Watch Dogs
Re: Watch Dogs
Nové zábery z hrania.Celkom sa teším.
Celkom? Ja sa mrte tesim, hlavne ak to na kompe bude este krajsie ako na tom traileri. Celkovo prvky vyzeraju uzasne, dufam, ze tam bude volitelnost pristupu k misii (viac sposobov ako ju spravit, v tomto je ubisoft velmi dobry).
Až tak z toho nie som unesený ako ty ale fakt sa teším 
Vyzera to super, aj ked ten prvy gameplay sa mi zdal krajsi, mozno, ze bola noc, ten blur mi tu vadil, ale super.
Trochu mi to pripomina serial person of interest. Vsetkych sleduje, vsade ma pristup a zabranil zabitiu tej zeny, co bola v ohrozeni. Len dufat, ze to nebolo len naskriptovane koli videu.
Inac dost blbe je, ze to skoro vsetci porovnavaju s GTA V, aj ked neviem preco, vsak to s tym nema nic spolocne, skor na AC sa to podoba.
Trochu mi to pripomina serial person of interest. Vsetkych sleduje, vsade ma pristup a zabranil zabitiu tej zeny, co bola v ohrozeni. Len dufat, ze to nebolo len naskriptovane koli videu.
Inac dost blbe je, ze to skoro vsetci porovnavaju s GTA V, aj ked neviem preco, vsak to s tym nema nic spolocne, skor na AC sa to podoba.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Vyzerá to úžasne. Toto kupujem hneď ako sa bude dať, a dúfam že hneď aj s PS4kou
. Podla mňa to nascriptované bolo, a myslím si že niesom ďaleko od pravdy... ale ak nie tak tri klobúky dolu 
To porovnávanie to máš to isté ako každý porovnáva call of duty s battlefieldom, čo je taktiež nezmysel ako porovnávať toto s GTA.
To porovnávanie to máš to isté ako každý porovnáva call of duty s battlefieldom, čo je taktiež nezmysel ako porovnávať toto s GTA.
zase velky hype, len aby ste neboli vsetci sklamaní 
Ubisoftu moc neverim ze dokazu spravy GTA klon. Ano, graficky to vyzera perfektne ale to bude platit na vsetky next gen hry. Hlavne budu musiet vyriesit aby po case nenastal stereotyp. Zatial tie srandicky s hackovanim ma velmi neoslovili. Uvidime dalsie ukazky z hrania.
-
senator8008
Light Star
Tak neviem ale mne GTA pripadá ako prototyp stereotypnej hry. Ani jeden diel som nedohral. Naproti tomu Assassins Creed bola jediná hra, ktorú som dohral na 100%.
Mne to nepripadá ako GTA.
-
lekoklatik
VIP
Uplne suhlasim s senator8008.
Akurat brat pozical GTA4 na PS3 a zaspavam pri tom.
Predosle GTAcka ma tiez moc nerajcovali.
Toto zatial vyzera fajn a ak sa budu dat robit take veci aspon z polovice ako na tych 2ch videach ktore som videl, bude mi to stacit na dostatocnu zabavu aspon na 10hodin (co je pre mna uplne normalny hraci cas dejovej linie), 15+ s vedlajsimi misiami (Far Cry 3 som hral 29+ hodin a mam to skoro na 100% hotove a nuda nenastala).
Akurat brat pozical GTA4 na PS3 a zaspavam pri tom.
Predosle GTAcka ma tiez moc nerajcovali.
Toto zatial vyzera fajn a ak sa budu dat robit take veci aspon z polovice ako na tych 2ch videach ktore som videl, bude mi to stacit na dostatocnu zabavu aspon na 10hodin (co je pre mna uplne normalny hraci cas dejovej linie), 15+ s vedlajsimi misiami (Far Cry 3 som hral 29+ hodin a mam to skoro na 100% hotove a nuda nenastala).
Ja som zase AC nedohral to bolo riadne stereotypnesenator8008 napísal:Tak neviem ale mne GTA pripadá ako prototyp stereotypnej hry. Ani jeden diel som nedohral. Naproti tomu Assassins Creed bola jediná hra, ktorú som dohral na 100%.
Stereotypné AC? možno jednotka...
Po dohrati kampane aj mne pride AC stereotypne, hlavne ked musis killovat par oficirov a vyliezt na par veziciek aby si mal 100%.. to ani nehovorim o zbierani tych pierok 
-
lekoklatik
VIP
Tak ak mi bude moct hocikto skocit do hry a robit bordel tak fuck off watch dogs -_-
http://games.tiscali.cz/preview/ubisoft ... dogs-62141
http://games.tiscali.cz/preview/ubisoft ... dogs-62141
Tak jednoducho prejdes do offline modu. Nikto ta nenuti hrat to online. A Sony uz potvrdilo ze PS4 nebude vyzadovat neustale online pripojenie.
Suhlasim, urcite tam len tak nedaju nejaku game breaking online featuru.
No nwm to na tiscali, vsak uz v prvom gameplay co ukazali sa nakonci prepol pohlad na ineho hraca. Nebude to skor, ze vieme ovladat viac postav? Vsak naco by sa kamera menila, keby to niekto iny ovladal.
V ktorom videu sa menila kamera ? Nic take som nevidel. Ak dobre viem, zatial boli vypustene len 2 videa.
ano su len tie 2. V prvom sa nakonci presunula kamera z auta na postavu na streche ak sa dobre pamatam, a v najnovsom nakonci nieco s kamerou ci co.
//rochedo: nebola este dlhsia verzia s dlhsim koncom?
//rochedo: nebola este dlhsia verzia s dlhsim koncom?
To bol len taky efekt, prepinanie hracov nebolo vobec potvrdene a ani sa to z videa neda vycitat
//ee toto je najdlhsie co som videl.
//ee toto je najdlhsie co som videl.