MyAudio 1008 B

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
spiddy2
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

MyAudio 1008 B

Príspevok od používateľa spiddy2 »

Kupil som tento tablet v tescu a chcel by som vediet kto ho ma ze ake su s tym problemy. Mne to zacalo po tyzdni nejako pomaly nacitavat v total commandery internu pamat ale externu na SDKarte nacita v pohode. Dalej by to malo mat 1 GB RAM ale mne to tam pise iba 811 MB. Zacalo to nejako spomalovat system. Mate niekto skusenosti tak napiste. Dikes.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: MyAudio 1008 B

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

zvyšok ram je pre gpu. Preinštaluj systém prípadne si tam daj cyanogen mod ak je
spiddy2
Light Star
Light Star

Uz som 2x resetoval sely system aj vymazal interny ulozny pristor a potom znovu resetoval ale stale to dlho trva pokial nacita interny ulozny priestor. Externa karta ma 32 GB a nema problem ju nacitat. Zo zaciatku to bezalo OK az teraz to zacalo trajkovat. Co je ten cyagenom?
mmm273
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mmm273 »

cynogenmod - je alternativny OS, zalozeny na cistom androide...
spiddy2
Light Star
Light Star

Ale ja mam tento tablet len tyzden a stratil by som zaruku. Nieco ine sa neda s tym urobit ?

//autoeditácia príspevku (18 Feb 2013, 15:13)
Ale ja mam tento tablet len tyzden a stratil by som zaruku. Nieco ine sa neda s tym urobit ?
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Dá sa to potom vrátiť do pôvodného stavu.
spiddy2
Light Star
Light Star

Pozeral som podporovane telefony ale tento tablet tam nie je tak neviem ci sa mi to oplati ? Ci by to slapalo jak ma.!!!!

//autoeditácia príspevku (20 Feb 2013, 13:04)
Tak som to uz vyriesil. Urobil som defragmentaciu a uz to bezi zatial tak ako ma. Commander bezi v pohode a rychlo. Ak mate niekto problem s tymto tabletom tak topiste sem aby sme si vedeli pomoct.

//autoeditácia príspevku (25 Feb 2013, 10:27)
Este by som sa chcel spytat ci sa neda pozerat TV ked mam USB TV kartu DVB-T a je k tomu aj externa antena. Je na to nejaky program? Ja som uz postahoval vseliake programy ale nejde to. Tento tablet ma miny usb a mam aj redukciu. Dikes.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Len tak mimochodom ... včera som ho konečne zbadal vystavený v TESCU. No bol som nemilo prekvapený ... to spracovanie. Dúfam, že to bol len nejaký nepodarený - vyjazdený kus čo tam predvádzali. Tie plasty, .. všetko sa prehýbalo pri dotyku, mal som pocit, že sa čo chvíľa rozpadne . Spracovanie naozaj 1,5/10 ... aj keď viem, tá cena je zas nízka. :?
spiddy2
Light Star
Light Star

Ja viem ze sa to nedá porovnať s tabletmi za 300-400€ ale ja ho mám mesiac a som s ním spokojný. Možno čo by som vylepšil sú repraky a displej slabšie reaguje ale čo by som za 109.99 € chcel. Je pre nenáročných.

//autoeditácia príspevku (03 Mar 2013, 15:15)
Ja viem ze sa to nedá porovnať s tabletmi za 300-400€ ale ja ho mám mesiac a som s ním spokojný. Možno čo by som vylepšil sú repraky a displej slabšie reaguje ale čo by som za 109.99 € chcel. Je pre nenáročných.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Je mi to jasné, ... mám tablet ktorý ma vyšiel na 150€. IPS/Hliníkove telo/2 jadro/2roky záruka - takže nájsť sa dá.
Taktiež som mal teraz v rukách tablet z DXka za 89 dolárov. Plast, ale pevný - naozaj kvalitné spracovanie. Taktiež displej bol krajší.
Viem že je to TESCO, ale čakal som aspoň kvalitu prevedenia lacných čínskych tabletov :nono:

//autoeditácia príspevku (03 Mar 2013, 23:12)
Pôvodne som ho chcel kúpiť ... našťastie bol vtedy všade "vypredaný" keď bol v tej "akcii"
Napísať odpoveď