STEAM - diskusia / problemy / otazky

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky

Príspevok od používateľa Sphinx »

Nie, skus verifikovat subory v steame,pozri nastavenia hry
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

neviete ci nahodou (ale iba nahodou), ze ked si chcem predobjednat hru cez steam, tak treba zaplatit hned alebo da sa cvaknut aj potom, ked hra vyjde?

ak nie, tak nie, no :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Kazdu predobjednavku treba zaplatit hned. Na steame je rozdiel v tom, ze ked hra vyjde pre predobjednavatelov skor, tak ju mozes pred oficialnym datumom vydania vratit.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

aj po datume vydania , ked hru odskusas a nebude to co slubovali, tako ako to bolo pri dukeovi tusim tam sa riesilo refundovanie vo velkom (nie som si isty tou hrou- ale dialo sa to)
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

jaaj.. sakris. som si chcel predobjednat tomb raider .. vychadza 5teho marca ci kedy a ja vyplata akurat 8meho .. :-/ tak nic, no :)
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Na nuuvem za 23€ ... Ja mam uz kupene.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Sphinx napísal:aj po datume vydania , ked hru odskusas a nebude to co slubovali, tako ako to bolo pri dukeovi tusim tam sa riesilo refundovanie vo velkom (nie som si isty tou hrou- ale dialo sa to)
To co pisal GothaR plati celkovo pre vsetky hry na Steame v statuse preorder. To co pises ty mal mozno zavedene len Gearbox. Inac nic take na Steame pre vydane hry neexistuje. Jedine ta individualita medzi vydavatelom a kupujucim.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ahojte, potreboval by som radu od skusenejsich. Prvykrat stahujem cez Steam plnu hru co som si zakupil cez paypal. Dal som kod a zo zaciatku to stahovalo rychlo, ale pri 60perc. to spomalilo na minimum a teraz iba stoji a nic netaha. Moja otazka znie, pokial by to cele padlo, mozem znovu sa pokusit stihanut s tym istym kodom co som obdrzal? nie ze som vyhodil 20usd do luftu..
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

V nastaveniach steamu skus zmenit lokalitu serveru pre stahovanie. Alebo staci aj vypnut a opat zapnut stahovanie. Hry sa ti viazu na steam ucet. Ked si hru raz aktivoval, kod uz viackrat netreba zadavat.
Dedomil
King
King

Ten kod uz (nepotrebujes) teda zadavat ho do Steamu uz nebudes nikdy. Hru mas aktivovanu a najdes ju v sekcii Knihovna alebo Libary (podla toho aky mas jazyk). Ak sa to spomalilo skus v nastaveniach zmenit na lokalitu Czech Republic a restartni Steam. Bezne tam skace Germany. Ak ani to nepomaha tak zrejme su servere vytazene. Proste musis pockat alebo to nechaj len tak pustene ono sa to dostahuje. Hru mozes stiahnut XYZ krat. Tam nie su limity. Niektore hry sice maju limity aktivacii do tyzdna/mesiaca, ale to je uz ina tema. Neboj nevyhodil si 20$ do luftu ak ta hra nie je blbost :-D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

dakujem za odpovede, skace to horedolu ale stale velmi pomali, ale nebudem to zatial restartovat, zase az tak to neponahla :) je to Defense Grid Full Package: Containment
http://www.hiddenpath.com/games/defense ... ntainment/
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

To nerob ;-)
Axe136
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Axe136 »

Ahoj
Chcel by som sa spýtať že z jedného účtu chcem dať hru na druhý dá sa to ?
A tá hra bola už nainštalovaná
Ďakujem za odpoveď :)
Dedomil
King
King

Nie neda.
Bobco
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Bobco »

Ahoj, dnes som sa zaregistroval na Steam a mam maly problem. Ked chcem na fore pridat novu diskusiu tak mi to stale pise: "Při zakládání nového tématu došlo k chybě: Odesílali jste příliš často a tudíž nyní nemůžete odeslat další příspěvek." A pritom som nic neodosielal predtym, skusal som to potom aj pozdejsie a stale to iste. Neviem co s tym.

Dakujem za rady
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Prosím niekto kto sa rozumie do steamka, mám problém. V sobotu som si kúpil cez steam hru Garry's Mod. Keďže mám troška slabší komp a naposledy som ho inštaloval ešte v roku 2009 tak mi to connectovalo a zapinalo hru troška dlhšie, ale spustilo sa mi to zakaždým a nesekalo mi to vôbec. V nedeľu som už mal problémy a to také že počas hry ma bezdôvodne vyhadzovalo z hry, ale iba občas takže som to až tak neriešil. No včera som už ani spustiť nevedel hru t.j. zapol som hru, vyskočila mi tá malá steamácká tabuľka s textom "Preparing to launch game", tabuľka zmizla a kurzor sa mi zmenil na presýpacie hodiny (mám XP) a potom sa nič nediaľo. Počítač vôbec nerozmýšľal a ja som nič nevedel robiť. Stlačil som alt+tab aby som prepol na pracovnu plochu a nič sa nedialo, tak som stlačil ctrl+alt+delete a vyskočil správca úloh, no ja som ho videl len tam dole v tej lište, ale na ploche nie a takisto napr. aj s mozillou a všetkým iným čo som spustil. Jediné riešenie bolo len vypnúť a zapnúť komp. Asi 7x som zapol/vypol komp kým mi nabehla hra a potom to už šlo pekne a aj po vypnutí hry a znovuzapnutí šla. Dnes robí to isté, ale už sa mi nechce zapínať a vypínať komp, keďže aj bootovanie trvá nejakých 5-10 minút. Prosím Vás, neviete o nejakom takomto probléme? Môže to byť aj slabším kompom, len potom nechápem že v sobotu to fachalo pekne a potom sa to len zhoršovalo. Ďakujem vopred
peceman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa peceman »

ahojte, dá sa nejako v PC alebo priamo v STEAME vypnúť to, aby ,mi pri každom zapnutí PC nevybiehali na plochu okienka o oznámení pripojeniam či chcem začať v offline móde a následne po zavretí tejto tabulky sa mi zapne celý steam a vyskočí mi môj profil- kde sa to dá prosím (a ako) vypnúť?? ďakujem :)
Dedomil
King
King

Vypni si aby sa ti Steam spustal po starte. Vyzera to tak, ze Steam sa ti nacita rychlejsie ako udaje do sietovej karty (ip, dns atd..) preto si Steam mysli, ze nemas pripojenie na net alebo je prave vtedy nedostupne tak preto vyhadzuje tuto hlasku.
peceman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa peceman »

a ako a kde to mám pls vypnúť??- prešiel som STEAM aj PC, ale nikde som nenarazil na kolónku k začiarknutiu: "Vypnúť otváranie steamu po zapnutí PC..." :) ďakujem
Dedomil
King
King

6565.png
Napísať odpoveď