tam sleduj a za chvilku budes vediet
DOTA 2
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: DOTA 2
mam 23 giftov na Dotu a to som ju ani nekupoval ale tiez dostal ako gift, takze ak niekto chce, SS
-
Sphinx
Addict
niekto s nepotrebnym treasure of forbidden lotus ?..
ja ich mám 2
-
frankocean11
Medium Star
Dnes som dokončil moje prvé video z doty, čo na neho poviete ? 
-
Croven
Star
redbull, nehnevaj sa,ale na tych killoch neni nic zaujimave,uplne bezne a jednoduche killy
-
*****HERO*****
Guru wannabe
mozno keby to cele nebolo z jednej hry proti tym istym lamam, bolo by to lepsie
Okrem toho ze tie zabery su absolutne nezaujimave si ten strih aj hudbu vykradol z videi ineho autora, len si neviem spomenut kto to je.
//Uz viem, w200me (robi pre dotacinemu).
//Uz viem, w200me (robi pre dotacinemu).
Tak ty si velky pan, a ten trolling na konec i have enough dota for today...ale sak treba si niekde boostit ego, ked to inde nejdeslovak125 napísal:Teraz sa mi podarila jedna pekna hra
Som si nehonil ego, len sa ma tam hrac predtym pytal,ze ci nedame partu...Philop25 napísal:
Tak ty si velky pan, a ten trolling na konec i have enough dota for today...ale sak treba si niekde boostit ego, ked to inde nejde
zeus najlepsi stealer hehe
co ta low priority,ani mna by nebavilo hrat dalsiu hru v LP
Tak takýmito rape hrami by som sa nechválil. Oveľa viac ma teší keď otočíme hru v nejakej 35 minúte.
Tak to si potom ziadnu taku hru nezazil.
Chytil si proti sebe feederov, uzasne...slovak125 napísal:Teraz sa mi podarila jedna pekna hra
Tiež ma také hry nevedia nadchnúť. Čo je na tom zábavné, rad radom killovať enemákov, ktorí nemajú schopnosti nejako normálne vzdorovať. To si rovno môžem zapnúť proti botom. Najlepšie a najzábavnejšie hry sú vyrované, také, kde sa až do posledného teamfightu nevie, kto zvíťazí.
To noobovi nikto nevysvetli, nechajte ho nech si to uziva.
Markoff, so zeusom staci iba stat v base a cakat, kym ma niekto z enemy malo HP a potom pouzit tie blesky, to je teda neskutocny "skill".
-
frankocean11
Medium Star
V baske nieBilly napísal:Markoff, so zeusom staci iba stat v base a cakat, kym ma niekto z enemy malo HP a potom pouzit tie blesky, to je teda neskutocny "skill".
no ja ked hram za zeusa tak aj inde s nim chodim, ale on ma strasne malo hp a armoru cize sa da lahko zabit, a okrem toho 29 killov + assisty by len tym ze stal v base neziskalBilly napísal:Markoff, so zeusom staci iba stat v base a cakat, kym ma niekto z enemy malo HP a potom pouzit tie blesky, to je teda neskutocny "skill".