A čo má robiť keď on ani netuší že ho chce?Famine napísal:Prvy krok musia vzdy urobit muzi!
Mam byt iniciativna?
Re: Mam byt iniciativna?
Famine to je síce pekné, čo si napísal, no nabudúce si treba prečítať celú tému. Zistil by si, že slečna má záujem spoznať sympatického muža a tak sa rozhodla urobiť prvý krok netradične ona.
Som veľmi zvedavý ako vaše stretnutie dopadne. Veľa šťastia!
Som veľmi zvedavý ako vaše stretnutie dopadne. Veľa šťastia!
dakujem!
potom vam napisem, ako to dopadlo.
potom vam napisem, ako to dopadlo.
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
MAS !!! nieje nic na tom ked zena pozve muza von (nemusi to byt napadne, hned na veceru alebo co) skor nieco ako ides smerom do mesta ? mozem sa pridat, idem do obchodu atd (slovo da slovo, dohodnete sa na dalsom stretku), alebo skus nech ti cosi vysvetli zo skoly, nieco comu dobre rozumie
(nevadi ze ty to davno vies
das mu pocit dolezitosti a to maju radi)...to ze chlap musi dobijat zenu je pekne, no ale co ak este nevie ze ju chce ?
heh, to potom ona musi urobit tahy, aby si ju vsimol...vecsinou to dopadne tak, ze on sa uvedomi po istom case, chvilku im to trva
zacne sa snazit (ked druha strana straca zaujem) ale nemusi to tak byt vzdy. ja len vravim ze ho treba nakopnut (heh nie doslovne)
ukazat mu aku kocku pred sebou ma, kt. ma zaujem
...ked to neskusis tak to budes lutovat
poznam take..cela VS ti ubehne a zistis ze si sa drzala v ustrani, lebo si sa bala...
PS: rada na zaver, zacni pomaly...aby si ho nevyplasila
pomaly dalej zajdes (vid. vytrvalost muzov, kt. vecsinou speje do uspesneho konca) vela zdaru 
PS: rada na zaver, zacni pomaly...aby si ho nevyplasila