Mam byt iniciativna?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
etc.
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Mam byt iniciativna?

Príspevok od používateľa etc. »

Famine napísal:Prvy krok musia vzdy urobit muzi!
A čo má robiť keď on ani netuší že ho chce?
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Famine to je síce pekné, čo si napísal, no nabudúce si treba prečítať celú tému. Zistil by si, že slečna má záujem spoznať sympatického muža a tak sa rozhodla urobiť prvý krok netradične ona.

Som veľmi zvedavý ako vaše stretnutie dopadne. Veľa šťastia!
trinity.
Novice
Novice

Príspevok od používateľa trinity. »

dakujem! :)
potom vam napisem, ako to dopadlo.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

MAS !!! nieje nic na tom ked zena pozve muza von (nemusi to byt napadne, hned na veceru alebo co) skor nieco ako ides smerom do mesta ? mozem sa pridat, idem do obchodu atd (slovo da slovo, dohodnete sa na dalsom stretku), alebo skus nech ti cosi vysvetli zo skoly, nieco comu dobre rozumie :) (nevadi ze ty to davno vies :P das mu pocit dolezitosti a to maju radi)...to ze chlap musi dobijat zenu je pekne, no ale co ak este nevie ze ju chce ? :) heh, to potom ona musi urobit tahy, aby si ju vsimol...vecsinou to dopadne tak, ze on sa uvedomi po istom case, chvilku im to trva :) zacne sa snazit (ked druha strana straca zaujem) ale nemusi to tak byt vzdy. ja len vravim ze ho treba nakopnut (heh nie doslovne) :D ukazat mu aku kocku pred sebou ma, kt. ma zaujem :P ...ked to neskusis tak to budes lutovat ;) poznam take..cela VS ti ubehne a zistis ze si sa drzala v ustrani, lebo si sa bala...

PS: rada na zaver, zacni pomaly...aby si ho nevyplasila :) pomaly dalej zajdes (vid. vytrvalost muzov, kt. vecsinou speje do uspesneho konca) vela zdaru :smt006
Napísať odpoveď