Bezpecnostna kamera

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
chrobak
Star
Star

Bezpecnostna kamera

Príspevok od používateľa chrobak »

Zdravim...nevedel by mi niekto poradit vonkajsiu bezpecnostnu kameru s nejaky vstupom ktory je bezne dostupny v TV ? Nepotrebujem nahravat iba sledovat
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Bezpecnostna kamera

Príspevok od používateľa hojko »

Mas tam normalne cinch vystup, takze ti staci spravit predlzovaci kabel, resp. kupit kabel aj pre napajanie, aby si jednym kablom doviedol 12V napajanie a kabel pre video signal. Myslim, ze vsetky TV maju cinch konektor.

Napr. nieco taketo:
http://www.alarmsystemy.sk/obchod/index ... ts_id=1355
chrobak
Star
Star

vdaka za odpoved...jedna vec mi stale vrta v hlave...nasiel som fajn obrazok pre ilustraciu

//obrazky vkladaj do priloh

ten cerveny je na pripojenie 12v to viem...ale ten druhy potrebuje redukciu aby som to napojil do TV alebo do dvd rekordera kedze ten pouzivam ako hlavny prijimac takze by bolo lepsie keby to slo tam. Ale inak v podstate mi to je jedno....Ak to pomoze tak tieto konektory su na rekordery

//obrazky vkladaj do priloh

a tieto na televizory

http://i3.alz.cz/ImgW.ashx?fd=FotoAdd&cd=WE019f-05

a moja otazka je aku redukciu potrebujem ? Nejaky odkaz...dakujem
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Obycajna redukcia cinch-BNC, nic viac a nic menej. V pripade telky ak nema cinch, tak napriklad scart-cinch redukcia.
chrobak
Star
Star

Vdaka uz som to vsetko (snad) pochopil...
Objednal z z ebay taku lacnejsiu kamerku aby som si to vsetko mohol vyskusat ako to bude fungovat....

ale este jedna vec ma zaujima...pri kamere pise ze napajanie 12V 500mA (pri niektorych 1000mA)
Moze pri kamere ktora potrebuje 500mA pouzit adapter 1000mA ??? A ta ista otazka len opacne 100 pouzit na 500 ???

Vdaka
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Dolezite su volty, teda aby si mal 12V. Ak ma 500mA, mozes pouzit aj 1000mA adapter, kludne aj 2500mA, kamera si aj tak vezme len kolko bude potrebovat. Povacsine sa pouziva DC konektor, bud 2,1x5,5 alebo 2,5x5,5, zalezi od kamery. Takyto adapter nie je problem kupit, napriklad v elektro obchodoch, v obchodoch s ozvucenim alebo aj v obchodoch s pocitacmi, pretoze adpater s takymito parametrami sa pouziva aj na volanty k pocitaci, zariadenia Mikrotik, rozne dalsie routre a pod. A mozes pouzit 500mA adapter aj na take zariadenie, ktore vyzaduje 100mA, dolezite je, aby sedeli volty, napr. 5V v oboch pripadoch.
chrobak
Star
Star

Dakujem velmi si mi pomohol
Napísať odpoveď