How I met your mother [spoilers]
Re: How I met your mother [spoilers]
V pondelok nebude posledná epizóda, normálne to pokračuje ďalej
-
Thrash/Death
Star
Čo tu preboha riešite? Séria bude mať 24 častí normálne, veď aj na wikipédii sú tie záznamy upravované len priebežne! Časom tam doplnia aj ostatné epizódy! 
Hlavne na wiki je hned hore napisane "The season finale will be May 13, 2013"
Vzhladom na to, ze datum svadby je 25. maja, tak si mozeme byt isti, ze sa to bude zas poriadne natahovat
Vzhladom na to, ze datum svadby je 25. maja, tak si mozeme byt isti, ze sa to bude zas poriadne natahovat
Diky moc. No ked pozeram, ze potvrdili aj deviatu seriu ... je mi smutno, ze nieco nevedia ukoncit normalne, ale musia furt a furt natahovat. Aj ked si tie diely pozriem, vobec uz to nieje dobre a uvital by som koniec.
-
Ryan Giggs
VIP
To sa stazuj u fanusikov serialu, ti si vydupali dalsiu seriu.
az na tu muzikalovu minivsuvku dnes celkom dobre
Spoiler
Hej , hlavne Barney dával dobre , aj keď som sa obával že zasa budú riešiť neviem koľko častí jeho paniku zo vzťahu čo tu už neraz bolo...A pri tedovej posteli "No, I didn't
"
Navyše táto časť vyvrátila špekuláciu že Barneyho nevlastná sestra bude tedová žena
Bloncka pekna fest
a aj ked cely diel dohromady sa mi nezdal nic moc, ale to uz neriesim dva momenty musim vypichnut ktore ma fakt pobavili ...
1. Ako Marshall padol na sedacku
2. Tedov vyraz a poskocenie na konci ked tam zmurkla ta Carly
to ma dostalo fakt
1. Ako Marshall padol na sedacku
2. Tedov vyraz a poskocenie na konci ked tam zmurkla ta Carly
Dnes dosť mizerná časť čo sa týka humoru akurát
Spoiler
Robin s tými čiernymi vlasmi

Dnes nic moc, zas sme sa nikam neposunuli... Boooring
Spoiler
Po minulých vydarených dieloch som len čakal, kedy už zákonite príde nejaký takýto nudný. Celú epizódu venovať nepodstatnej časti Robininej minulosti, trošku sklamanie, snáď sa to od ďalších dielov zas niekam posunie, aj keď nejaký rýchly spád to mať asi nebude, keďže ešte bude 9. séria.
Tak ale dneska to bolo super
Znovu musim zopakovat ze na to ako sme vsetci nadavali posledne serie, tak tuto sa teda dost zlepsili. Pri poslednej epizode som sa teda dost zabavil
Spoiler
SENATOR Mike Tyson 
Tyson to úplne zabil, parádny diel
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
uz to ale nie je ono..prve 3 serie boli aj tak najlepsie, odvtedy to ide z kopca. zasmejem sa malokedy a dej epizod je strasne predvidatelny a opakujuci sa
Musím povedať že dnešná časť ma bavila , hlavne za
Spoiler
Barneyho a zhuleného Teda 
tak dnes sa mi to zdalo mozno aj najlepsie za celu seriu 
asi som teda pozeral nejaky iny diel ako vy 
V pohode časť ale najlepšia rozhodne nie (čast kde si vyberali komu zveria Marvina v prípade ich úmrtia, na to nemá snáď nič
)
Ani mne to neprislo nejako extra skvele...Uz aj Barney neni ten, co byval...v podsate uz takyto styl, kedy rozpravali jeden pribeh 3-4 krat uz tu par krat bol a nemyslim si, ze to malo uspech...mne to prislo uz nudne po treti krat i napriek tomu, ze tam boli v tom tretom mozno "najvtipnejsie" scenky...