Dopravna kamera KE
-
Wonderwall
Medium Expert
Dopravna kamera KE
Zdravim. Dnes rano som v Kosiciach odbocoval na krizovatke pri Steel Arene z Kuzmanyho na Sturovu, smerom na Aupark, no stala sa mi nemila vec. Bol som asi 5 v poradi a vodicovi predomnou zdochol motor, a kedze som sa dost ponahlal tak som si to prefrcal na cervenu(svietila asi pol sekundy). Na semafore bola nalepka ze je to sledovane dopravnymi kamerami. Chcem sa opytat, do kolkych dni zvyknu posielat papier a aka mi hrozi pokuta, a este ci tie kamery sleduju velmi bedlivo alebo sa stane ze im nejaky ten priestupok unikne(co by som bol celkom rad
). Vdaka 
Re: Dopravna kamera KE
Pokuty zatiaľ poštou nechodia za rýchlosť...
http://www.hojko.com/merali-rychlost-a- ... 02467.html
http://www.hojko.com/meranie-rychlosti- ... 4-100.html
..tak pochybujem, že ich budú posielať za toto. Inak je to dosť frekventovaná križovatka a dosť často tam vídať niekoho prefrčať na červenú... to by už mala polovica Košíc pokutu v schránke.
http://www.hojko.com/merali-rychlost-a- ... 02467.html
http://www.hojko.com/meranie-rychlosti- ... 4-100.html
..tak pochybujem, že ich budú posielať za toto. Inak je to dosť frekventovaná križovatka a dosť často tam vídať niekoho prefrčať na červenú... to by už mala polovica Košíc pokutu v schránke.
-
Wonderwall
Medium Expert
vdaka, spadol mi trochu kamen zo srdca
som este len cerstvy vodic takze neviem presne co a ako s pokutami, a nemam teraz velmi peniaze na rozhadzovanie
vdaka este raz 
za jazdu na cervenu neposielaju pokuty, ale beru vodicaky 
A ako cerstveho vodica by ta poslali na opakovanie skusok.
-
D4vid
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Tých križovatiek ktoré su v KE monitorované je viac. Ale nemysli si že niekto sedí a celý čas to tam sleduje. Je to skôr na určenie vynníka v prípade nehody. Aspoň podľa mňa. Takto na červenú sa mi podarilo prejsť neraz. Nie pri steelke ale pri galerke kde je smerom na KVP tak krátko zelená.
Inak pokuty zrejme neposielaju. Ale stalo sa nám že na diaľnici pred LM bola prázdna diaľnica. Šlo sa tak trochu rýchlejšie. Nikde nikoho. Zrazu o takých 10km taká typická kolóna za pomaly idúcou hliadkou na diaľnici
Aj keď šli ledva 100 dosť ľudí šlo za nimi. Postupne ľudia začali predbiehať a tak aj my. Akonáhle sme sa dostali pred nich, majáky a odstavili nás. Nechápali sme. Ukázali nám fotku z nejakej kamery s rýchlosťou. A pokuta musela byť zaplatená presne podľa nového platného cenníka, nedalo sa s tým pohnúť. Takže velice mastná pokuta. Predpokladám že poštou by asi neprišlo nič, ale toto sme tiež nečakali.
Inak pokuty zrejme neposielaju. Ale stalo sa nám že na diaľnici pred LM bola prázdna diaľnica. Šlo sa tak trochu rýchlejšie. Nikde nikoho. Zrazu o takých 10km taká typická kolóna za pomaly idúcou hliadkou na diaľnici
@D4vid
isli ledva 100, predbiehali ste ich predpokladam s kludom takych 115
za co teda davali pokuty?
isli ledva 100, predbiehali ste ich predpokladam s kludom takych 115
za co teda davali pokuty?
-
D4vid
Medium Star
Zastavili nás lebo mali hlásené z nejakého strediska že sme prekročili rýchlosť. V podstate len čakali na nás kým ich dobehneme.
