Mam taky problem, ze baterku mam nabitu na 100% vecer vypnem NTB a na druhy den ked ho zapnem uz je baterka na 99% a pise tam ze je zapojene a nenabíja sa.
Stretli ste sa uz s takýmto prípadom??
Za odpovede vopred dakujem.
Problem s baterkou v notebooku
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem s baterkou v notebooku
čo považuješ za problem ..to že to nenabija? alebo to že ti zmizlo 1% ?? ja som si zapol PC teraz a mam 97% a nenabija sa ...je to bežne ...nabijať baterku začne ak je vybita na cca 85% a čo spôsobuje to že za noc sa baterka vybije o nejake to % neviem ...
to viem ze nabijat zacne az od 85% len to mi je cuden ze za noc zmizne 1% a potom mam 99% a znova ked vecer vypnem ntb a na druhy den ked ho zapnem tak uz mam 98%...
No a vravis ze mas 97% a teraz ho nechas vybit pod 85% aby sa ti dobyl na 100% alebo ako?
Notebook som si nedavno kupil a chcem vediet ze ako najlepsie sa starat o baterku aby my dlho vydrzala.
Diky
No a vravis ze mas 97% a teraz ho nechas vybit pod 85% aby sa ti dobyl na 100% alebo ako?
Notebook som si nedavno kupil a chcem vediet ze ako najlepsie sa starat o baterku aby my dlho vydrzala.
Diky
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no to kde to mizne fakt neviem ani ja ...a životnosť sa niči prave častym dobijanim ...ja ked moc s notebookom nelietam po izbe tak si sem tam baterku vytiahnem ...ale niekto vravi že to ma vplyv niekto zas že to už nema vyznam vytahovať...ťažko povedať.. hlavne ak mam možnosť mať notebook napojeny tak ho mam vždy pod prudom a čo najmenej na baterke..