to prepracovalo k slusnej zavislosti a aktivite cca 10 cigariet denne, do strednej som fajcil krabicku denne tam foter zitsil ze fajcim, pojal to ako ze ma partaka na balkon takze som casom presiel na jeho tempo cca 30cigariet denne, tu sa cislo ustalilo a takto som fajcil do 11.9.2012 (ex/7mesiacov 11dni), prestal som zo dna na den, bolo to fakt tazke az neskutocne tazke, doteraz mam bordel v hube ako som si ju z nervov vzdy rozkusal, pribral som asi 5-10kg (nic moc z mojich 80kg +10 :psssst: ).
Teraz som z toho najhorsieho "vonku", na vsetkych fajciarov sa ale pozeram ako na väznov alebo chorych ludi lebo prestat fajcit sa "len tak" neda, je to fakt boj psychiky a dokonca aj fyzicky, je to nezavideniahodne a mali by sme tolerovat a respektovat i ked mala by existovat nejaka obojstranna ustretova tolerancia lebo teraz to uz smrdi aj mne (niesom fajnovka ale ked mi niekto dymi pri obede pod nosom uz mi to fakt vadi).
Dalsia vec je ze sa ani neodvazim preratat kolko penazi som za tu dobu pustil vzduchom (doslova)...
Je to svinstvo...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Kultura tabaku bola vzdy o pokoji, pokazili to az cigarety (ktore sa tiez daju fajcit pokojne ale az tak casto sa to nedeje).
Treba to vsak zobrat realne - su tu a vacsina fajciarov fajci prave tie a namiesto nezmyselnych zakazov ktore nikdy nefungovali si treba uvedomit, ze spolocnost sa neodnauci fajcit zakonmi a preto ma vyzerat ochrana nefajciarov trochu inak (fajciarne, fajcplace pri zastavkach a pod).
Za zahodenie spakov by som ruky lamal aj ja, osobne som sa snazil vzdy aspon do kanala ale tak to nie je len o fajciaroch ale o celkovom pristupe ludi k prostrediu.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Kultura tabaku uz davno nema nic spolocne s tym, co sa do dnesnych cigariet pridava.
Wonderwall
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Wonderwall »

Fajcil som cca od 15-16tich, zacalo to klasicky z frajeriny, partia atd. Najskor to bolo len velmi prilezitostne, neskor sa to prehuplo do kvalitnej zavislosti, zhruba rok som daval pravidelne krabicku denne, ked som si povedal ze prestanem tak som vydrzal dva dni a uz som si musel zapalit. Dnes to je presne mesiac a tyzden co som bez cigariet. Viem, este to nie je vela, no ja to stale beriem ako velky uspech, tolko bez cigariet som este nevydrzal, a najlepsie na tom je ze mi uz ani velmi nechybaju :) prvy tyzden bol kruty, ale potom sa to nejako ukludnilo a teraz som rad ze uz do seba netaham to svinsto. Dufam teda ze mi to vydrzi :)
marcus1
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marcus1 »

Ahojte,
Potreboval by som pomoc, fajčiari.
Pred pár mesiacmi som začal fajčiť a moje srdce priľahlo značke Marlboro.
Akurát, že na svete a na Slovensku je nemálo druhov Marlboriek a ľudovo som z toho riadny somár.
Chcel by som vedieť čím sú vlastne odlišné od tých najklasickejších červených, čí sú silnejšie/slabšie, dvojitý filter a pod...

Viem, že Marlboro Gold Original su slabšie ako normálne červené.

Marlboro Gold Beyond sú mentolky a tiež sú slabšie ako Beyondky červené...

Ale po stánkoch som videl druhy ako :

Marlboro Gold Touch

Marlboro Gold Fine Touch

Marlboro Core Flavour

Marlboro Flavor plus

Marlboro Light Original
(asi sú tiež slabšie ako klasické červené, ale potom sú inakšie ako Marlboro Gold Original ?)

Ak Vás ešte napadne ďalší druh, napíšte a popíšte :)

Ďaaaakujem velmi pekne za pomoc

S pozdravom.
SRneC
Addict
Addict

Vsade na boku krabicky mas obsah niktoinu, CO a dechtu, flavour su dvojity filter, strieborne su s mentolovou gulickou, touch a touch core su stredne nieco medzi slimkami a normalnymi a su ochutene mocovinou.
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

A este taka pikoska ze cokolvek ma na skatulke cerveny prvok jedna sa o plnsiu tabakovu chut
Napísať odpoveď