Tak ostávalo len zaplatiť. Mali fotku, nameranú rýchlosť, čas dátum. Fotky vyzerala ako z nejakého stacionárneho radaru nad cestou
Tak ostávalo len zaplatiť. Mali fotku, nameranú rýchlosť, čas dátum. Fotky vyzerala ako z nejakého stacionárneho radaru nad cestou
-
Wonderwall
Medium Expert
D4vid: tak snad nepride ziadna pokuta
vdaka 
-
Hotwire
Addict
tak toto mi je veru novinka, dialnicu napriec SR brazdim velmi casto a este sa mi nestalo zeby ma nameral nejaky radar nad cestou, som myslel ze u nas to ani nepouzivajuD4vid napísal:Zastavili nás lebo mali hlásené z nejakého strediska že sme prekročili rýchlosť. V podstate len čakali na nás kým ich dobehneme.
-
hojko
Site Admin
Zrejme foto z mostu nad dialnicou na ktorych sa postavi policajna karavela a ciha smerom na dialnicu. Par krat som to videl na trase ZA-BA.
-
Hotwire
Addict
aj to co spominas ty som este nezazil, aj ked pravda mozne to je. ale inak polisi z 99% cihaju vacsinou na zjazdoch alebo na konci dialnice, a potom este na miestach so znizenou rychlostou
Tak minule SC-BA jeden na moste a o kus dalej zuzena dialnica na 2 pruhy a zastavovali. Aj ked potom sa tam asi spravila kolona, cize nwm ci nieco namerali.
-
D4vid
Medium Star
Aj nás to prekvapilo, podľa cenníka to stálo 130€ 
Dobry den, chcel by som sa opytat, ci Vam nakoniec dosla pokuta za tu cervenu alebo nie, dakujemWonderwall napísal:Zdravim. Dnes rano som v Kosiciach odbocoval na krizovatke pri Steel Arene z Kuzmanyho na Sturovu, smerom na Aupark, no stala sa mi nemila vec. Bol som asi 5 v poradi a vodicovi predomnou zdochol motor, a kedze som sa dost ponahlal tak som si to prefrcal na cervenu(svietila asi pol sekundy). Na semafore bola nalepka ze je to sledovane dopravnymi kamerami. Chcem sa opytat, do kolkych dni zvyknu posielat papier a aka mi hrozi pokuta, a este ci tie kamery sleduju velmi bedlivo alebo sa stane ze im nejaky ten priestupok unikne(co by som bol celkom rad). Vdaka
Neprisla, lebo policajti zatial na to nemaju system, ktory tie udaje spracoval a rucne to robit nikto nebude.
Hojko: Tie karavelly viem, ze cihaju na myto, mas nejaku skusenost alebo poznas niekoho so skusenostou, ze by aj merali?
Hojko: Tie karavelly viem, ze cihaju na myto, mas nejaku skusenost alebo poznas niekoho so skusenostou, ze by aj merali?
keby ste videli aku kvalitu snimania maju tie kamery, aspon v PO , niekedy neni rozoznat ake auto ide nie to este SPZ,kamery sluzia skor na sledovanie krizovatky ci sa nieco nestalo alebo ak sa to stalo kto to sposobil
Keď rekonštruovali most za Dechtarmi pri LM tak bola premavka presmerovana do jedneho pruhu. Rychlost bola odstupnovana 100 - 80 -60 - 40. Kazdy prekracoval. Ked tam stavala mytna policia, tak vodici chodili predpisovo. Raz som ale isiel do roboty a dostal som sa do kolony, ktora stala (na dialnici ! ), ktori to poznate, tak je tam taka ostrejsia zakruta a okolo cesty stromy. Ked sme sa pohli, prechadzali sme okolo mytnej, ktora si bokom zobrala nejakeho kezmarcana na Octavii. Evidentne sa vracal z nejakej dovolenky, lebo ich bolo plne auto a box na streche. Co urobil, tak to neviem.Frikso napísal:Neprisla, lebo policajti zatial na to nemaju system, ktory tie udaje spracoval a rucne to robit nikto nebude.
..nemal diaľničnú známku? 
Pri vjazde do Žiliny smerom od Trenčína stáva pod diaľnicou tento "mýtny" Caravelle. Taktiež aj kúsok Ďalej zvykne stávať. Vždy okolo neho prefrčím a zatiaľ nič neprišlo. Tak nemyslím že by mali radary. A pri tie kamery majú vždy natočené smerom na ŠPZky