to absolútne nie je o duchoch. Je to čisto Rickova porucha, a to ako sa "vyrovnáva" so smrťou Lory. Haraší mu v hlave. Každopádne, v seriály mi to prekáže, psychologické výlevy by mali byť inde, toto by mala byť zombie akčná vyvražďovačka plná krutých zvratov, a podobne.
Veď on prišiel na vlastnom aute nie? A myslím, že práve ON bol toho názoru, že v tej väznici musia ostať, že je tam bezpečne.
Rozumné vysvetlenie by bolo veľmi jednoduché, kameň na pedál, a auto bolo "autopilot", pustené niekým od Guvernéra, no zdalo sa mi, že aj guvernér bol celkom prekvapený, nie?
Prekvapeny urcite nebol, sa aj tak pousmial, urcite vedel o co ide. Podla mna to bol milton, ked ho andrea stopla, tak sa pozeral na hodinky aby si zosynchronizoval cas. Meranie tepu- nieje to divne?Ved aj ta dodvka prisla omnoho neskor ako Guv.
ale veď stoho auta vystúpil nejaký štíhly človek (podľa mňa tiež milton, alebo niekto uplne random, nepodstatny .. ), celý obrnený v tom čiernom a začal s devinkou strielať po tej černoške ktorá sa skrývala za tým autom nie?
Je dosť možné, že to bol Milton, lebo ako tak nad tým premýšľam, tak som si spomenul na to, ako sa rozprával s ním rozprával Guvernér. Spýtal sa ho niečo v tom zmysle, že či by nemohol byť aj ako jeho vojak, Milton súhlasil.
No mne sa aj tak zda, ze ta postava bola zenska, aj tie pohyby mi prisli zenske. Urcite to ale nebola Andrea, ta ani nevie kde vaznica je a nema dovod utocit na staru bandu. Milton ma myslim o nieco vacsiu postavu nez sme videli, a svojim spravanim mi nepride ako clovek, ktory by takto konal. Okrem toho ho guverner poziadal aby daval pozor na Andreu.
//ZappBranigan: utekal(a) smerom k brane, viac neukazali