eshop zmena ceny v objednávke
-
Daniel9911
Professional
eshop zmena ceny v objednávke
Ahojte, chcel by som sa spýtať, ak objednám tovar a už som potvrdil objednavku može po tom eshop zmeniť cenu v objednávke ? Lebo som si pred dvoma dnami objednával napalovačku externu a vtedy stála 32 ečok a čo som pozeral včera tak už stala 43 euro možmu vyfakturovať tu novu sumu ? alebo mi ostane ta stara z toho dna ?
Re: eshop zmena ceny v objednávke
vystavenej objednavke uz zmenit cenu nemozu
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
ak si si to objednaval na dobierku a budu chciet od teba 43 tak to ani neprevezmi
..vratit to do 14 dni mozes tak ci tak ale naco si robit starosti navyse
PhYs0c.. vrátiť to môžeš do 7 dní... 
Daniel9911.. ak Ti tú objednávku aj potvrdili, tak by mala ostať tá cena... avšak aj tak si pre istotu pozri obchodné podmienky, možno tam budú mať nejaké časti ohľadom ceny. Prinajhoršom, ako písali vyššie, neprevezmi tovar.

Daniel9911.. ak Ti tú objednávku aj potvrdili, tak by mala ostať tá cena... avšak aj tak si pre istotu pozri obchodné podmienky, možno tam budú mať nejaké časti ohľadom ceny. Prinajhoršom, ako písali vyššie, neprevezmi tovar.
-
PhYs0c
King
môže byť, pletie sa mi to s ČR
dík za opravu
-
Daniel9911
Professional
ahha takže može ale aj nemusia, tak v horšom prípade to nepreberem od kuriera kedže to mam na dobierku. ako nemam ešte skusenosti s eshopom Hej.sk to bude moj prvý nákup z toho eshopu.
-
hojko
Site Admin
Skus si pozriet svoje objednavky, tam by si mal mat uvedenu predsa sumu tej objednavky.
Mozno by trebalo pozriet aj Obchodne podmienky obchodu, mozno sa tam spomina nieco o uprave ceny. Predpokladam vsak, ze ak by sa menila cena, musia ta na to upozornit, ci uz telefonicky alebo mailom a ty by si mal suhlasit s cenou. Aspon ja som to zazil v jednom pripade, tovar nebol skladom, bolo dodanie o tyzden a po asi troch dnoch mi volali, ze je tam cena asi o euro ci dve vyssia, ze ci to chcem aj tak za takuto cenu.
Mozno by trebalo pozriet aj Obchodne podmienky obchodu, mozno sa tam spomina nieco o uprave ceny. Predpokladam vsak, ze ak by sa menila cena, musia ta na to upozornit, ci uz telefonicky alebo mailom a ty by si mal suhlasit s cenou. Aspon ja som to zazil v jednom pripade, tovar nebol skladom, bolo dodanie o tyzden a po asi troch dnoch mi volali, ze je tam cena asi o euro ci dve vyssia, ze ci to chcem aj tak za takuto cenu.
-
Daniel9911
Professional
v objednávke je ta cena tých 30 euro + doprava , možno mali na tu napalovačku akciu tak preto stala tolko tak uvidím ked mi to príde teraz pišu , že sa to preposiela maju to dost komplikované ako v iných eshopoch.
-
PhYs0c
King
a faktúru ti neposlali mailom? zvykne sa vystaviť obratom po objednávke..čo je na tej faktúre to platí
podla mojich skúsenosti keď som pracoval pre e-shop cenu ti nemôžu zvýšiť ale maximálne ak by sa zvysila mozes ty este pozadovat dorovnanie aktualnej ceny. Ale sami od seba to zmenit nemozu.
Ja mam taku skusenost ze som objednaval televizor za 450e a za jeden den uz stal 490e. Cena mi zostala povodna tj 450e.
musis si pozriet obchodne podmienky.
.
ale napriklad take TESCO (potraviny domov) - ak si objednas potraviny cez internet, plati cena ku dnu dodania. moze tak vzniknut rozdiel, ked si objednas v posledny den akcie a tovar ti pride az po akcii.
.
ale napriklad take TESCO (potraviny domov) - ak si objednas potraviny cez internet, plati cena ku dnu dodania. moze tak vzniknut rozdiel, ked si objednas v posledny den akcie a tovar ti pride az po akcii.
-
Daniel9911
Professional
Ako faktura mi ešte neprišla akurat mi poslali len položky objednavky a sledovanie objednávky nič viac dneska mi už pisali že dodanie bude do 1-2 pracovných dni. Ako dost zaujímavé to je čo som objednával z eshopov tak mi všetko prislo do 2 dní od odoslania aj ked tovar nemali skladom a tu už čakam skoro týžden uvidím či mi to dodaju do zajtra.
-
PhYs0c
King
môžeš mi dať do SZ názov eshopu? zistím ti či nefunguje na systéme preposielania objednávok a rovno ti pozriem konkrétnu časť s obchodnými podmienkami 
-
TommyHot
Addict
Takto, cenu ti mozu zdvihnut aj po tvojej objednavke, kazdopadne kupna zmluva nadobuda platnost potvrdenim objednavky z tvojej strany, teda zaplatenim za tovar. Ak platis dopredu a nasledne ti dvihnu cenu, tak maju smolu, tovar ti musia vydat za povodnu cenu, pripadne sa s tebou dohodnu na odstupeni zmluvy. Ak platis az dodatocne pri doruceni tovaru, tak tovar nemusis prevziat.